- wordfeud

Det är inte jag som är dålig, det är amanda som är bra, jag lovar! Någon bloggläsare som vill möta mig?

- wordfeud

Det är inte jag som är dålig, det är amanda som är bra, jag lovar! Någon bloggläsare som vill möta mig?

- höstlov

vaknade vid halv tolv idag, känslan att vakna helt utsövd var ett tag sedan. kan ju inte säga att jag sovit många timmar i helgen.

höstlov nu. kan det bli bättre? jag känner att jag är värd en veckas lov efter en fjärdedel av nionde klass avklarad med bara massa plugg hela tiden.

idag kan jag inte säga att jag gjort annat än att vila upp mig. varit med mamma och handlat lite mat för att komma ut lite, damsuga lite. min resväska år nog vänta en dag till för nu ska jag sätta på en film, sen lir det mat och handbollsträning och jag hoppas att det kommer massa !

puss

- sol och värme

kollade igenom sol resor vi fick på posten, är inte lite sugen på att åka iväg.

längtar till den dagen jag och mamma sitter och bokar, känslan är underbar !


jag skänker en tanke till dom som aldrig varit utomlands i solen i sitt liv!

jag vill ha sol, bad och bli brun !

- nu finns det bara avundsjuka i det ni har

jag kan inte fatta varför jag valde att göra det jag gjorde.
jag kunde vunnit en vän för livet, vad är mer värt än det?

det ända du gjorde var att ge mig komplimanger, det jag gav tillbaka var fel attityd. jag var sur för att du va så jävla snäll o gullig? och jag ångrar det så jävla mycket för nu finner jag bara avundsjuka i det ni istället har.

det kunde varit vi tre, men istället blev det ni två.

 

- silja line

helgen på båten har varit underbar !
god mat, fina kvällar,folk, skratt, dans, skräck med mera.









kommer nog bilder eftersom, puss


- don't break my heart

kollade på en film efter att jag åkt med anders och linnea till ica fram och tillbaka sedan fixade jag massa ljus och så sen delade jag och mamma på en kebabpizza så nu är det vitlök i hela min mun.. aja nu ska jag snart byta om till stallkläder för att rida lektion som vanligt ! ♥

puss


- mobilblogg

hemma efter en underbar kryssning! Senare tar jag mig ut till stallet för att rida med just nu är jag sjukt trött. Bilder kommer när jag får bilder av Matilda, och åläggas bättre från datorn ikväll! Puss

- gymnasiebesök

varit på besök på thomasgymnasiet idag med båda niorna. thomasgymnasiet som innan va ett alternativ tror jag håller på att suddas bort. ganska synd då den är nära och bra.

nu blir det istället öppet hus på europa skolan i november och även eskilstuna skolorna någon gång !

puss

- outfit

mobilbilder = sämre kvalité








- autumn holiday

hade g-prov i matte idag, kändes bra. det va ju trots allt från 6ans mattebok ock grunder, men det är ju dom som ger mig massa slarvfel hela tiden så får väl se resultatet sen, hehe. svenskan måste jag lämna in imorgon då jag är ledig på fredag likaså med spanskan. men spanskan fick jag till stor del klar när vi satt i jouren. veckan har varit väldigt lugn med läxor och det gillas! snart blir det tacos !

IMORGON EFTER SKOLAN TAR JAG LOOV !
fy fan vad skönt säger jag bara!


fia och jag igår, lika söta som alltid

- klockren

 Fri[end]
 Girlfri[end]
 boyfri[end]
 everything has an [END]
 except for fam[ily].


- din tid är dyrbar, så spendera den väl

hemkommen efter 45 minuters massage.
kan ju inte säga annat än att det är synd att tiden går så fort.

jag som aldrig känner mig spänd eller något sånt hade fel, var tydligen mycket mer spänd än jag trodde i rygg, axlar och nacke. när dom hittar ställerna det gör ont på känns det ju som dom försöker misshandla en.. hehe

men såhär efteråt känns det otroligt skönt och jag fick även ben massage ! :)

puss


- outfit

 






- a year ago

hösten förra året






- världscupen

kollade på världscupen i hoppning igår. eller ja, haha kollade endast på omhoppningen när jag såg att det va en svensk med, Malin Bayard, och omhoppning tycker jag älltid är kul att titta på, kan lixom alltid hända oväntade saker.

iallafall så höll hon på att ramla av efter att hon flygit flera meter upp i sadeln efter en oxer i en kombination. när hon sedan sitter/hänger på sidan ser man verkligen hur hon kämpar sig upp igen, och det va inte lite på sidan hon satt, iallafall han hon inte komma helt tillrätta med stigbyglar och sånt så hon struntar i dom och hoppar utan, hindrena är ju rätt stora och då såg man att hon verkligen ville vara med i toppen, att hon är en fighter.
många hade säkert gett upp och låtit sig ramla av från början.

hon slutade på en tredje plats!


jag har aldrig varit ett ''fan'' av henne direkt, och brukar heller inte kolla på hoppning på tv.

- credit

måndagar är ju för sköna, att endast ha en lektion efter lunch är ju drömmen, och att ha den lektionen i jouren ja vad kan man säga att det är då, himmelriket?

iallafall fick jag tillbaka min so, mvg- vart det på den, och kan ju inte säga annat än att jag älskar lärare som ger beröm och dessutom verkar mena det iallafall. min engelskalärare stannade mig när jag gick uppför trappen om min uppsatts som inte är klar än, och jag trodde hon skulle säga något helt annat och säger istället att den är bra och att jag är duktig och så, hur bra känns inte det då? där har vi dom lärarna som vet hur man ska få eleven att vela jobba ännu bättre!

nu ska jag göra lite mat och sedan ladda för träning i stallarholmen ikväll !


- Du va ballt utan b, nu är du bara kingen utan k..

Nu taggar jag massage om 20 minuter på hudnära hörnet.
tror att jag gjorde några avundsjuka iallafall !


- outfit



 


- det är ditt val

suttit och kollat gymnasiekatalogen i helgen, asså usch för att välja gymnasium. kommer att bli grymt svårt att veta om man har valt rätt linje, rätt skola osv.

jag har hela tiden nästan varit övertygad om att jag vill läsa samhälle, för att det är så brett och högskoleförberedande. men tror jag nyss ångrat mig, när jag hört andra som har gått det osv. vill fortfarande gå ett högskoleförberedande program så nu är jag lite inne på teknik, kolla vad det är osv.

ja tur att jag har några månader till första valet och ytterligare några till till det slutliga valet.


juste på torsdag åker vi till thomasgymnasiet i strängnäs med skolan iallafall och kollar läget där, sen ska jag ta med mig matilda, säkert någon mer som vill följa med, till stockholm i november på gymnasiemässa !

puss



- söndagen

vaknade upp tidigt, ca åtta av att mamma väckte mig med frukost och allt det där som hör till på helgerna i mitt hem. kollade lite på tv, satt på mig ridkläder och drog uut till stallet. mockade och fixade allt sedan red jag och emma ut i skogen, eller ah älgjakt så vi ville inte bli riskerade att betraktas som älgar så vi red runt sjön, snackade lite, hoppade över en gren i en skogsdunge och gallopperade upp för lite småbackar där dom fick tänka på fötterna också :) när vi galopperade runt sjön på vägen finns det inga ord på hur stark hon var, red ändå på peelambettet, det nnya tredelade, känndes däremot som jag red på ett vanligt tränsbett. lilla pollen har sina jobbiga dagar haha och hon som brukar vara känslig i munnen, het och känslig, hon var lite upp och nervänd idag tror jag .. haha :p

ska se om jag ska lösa licens för detta år ändå för att vara med på KMet med chanel, hoppningen och hur det blir med dressyren vet jag inte men ska testa hoppa henne på tävling och se om det slutar som dom senaste på marken eller inte :) haha ja hon är rätt knasig,

nnars har jag städat mitt rum idag, den sega städningen som tar några timmar och egentligen inte är något speciell, sen har jag ätit mammas dyra köttbit med kärlek. haha nu ska jag koppa in i duschen för att sedan lägga mig i min nybäddade säng ! jag vet att alla skitgrisar blev jääävligt avundsjuka nu ;) puss


- puss på barndomen

Jag saknar min barndoms bästavän, den där vännen som jag tog för givet skulle finnas med mig hela livet ut. Den jag ville leka med varje dag, den som var som min syster, min andra halva. Den som jag inte kunde tänka mig ett liv utan, den som jag alltid litade på som jag aldrig litat på någon, den som gjorde att jag skrattade när jag var ledsen, den som gjorde alla mina dagar.

Kanske visste man ingenting då? kanske var man alldeles för liten för att tänka att den värld man levde i då bara är ett förspel på den stora, en ren lek.. men vad bra man hade det då, man stötte aldrig på problem, bara saker man trodde var problem.

- nytt

äntligen en uppdatering i kategorin nytt, behövdes, hehe.

mamma var ju så gullig att hon betalade ett par riktiga jeans till mig, inga skit jeans som blir stora efter några timmar och måste tvättas för att bli mindre igen, t.ex mina gina jeans.



köpte ett par tiger jeans från JC - 1000 kr
halsband från JC - 60 kr
stickad mörkbklå tröja från JC - 350 kr








- bilden säger mer än 1000 ord

The smile on your face
Lets me know that you need me
There's a truth in your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand
Says you'll catch me where ever I fall
You say it best
When you say nothing at all


- det är så logiskt alla fattar utom du

Kom hem från eskilstuna för ca en timme sedan, åkte med mamma imorse till tuna park på jakt efter tröjor och ett par jeans. kom hem med ett par jeans, ett halsband men dock endast en tröja som gärna hade fått varit flera men min storlek var ju som vanligt slut.. kommer bilder ikväll eller imorgon! vet att jag inte uppdaterat inköp den senaste tiden...

puss


- the moment i met you




- firade johanna idag!

nästan nyss hemkommen från en kväll hos Johanna med mat, mera mat och andra människor. Hon fyllde år i torsdags så idag överraskade vi henne totalt i hennes egna hem. Hennes min när vi hoppade fram var som att hon hade sett någon skräckfilm eller något haha, nu ska jag hoppa i sängen sen får jag se hur morgondagen slutar! Kanske får mamma ta med mig på en ny mera lyckad shopping runda än förra veckan eller får något annat starta dagen! Puss

- GRATTIS FÖR FAN !

Grattis på födelsedagen min fina syster !
hoppas du får en underbar dag, saknar och älskar dig ♥


någon random bild

- i am not sad, i am just not happy

I came away with tears in his eyes. was not the first time. why can not it be a good day where I can feel that feeling again. I do not want to just play around, I want to ride. I want to be good and much better.

I
have my memories in this, it gave me life, love, friends, joy and strength.

 







 



I will not go from there and feel like that many times, that's not how it should be.


- det finns så mycket saker jag borde ha berättat för dig

skolan idag har varit ovanligt skön för att ha varit en torsdag måste jag säga ! hade framtidståget på både so:n och spanskan, dom pratade om gymnasieval och så. rätt intressant men jag vet faktist inte alls vart jag ska gå gymnasiet och vilken linje.. kommer bli jobbigt val. sen hade vi bara allmänt sköna lektioner som planering på andra so lektionen och på matten satt jag mig i det lätta rummet för genomgång, hur skönt som helst. gympa och lek i slutet och vad kan bli bättre?

när jag kom hem gjorde jag ett gammalt nationellt B1 prov i matte, rekomenderas 30 minuter till gjorde på 20, det betyder bara att jag kommer att få mera tid till B2:an som man gör direkt efter. läste igenom fysik och tekniken och nu ska jag be pappa hjälpa mig lite med den också ! puss


- i just take my chance

enkel skön dag idag, nämligen elevens val. fick syslöjd av mina tre val.

måste säga att jag är usel på att sy, jag tror man måste hitta den rätt känslan för det lixom, haha och den har ja verkligen inte...

skolmaten va äcklig och jag tror att jag och evelina satte oss vid typ tre bord i matan och blev bortjagade av småbarn som kommer och säger ''det här är vårat bord'' , jag börjar undra vart våra bord är?

nu ska jag skriva klart min religions inlämning som ska in imorgon, hitta mina tankar där inne i huvudet brukar vara rätt svårt så bra att börja i tid lixom.

puss


- sorry

förlåt för att jag har haft sämst uppdatering.. men inte rört datorn i helgen har det känts som, det enda när jag la upp en film åt er, men jag kommer igen ! nu drar jag ner på träning ! puss

 
två fina hälsningar från idag.

outfit

 



jag kände att jag fastnade på bild idag och att kameran hade hög känsla för fokus..

- a cinderella story 3

kollade på a cinderella story 3 nyss. värd att se !!

massa musik i, ungdomar, lite komedi ibland och gulligt ibland :)

klipp från en sång ur filmen

- Alla borde ha ett stort förråd med fina minnen förvarade i





 



 

 



 





   





 



 


lite blandade bilder


- uuu baby i love your way, everyday huhuu

- det är jag som heter Amanda Nyström och sjunger högt och vackert när jag kör min fina blå moppe..

ojojoj, om någon har hört mig, förlåt. det låter väl ungefär som det låter när man sjunger i duschen, och ja under hjälmen tror man iallafall att det låter okej..

- tjabba tjena hallå

spanska prov imorgon, så för tillfället går världen under då det faktist enbart är grammatik också.. det är det där man älskar i alla ämnen,.ni vet diftonger i spanskan då man ska byta ut o mot ue osv. sen att man i perfekt och futurum gör si och så, ja, hur svårt kan det vara ?


-

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.
Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

- Helsingfors

I slutet på oktober åker jag med familj och matilda till finland. alltså kryssning till helsingfors och tillbaka, en resa vi upprepar typ alla år, vi har lite finskt i släkten, ja hela pappa och halva jag men inga släktingar där vi träffar utan roar oss bara!
ska väl fira min storasyster också, hon fyller år den 19 oktober, hon kommer hem från götet då och åker med ju.

den 25:te oktober tar jag mig ner på massage, längtar bara liite !

lite bilder från 2010 på båten tror jag :
matilda har följt med några gånger nu och får fortsätta med det ! ♥


  

 

 


- dagens outfit



dagens outfit:
under tjocktröjan hade jag midjekjol och ett randigt slappt linne. då det börjar bli svinkallt inne i skolan fick tjocktröjan vara på hela tiden.. 

kanske ska börja förstå att sommaren är borta nu?! :(


- you make me smile


- just an answered



Nu drar jag snart ner till wik för samling. sen tar vi oss som vanligt till stallarholmen för träning. förhoppningsvis målvaktsträning för min del idag. kanske ska slänga in att jag var såhäär nära att få ta på mig målvaktströjan i helgen då det var såhäär nära att erika fick rött kort då hon skulle bryta en kontring, ojojoj vad länge domarna diskuterade den saken..  puss


- bilder USM dag två

mötte Guif och Kiruna.

matchens lirare:
dag ett mot Tumba - Erika Svärd
dag två mot Guif - Jag
dag två, sista matchen mot Kiruna - Emma Ottosson




 





 


hahaha kolla min min...


-pluggpluggplugg



massa plugg, nyss gjort klart matten och ett spanska papper, ska fortsätta med so:n nu !

kommer även upp lite handbollsbilder från igår när vi mötte kiruna och eskilstuna ! såg att dom var uppladdade nu !


- Usm dag 1 bilder, mot Tumba



 

kolla min straff i serie bilder, kolla vart foten hamnar, haha alltid rakt ut.
just denna straff var usel, första gången jag missar en straff på en match inomhus
        




Amanda in action :
          

alla bilder är tagna från ett picasa album, var en fotograf där !
bilder från dagen kommer kanske några när dom kommit upp!


usm dag ett

Tumba mötte vi idag, dom va skit duktiga. När dom i andra halvlek tar in sina 96spelare är det 3-1 till oss och då byter dom tillbaka till dom äldre igen, kunde förlorat med mer och kunde blivit mindre mål för deras fel om vi haft ett 5-1försvar då vi istället körde med 6-0 blir det så definitivt. Annars var våran match godkänd ! Vi börjar matchen stort då dom ropar upp och presenterar i högtalarna! Från min del fick jag spela hela matchen vilket jag tyckte va konstigt faktiskt, jag mådde dåligt redan på morgonen var hängig osv men tog lite alvedon och benen orka springa men slappt försvar och anfall tycker jag själv,..

- Ungdoms sm

nu ska jag äta lite frallor mamma kom hem med för att tagga till samling om en timme. som sagt usm idag och imorgon mot 95or. galet otaggad men det brukar ju ordna sig när det närmar sig ! puss

- school you know

oj, att en människa som jag har stannat efter skoltid och pratat med petri i ca 40 minuter, känner mig ju duktig, om det nu är det man ska göra? iallafall ska framtidens matte lektioner tas som prov, har jag i mål, om jag kommer lyckas är en annan femma. kan ju iallafall hoppas på det bästa men ja man får väl lov att göra vissa saker även om man inte gillar det, sånt är väl livet antar jag ? vet inte riktigt vad mer jag fick fram, eller ah fick ut av det men fick fram mycket av det jag ville säga och det är väl det viktigaste, att jag även gjorde bort mig med lite matte är även det en annan sak.

nu ska jag ta mig ut till stallet och rida chanel i mina rutiga ridbyxor som visar i benen att jag vuxit, dom som var för långa innan, eller kanske är det så att byxorna krympt?

 :)


- text från gökstens/torshällas hemsida

''Det var Torshälla som var först ut med bortamatch igår mot Mariefred. Enligt rapporten jag fick från Lili så var hon mycket nöjd med lagets insats trots att det blev en tvåmålsförlust. Som vanligt när det spelas i Mariefred blev det en stökig match med mängder av utvisningar. Torshälla hade stundtals ledningen i matchen, och med lite mer skärpa i avsluten och inte så många stolpe ut hade det kunnat se annorlunda ut i slutprotokollet. Lite surt tyckte några, men det är bara att bita ihop och ta med allt det positiva till första hemmamatchen, den mot Katrineholm nästa Söndag.''


haha ja även skumma kommentarer hördes från läktaren från motståndarnas föräldrar, kanske är dom för vana att se vinster över sådana lag som oss? och vadå ''som vanligt när det spelas i Mariefred blev det en stökig match med mängder av utvisningar'' det är dom nog rätt ensama om att tycka. eller, vi har aldrig märkt lag som sagt det förut? vi va ju nära på att knäcka dom under namnet göksten i förra serien. spelade nog lika eller förlorade med något mål, ändå gick dom och vann serien sedan.


såg nu att dom skriver rätt mycket man kan tolka som negativt mot motståndarna på hemsidan, haha, shit.


bild från eken cup i somras


- your smile is as shiny as a star in the sky




- vad är det för speciellt med mona lisas leende när du jämför det med mitt?

- Dressyrprogrammet igår

min programridning igår, den ska vi knappt prata om, hehe. men jag satt på en häst, som är lite större,högre,klumpigare än dom ponnysarna jag faktist brukar rida, lite mindre motor där endast sätet och skänklar ska ridas med inga händer. nämligen Uranos.

i skritten och galoppen var han så underbar, då rider jag som jag ska med säte osv, men när jag travar och sitter blir han lite tung på bettet, då blir jag lite frammåt tung eftersom jag är rätt lätt för honom och sitter inte riktigt bra och börjar rida med händerna istället. aja eftersom den största del av programmet bestod av trav blev det inte så jätte bra, men ska försöka hitta knapparna på hästen och sen får vi se om jag har någon jag kan rida KM dressyr med då jag är helt dressyr lös för tillfället, så värt ett försök iallafall !

bara om ni undrade, puss





bilderna tagna från http://www.ekelunds-ridskola.se/Skolhastarna.asp


- hej hopp

sitter och mumsar på världens godaste kladdkaka, som till och med jag själv har gjort med riktig grädde som jag har vispad och en fanta exotic, alltid lika kul när jag är så nyttig.. aja, konsekvenserna kommer väl sen.

ingen outfit kommer då jag nu sitter i spring byxor och tröja då vi hade gympa sista lektionen. sprang på 18.52 sådär sista gången vi sprang till strandbadet. nöjd brukar springa strax över 19.00 och 19.00 blankt var mitt bästa innan tror jag.

nu ska jag läsa lite fysik och lite efter sju blir det träning !

:)

svar på kommentar

michelle bergström. () om - foreveralone:
Vart har du köpt den tröjan? :)


Svar: den svarta volang tröjan har jag köpt i en mindre butik i göteborg i femmanhuset, på övervåningen :)  även sätt den på ''manhattan'' inne i stockholm, tror det heter så.

kunde inte komma in på någon blogg även om det va länkat..

angående denna outfit igår:

- Dressyrprogram, LC:1

sitter och lär mig ett av dom lättaste dressyrprogram som vi ska rida enskilt på lektionen idag, tror madde ska döma och skriva protokoll också. rätt lättlärd då jag förra veckan fick en överraskning av Ina som sa att vi skulle rida det då så hon sa det och kunde det på fem minuter, så nu kollar jag bara igenom det lite snabbt sen blir det att göra subway macka hemma och dra till stallet ! :)

dressyrprogram: LC:1
1.  A           Inridning i arbetstrav       ADXGC  Arbetstrav 2.  C     Höger varv      CM   Arbetstrav      MXK  Vänd snett igenom i arbetstrav      KA    Arbetstrav 3.  A  Volt med ca 15 m diameter 4.  AC  Serpentin över medellinjen med 3 bågar             vid passerandet av medellinjen övergång till skritt              ca 6 steg - Framridning i arbetstrav 5.  Övergångarna arbetstrav - mellanskritt -       arbetstrav på medellinjen 6.  CH   Arbetstrav      HXF  Vänd snett igenom med förlängd steglängd               (lättridning tillåten)      FA   Arbetstrav 7.  A  Volt med ca 15 m diameter 8.  Mellan A och K  Övergång till fri skritt      (A)KXM              Fri skritt 9.  Mellan M och C  Ta tyglarna - Mellanskritt 10.  CH                    Arbetstrav        Mellan H och E  Vänster arbetsgalopp 11.  EBE  På mittvolten ett varv i arbetsgalopp 12.  EK      Arbetsgalopp        KAFB  Arbetstrav 13.  B  Vänd till vänster        X  Halt - stillastående ca 6 sek - framridning i arbetstrav        E  Vänd till höger 14.  EHCM                Arbetstrav        Mellan M och B  Höger arbetsgalopp 15.  BEB  På mittvolten ett varv i arbetsgalopp 16.  BF  Arbetsgalopp        FA  Arbetstrav 17.  A         Vänd rätt upp        ADXG  Arbetstrav        G         Halt - Hälsning

programmet är från www.stallbacken.com !


- foreveralone

dagens amanda :




- A.Nyström








  





bilder från idag


- du och jag mot världen

- nu ska rummet städas, sen hoppas jag att mamma kan ta mig och handla en varm jacka till stallet !
plugga lite efter så träningen skippas förhoppningsvis idag, men inte hundra. kommer tidsinställda bilder snart, puss

- rosor är röda, violer är blå

Där ute i mörkret finns det som får mig att må bra.
Där ute känns allting fint, där känner jag att jag är jag.



så fin och så underbar


- kanelbullens dag

som istället får bli kladdkakans, hehe. min kladdkake bit jag nyss la upp på tallriken med lite sprut grädde blev ungefär en lika missbildad klump som när syster och jag åt senast men även lika god !

jag ska försöka fixa en ny design snart, tycker att det börjar bli dags nu, har dock inte så mycket nya bilder men ska försöka få en variation ändå :) ♥

outfit


- lifetime

jag lyssnade på låten om och om igen. men inte för att jag gillade den, utan för att du gjorde det.


- nice moves

från klockan åtta imorse har jag varit i stallet, varit funktionär på tävlingen, stått i cafeterian. kom hem runt fyratiden där ifrån och gich ut lite med mamma. sen somnade jag lite i soffan och åt. kan ju inte säga annat än att hela min kropp ömmar. många starter från hemmaryttarna så ganska kul att kolla!

jag fick verkligen känslan för att hoppa upp på en superfin häst och glida runt på tävlingar.

hade även en kamp med chanel idag ute på stubåkrarna, hon vilade igår och carina undrade om jag ville galloppera av henne lite. så isabell tog novio med ut och va ute en halvtimme kanske, försökte hålla ett tmpo och inte bara rucha hela tilden och det gick väl men hon va en aning stark och hetsig, men så vfort hon tänkte sticka tog jag in henne på en volt. hon va en aning svettig så blev en dusch efter.


söta lilla ponny, för något år sedan, bellamie brown


- Everything.. and more..

handbollhandbollhandbollhandbollhandbollhandbollhandboll

kanske ska rabbla upp vinst några gånger också. ja som sagt vinst mot dom som vann serien förra året, och jämnt kan man ju säga tt det var men slutresultatet vart 15-13, nu har vi en seger innan vi tar oss till ungdoms sm nästa vecka i tumba, nå kommer det vara a-flickor, 95 or så tar det som en lärdom..

jävligt härlig känsla var det, och chocken att hela göksten kommer in istället för torshälla där trodde vi nästan det var slut.. aja fin match va det, vissa kallade det brottningsmatch andra inte, haha vi i mariefred har tyvärr ett sånt försvar, och jag tar på mig lite av det.. hehe.. förutom att min kropp är helt slut efter två hela halvlekar och mitt ena finger är missfärgar och dubbelt så stort som det andra är jag glad !

nästa seriematch är inte förens i november, sjukt konstigt faktist för det är en evighet tills dess? har jag kollat fel?



erika och jag efter matchen.


uppvärmning


filmer

kollat på nights in rodanthe och 27 dresses efter en dag på handbolls planen och i södertälje.

nights in rodanthe är gjord av samma som filmerna dear john, dagboken och dom as bra filmerna, denna va inte riktigt lika bra men lika sorglig.. men om du vill se på en film är denna helt klart godkänd .
den andra filmen är också helt klart godkänd men ingen av dom är lika bra som dear john och dom filmerna !

imorgon är det upp väldigt tidigt för att ta sig till stallet och bara funktionär...

puss