- handboll

tidsinställt inlägg.

handbollsträningen, med endast anders som tränare var en toppen avslutning innan match i helgen. allt såg bra ut och i slutet spelade vi fartfyllda matcher, mer seriösa än innan osv. det känns bra för övrigt, bara lite bättre kantavslut från mig önskas och gurkburken satt inte men det kanske den gör mot ett lag som inte vet vad som ska hända :)

nu taggar jag match på lördag, ska eventuellt sova över hos linnea idag och så har vi det bra och hamnar i säng lagom tid och taggar match !

så, ni som inte har något att göra på lördag halv elva och är i närheten av matiefred, kom in och kolla. vi behöver stöd och möter torshälla, ny serie nya lag !! :))



 
gamla bilder

hoppas även vi får köra med klister..


tidsinställt.

Nu sitter jag och äter frukost, förmodligen. min so läxa blev klar igår kväll och mejlad, bara hoppas att den inte hamnar i karantän igen, haha. nu på morgonen ska jag skriva klart det sista på svenskan, sen dra ner och sprina på gympan. även om det var jobbigt igår va det ändå rätt skönt att ha gjort det och flera gånger, ännu skönare ! kram


i repris.


-

Jag hatar att få denna känsla. Känslan att jag inte tycker att det är kul längre. Känslan att det jag älskar inte är kul längre. Jag måste känna fel, det kan omöjligt vara sant. Finns inget som kan få mig att sluta med denna sport, jag älskar det ju. Visst gör jag? Men varje onsdag är jag arg och irriterad, det ska inte gå ut över dessa djur, det är inte deras fel, men vems är det då? Vem försöker göra det omöjliga möjligt? men som tur är finns det undantag, <3 Ponnyn över gör mig alltid glad, visst finns det motgångar men även lika mycket frångångar och det är är så det ska vara och så det ska kännas !

- all summer long

All Time Low – Dear Maria, Count Me In - so last sumer ♥

- friidrottsdag

på grund av att jag aldrig har varit mer matt i mina ben i höjdhoppet och längdhoppet så gick det åt helvete, så dagen har varit jävligt seg och tråkig. sprang inte 100 m eller 800 m men när jag senare sprang stafetten i bara strumpor kändes det sjukt bra, då benen sprang snabba korta steg och inte halkade efter eller snubblade, och växlarna vä näst intill perfekta så det va ju kul. bara det att jag nu måste tagga för att springa till strandbadet, det mindre bra med att benen känns bra igen.. haha lite värme kladd på benen innan turen och dom kommer att bära, får jag hoppas!

nej nu ska jag göra klart alla slags läxor som totalt tagit över mitt liv för tillfället...

puss

i mina högtalare

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder


- vilket skämt..

efter sisådär en och en halv månad i skolan har mitt skrivblock tagit slut. hmm, här börjar vi mjukt !

- i promise my self

just nu är sporten på topp efter en svacka, känner mig glad i målet och det är ju kul. tjejerna var grymma igår. jag fick pinnen, jag har tränat i mål två gånger, tar en as snygg straff, använder rätt teknik och kan slida nu. ja nu har vi en till målvakt med två träningar bakom sig, undra om jag har mer talanger att bjuda på? mina ben gör inte ont på handbollen, bara när jag är kall men ente efter stretching och svagt joggande. bara hoppas att jag klarar mig när vi ska jogga till strandbadet men får se hur det blir !

på tal om något annat så tycker jag att vissa lärare är så gulliga, omtänksamma osv, tänk att dom också kan vara snälla!

- skogstur med borttappad kambodjan osv.

dagen i skogen har varit blandade känslor. efter första stationen går min grupp till fel människa, dvs fel väg. inge konstigt tar oss dit vi ska. sen går vi vilse i skogen igen, blandade känslor där. fia och jag hittade lite svamp till våra mammor som bett oss plocka och då dissade vi dom totalt, menmen en liten påse blev det iallafall. vi kom fram till slut efter samtal med lärare, men det va fan sjukt jobbigt, gick sjukt långt och va helt slut. sen i slutet går en kambodjan vilse med några andra och då sitter jag i skolan en halvtimme och väntar på Jan för att han letar efter dom. hmm lyckat.. men jag hade iallafall min choklad.. petri fick mig att inte lämna skolan efter att jan kommit så jag visste vad jag skulle göra, tror jag fick en halv minut med honom, meningslöst. haha kära nån, men fick iallafall ut lite av Ida som hade med so:n att göra, och gullig kommentar av anna-lena så alltid något :)

och fia är bara underbar ! ♥

frisören

- hemma efter ett besök hos frisören, utväxten är färgad och håret är inte mycket kortare. så en glad amanda nu!


- just truth

För varje minut som du är arg förlorar du sextio sekunder av glädje


Utkast: Sept. 25, 2011

för några timmar sedan lämnade syster hemmet, i helgen har jag kännt mig liten igen då vi har delat rum :)

igår rullade jag ner till matilda, slingade hennes och evelinas hår. rullade hem igen och åt lite gott sedan rullade moppen ner igen vid nio tiden för att spela monopol med evelina och matilda i några timmar! kom hem vid två tiden och vid tre tiden knalla min syster in genom dörren, pratade lite och somnade




 


-

Att vara älskad är en sak och att känna sig älskad en annan - hur lär man sig skillnaden?

- mobilblogg

Igår var jag och sex andra på gröna lund, kollade runt lite åkte twister kollade på Veronica maggio. Bara det att vi stod på olika ställen under konserten.. Åt hela tiden och så där man brukar göra! Mycket underbar kväll!

Idag blir det kanske färga Evelinas hår !
Stora syster har kommit hem under helgen från götet, annars inget speciellt! Puss
 

mobilblogg

Sitter med ekologi papper, prov imorgon. Att biologi alltid ska vara så jobbigt. Det som kommer på proven ska man bara behöva nöta in,sen släpper det när provet är över, om det kommit in. Varför ska jag veta att druvsocker heter C6H12O6, när kommer jag ha nytta av det? Någon som kan förklara det,haha. Aja, skolan har annars varit lugn, gympa sista lektionen, hoppade höjdhopp. Ikväll är det träning får se om jag hamnar i mål eller inte :) nu ska jag pressa in skiten i hjärnan för en dag, puss

-

spanska lektion nu, inte det roligaste som finns. Men jag är ju en naturbegåvning så Inga konstigheter för mig :) nu taggar jag pannkakor, puss

- blir chanel på dressyr lektion ikväll

funderar på att dra mig till stallet, fixa allt runt chanel dvs mocka och sånt så jag kan åka med mamma till ridlektionen ikväll istället för att frysa på moppen, då är det bättre att ha gjort allt innan. ska ha chanel på dressyr lektionen, vi får väl se om hon stressar ihjäl sig eller inte, haha om det går bra ska jag ha henne på programridningen senare i höst :)

ska även plocka fram ett par lindor och ett schabrak jag tar på henne och vet inte om jag ska ha det raka bettet eller pelamet.. aja puss


- bullar, kakor och allt det där jag bara trycker i min. fan villken tjockis jag är..

nu har jag en anledning att äta upp alla mina bullar och kakor. för utgångsdatumet är tidigare än nästa onsdag.
väldigt synd!

- inställd friidrottsdag

här vaknar man på morgonen klär på sig alla slags träningskläder som går att få på sig. packar lite bullar och sånt ni vet. sen kommer man ner så är friidrottsdagen inställd bara för att det regnar, och skulle regna hela dagen så ränderna på banan försvinner och man kan skada sig på höjdhoppet, sen va det rätt kallt också.
menmen det blev en dag när hela skolan går runt i träningskläder, många har ingen nyckel, har alla saker hemma osv, så egentligen onödig, men chill dag !

så bara att tagga om nästa onsdag om vädret tillåter..



- friidrottsdag

Friidrottsdag för högstadiet imorgon, rätt chill.
men sörjer att jag inte kan vara med i stafetten, det roligaste. endast med i spjut, kula , höjdhopp och längdhopp.
om mina ben håller för länggdhoppet och höjdhoppet lär jag märka. så inga springgrenar som 100m och 800m och stafett. sorgligt men sant. men jag får väl hejja på mina vänner, eftersom jag är så gullig..

bjuder på två bilder från förra året




jag har häng tekniken men den behövs inte förens man hoppar några meter längre än mig, haha längdhopp är en tragisk gren när man är så dålig.. haha


- snap

kanske ska berätta att jag nu är kvalificerad andrahands målvakt i mitt lag efter att ha visat mina skills !

jo känns rätt bra, ska kanske berätta att ja släppt in ca en av 10 straffar, på match och träning. och att folk som sätt när jag förvirrar straffläggaren tycker mitt påhitt är unikt ! haha

så på måndagar kommer jag träna i mål med erika och hennes målvaktstränare, haha

gårdagens träning va faktist bra, ännu bättre att mina nya skor och sulor gjorde mina ben rakare när jag springer, så jag hoppas att mitt problem är löst, lite stretching på det innan och efter.
får se hur det går på friidrottsdagen imorgon i längdhopp och höjd, kanske tar mina springskor kol på benen, hoppas inte... tar med mig andra skor också så får jag se.


- död skoldag

hemkommen efter en rätt så ovärd dag. börjar med att försova mig, eller ah kommer i tid men vaknar 20 i åtta, pratar om imorgon på svenskan och läser lite, film på so:n, sen bild och kolla på bildspel sen lunch och engelska. det hände inget speciellt på någon av lektionerna dvs jag hade gärna sovit ut och gjort det jag behöver med mina läxor istället, :)


jag och emelie sattsar på att bli konstnärer..

- jag fick mig en känsla

isabell är en gullig tjej men baka kladdkaka utan recept är hon inge bra på..

Igår hade jag och isabell det bra med en hyrfilm, marabou digestive cola och kladdkaka. massa snack och hela morgonen har vi legat och kolla på OC, vid tre tiden rullade jag hem och hon mot stallet och ikväll är det träning. får hoppas att dom nya träningsskorna får mig att må bättre. puss

- kärlek till ponnyn

åååh, världens bästa miclas coco chanel.

hoppade för carina igår, ca 7 stutts, kombination, enkla oxrar, räcken, liten titt sak, trippelbarr och ponnyn var fantastisk! inte en tvekan någon gång och bromssträckan var längre än vanligt i början så glad va hon och underbar var hon ! högsta oxern låg på 80. men detta är fortfarande för jag ska komma tillbaka och hitta henne igen, och nu känns det jättebra och hon är den underbaraste lilla varelse ! ♥


-

just nu står jag och poppar musik i mitt rum med damsugaren som mikrofon

- hanöhus - sommar - och mycket liten

Kom och rocka loss på Hanö IFs årliga fest!

Detta kommer bli en afton som "gamla goda tider på Hanöhus"


detta trillar in som en inbjudan på facebook från André, jag noterar:
som "gamla goda tider på Hanöhus"

för jag vet hur dom var. och det är sommar och party all night och jag va liten, mycket liten.
men där åt jag pommes när jag solade och badade på hällevik. det va band där, folk dansade och det va sommar och varmt, brädorna på hanöhus uteservering är svarta och det gick knappt att gå där när sole legat på !
mamma smugglade in honom och syster höll på att bli stor, haha.

puss

- helg imorgon också, lite avundsjuk?

kanske ska berätta för er som ska upp tidigt imorgon att jag har studeidag och kan sova hur länge jag vill.
så nu sitter jag förmodligen hemma hos isabell och kollar på film, inge konstigt alls !!

puss


bild från igår tagen av sally ♥


'' hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen ''

  
  

- kan du skicka den där baby ?!

snart ska jag dra ut till stallet och hoppa chanel för carina, sedan hem och lite sånt sen ikväll eventuellt Isabell !

får bara hoppas att carina är ute runt tre som jag tror vi sa, puss


 


- den dörren jag äntligen trodde du öppnat på glänt, låste du åter som att inget hade hänt

bjuder på lite sommar 2011





  





 



 


mycket mysig sommar med sally framförallt



 



 

 



 


- i dont want to see the end



nu drar jag ner till fia och kollar på skräckfilm, puss

-då kom en våg som sköljde bort allt som inte var musik

hemma med:
* en vit tubhalstuk från gina för 99 kronor
* svarta tjockare leggins från gina för 99 kronor

vet, känns som jag storhandlat mat


- hemma från storstaden

hemma efter en egentligen mycket händelserik dag, även om vi egentligen inte gjort så mycket, haha

Yazoo – Only You

- boys dont cry

Lagom nice att man nyss stod bakom Ulrik i rulltrappan på centralen efter att ha skitit i att åka till kista för att kolla på honom, puss

fina stunder

MTV på hög volym på morgonen. Rätt underbart då dom nu spelar massa låtar jag kan som jag hört när syster spelat musik på mornarna innan, rätt bortglömda låtar. Fint. Nu taggar jag för mysdag i skolan då jag har massa godis i min väska, puss

I knew that success will have setbacks, but no such



I did

not expect to be a pain to create another.
This takes place on Wednesday, one day a year and I can not perform fully, and also having to embarrass me because I can not run without starting to cry because it hurts so much, it's not fair.

- jag kan inte förstå

dagen har varit helt okey, SO lektionerna ganska sköna men där var två timmar bortkastade. resultat på malawi texten är jag helt nöjd med så pluss till den och jag vet att jag går hårt på saker i mina texter, men det är härligt.

skolkatalogen med gruppfoto ska vi inte brata om, ser ut som en liten tjockis i ansiktet.

Imorgon är det någon ''mys-dag'' i skolan. så blir mjukiskläder massa godis som ska inhandlas senare ikväll innan jag drar ner och tränar, eller eventuellt kollat, lite läsk och så också. blir filmer med hela högstadiet? något nytt. och sedan lekar och lite chill. svenskan ett undantag då hon påstår att vi ska skriva så häderna håller på att donna bort. kul fröken.


jag gillar att bjuda

puss


- gammal lista igång

bara älskar att listan jag lyssnar på på spotify är helt grå..

Chris Willis – Louder (Put Your Hands Up) - Original Radio Edit

- please excuse me if i sound good

nyss hemkommen från en skoldag med tjugo minuters övertid, men men det är väl sånt som händer. kanske får man credit för det senare. nu hade jag tänkt skriva klart min so med lite musik i öronen för snart sätts geografi betygen för vintern. haft respektgympa i skolan idag, någon slags föreläsning. annars helt vanlig dag.
ikväll blir det lektion, hoppning, rätt skönt.
bara lite allmänt, puss


-

känner att jag är i behov att komma iväg till frisören och färga mitt hår snart, utväxten börjar växa och kanske toppa håret lite nu så jag inte blir för ledsen. blir nog mycket blonda slingor i hela håret. :)

puss

- kärlek till ens andra halva

- jag saknar alexandra nykvist.
den finaste storasystern man kan ha. men jag kan inte förstå hur man kan lämna sin kära lillasyster 40 mil bort? förut kunde vi skapa 365 minnen på ett år, efter det säkert 300 om vi ville (båda bodde i mariefred fast olika hus), nu kanske två stycken om året.

men nu är jag stor och klarar mig utan någon som hjälper mig och försvarar mig.


- bara lite avskrivning

Vet inte vad jag känner för handbollen just nu. bara älskar mina lagkamrater och cuperna med dom osv, jättefina människor. men mindre allt det andra som träningar, när jag kommer hem kan jag bli sur hemma bara för att träningen varit tråkig, dålig eller när samma människa irriterar mig om och om och om igen. det är inte kul om jag blir irriterad efter, men det är ju något som håller mig kvar. och jag vet ju va det är men om det är värt tre träningar i veckan vet jag inte. han gör mig galen. mina lagkamrater gör träningen värd att gå på, och spela matcher hemma med en underbar publik och att jag kan få beröm av dom på läktaren för det jag gör.
jag fungerar så att jag ofta fått negativ kritk inom skola osv innan, man får oftare tillsägningar om negativt, nästan aldrig positivt. men det får jag på matcher hemma och det gör att jag vill fortsätta, samma sak i ridningen.
bara för att jag skriver av mig lite.



bjuder på mitt smile, tagen på irstablixten 2011 !


- lite allmän skol info bara




  Dagen har varit helt okey, berömme kliver in i svenska och engelska. det får mig att fortsätta kämpa där iallafall. engelska ser mycket ljus ut mot förra året, mycket pga av byte av lärare tror jag och är mycket nöjd då allt fungerar bra nu. även svenska läraren är bra. det är bra då det behövs det sista året. nu är det väl bara kämpa, men jag känner inte viljan hela tiden och är bara allmänt skoltrött. dom andra ämnena rullar på som vanligt, tror jag. men måste dra fram lite högre betyg i vissa ämnen. det värsta är att jag ska söka in med ett alldeles för lågt betyg i hemkunskap då jag inte får mitt betyg där förens till sommaren då vi inter har hemkunskap på höstterminen. illa men sant. och vad som händer i gympan nu med friidrotten känns inte bra..

outfit


håret idag

- dagens outfit
vit stickad tröja från bikbok
under vit-tshirt med text från bikbok
svarta jeans från gina tricot
genomskinlig jetset klocka

- erik segerstedt

väldigt vacker pojk !

 

 


helgen

fredagen vart väl fin. skolan va lite seg men det glömdes väl tidigt bort. åt pommes och bea på riddarn med amanda, erika och emelie mycket fina tjejer, spalade biljard med emelie och amanda och vann båda omgångarna duktig som man är. åkte ut till stallet och kollade lite på klubbtävlingen, skulle ha hoppat efter men det tog så lång tid så red bara igenom henne och galopperade henne lite. hem byta om och dra ut till hästnäs. ja något i den stilen men va ändå hemma rätt skapligt.

lördagen vaknade jag vid åtta så mamma och jag drog till ikea, mio och allt det där, ah mormor hängde också med. vi fikade kollade lite till mitt rum, säng osv. kom hem rätt sent sen skypade jag halva natten men underbara carina !

sov halva dagen idag, och vid tre åkte jag ner och mötte upp mitt lag. samlade pantburkar så vi fåt lite pengar till prag och lund. må säga att jag och erika haft en händelserik dag, vi lär nog leva flera hundra år efter vårat skratt...

vi fick ihop 2000 kr :)

detta va bara början av våran samling ;)


- Sommaren är kort

- helt plötsligt blev jag sugen på sena sommarkvällar, massa musik och bara leva.
och just nu har jag massa läxor hela tiden, åh skolan är så underbar.


-

ändrade planer, kanske ingen håkan imorgon..

- Karaat, lektion

markarbete/hoppning på lektionen igår på Karaat.
rätt gullig ponny faktist, hoppade stutts och red kavaletti och galopp bomar.
vid studsen där kändes han rätt seg men ökade lite på långsidan och satt sedan ihop honom innan och ann tyckte jag fick fram honom bra, han hoppade fint och va duktig så jag är nöjd !
nästa vecka är det hoppning, vad jag et kommer jag att få honom igen. men då tar jag nog ett spö med mig.

på söndag ska jag rida chanel, och tror jag hoppar om vädret är bra. skulle haft fysträning med handbollen men det tror jag inte att jag hinner. puss


bild från något gammalt läger för tusen år sen, karaat och jag.

- H.H ♥

Imorgon bär det av till gröna lund med vänner för att kolla HÅKAN HELLSTRÖM !
kanske tar vi ledigt efter lunch och åker sen direkt upp, men det får vi se. kommer hem någon gång vid natten tror jag iallafall. puss


-

träning ikväll och massor av läxor tills torsdag.
men nu kurrar min mage så ska checka om kylskåpet har något att bjuda på. puss


steker på klubbholmen (helgen). tagen av fia!

- bildbomb, Polen 2010

vid den här tiden förra året satt jag och mina vänner och längtade efter en resa som skulle bli ett gott minne !

kul var det ! ♥




















- chanel idag,

red chanel för carina idag, skulle ju gjort det i fredags men det blev ju aldrig så och blev ändrat till idag istället.

red först på vanligt tredelat på en remontgrimma. som sen efter ett tag byttes ut till ett rakt bett och ah på remontgrimma. det tredelade blev hon så jobbig med huvudet, carina trodde det nöp henne lite i sidorna då det va lite kort. dett andra va hon jättefin på och stadig i handen hela tiden.

mycket travarbete för att få henne att ta på ytter. sen galoppbomar för att hålla ett jämnt tempo.
sen travhoppade vi ett hinder. i slutet blev det som en bana med mindre hinder på 65cm.

vitsen med hjälpen va inte höjd eller något, bara att jag ska lära mig att inte mecka för mycket innan hindret med henne, hon blir bara stimmig med huvudet och då kan hon slå till en nit. istället att jag ska hålla henne på transportsträckorna men släppa henne några galoppsprång innan hindret så får hon taxera själv.
jag försöker ofta hålla henne ända fram till hindret för att jag vill att hon ska hålla reda på benen och inte slarva osv. men hon har hoppat så mycket i sitt liv så hon kan det dära själv, jag gör henne bara osäker och tänker för mycket typ.

jag har alltid egentligen vetat vad jag gjort men alltid fortsatt, ville ha någon som sa till mig så jag inte gör så ! :)




- hemma igen

hemma från en härlig dag och natt på klubbholmen. diggade musik i stekarbåten dit, bosatte oss, grillade hamburgare, prisutdelning, gitarrspel och sjungande, möten om cuper, bastu halva natten, bad, nakenbad, ro med gummibåt, rösta kapten, frukost. rätt nice.


bild från förra året på sally, på klubbholmen.


- brb, klubbholmen

klubbholmen med laget. tbx imorgon på förmiddagen ! puss ♥


- en blandning mellan vått och torrt


- uppfyllde matildas dröm idag. vi stod med ena halvan i regnet och andra halvan i torrhet. magiskt.


- lovely

mmm, kärlek till underbara vänner!


bild från igår


- chanel imorgon

imorgon har jag chanel som vanligt, men pratat med carina lite så hon ska hjälpa mig lite under ett markarbets pass, lite få hinder för att jag ska komma till rätta igen. rätt skönt och bra att ägaren till hästen även är ridlärare för nu känns det rätt praktiskt med lite hjälp på traven. kanske skulle bella rida dianysos samtidigt också. men jag hoppas att vädret är bra framme på kvällen så det går att rida ute annars får vi väl ta det senare.

puss


- let it rain over me

jag som trodde att min uppdatering skulle bli bättre när skolan började, men än så länge har jag nog haft fel.

iallafall, skolan dominerar såhär första veckorna. känns som om jag har läxor för ett helt år. redan imorgon har jag mitt andra prov. inget känns bra nu, allt bara trasslar ihop sig. ja det är väl mina känslor för skolan just nu.

nu ska jag göra lite frukost och sedan dra mig till musiken, som är första lektionen. rätt skönt faktist bara det att det är matte redan andra...


bild från igår