- pony, you light up my dark day

Ridlektionen idag var ljuset i mörkret! Även fast det var en dressyrlektion. Jag behövde detta!
 

Måndags kväll

Klockan är knappt fem men utanför mitt fönster är det redan bäckmörkt, det enda som lyser upp är några få gatulampor och någon grannes fönster. Vintertiden är rätt grå och trist den.

Jag sitter i alla fall med musik på hemma bio systemet, tända ljus, en kopp varmt och datorn som skriker arbeta. Ska kolla igenom lite arbeten och planeringar och se hur jag gör med allt. Ha en fortsatt mörk kväll, puss


- 9 ''to do'' saker jag ska göra när jag har tid under lovet

 

- höstlov

Stormen som ska inta New York verkar även vara utanför mitt fönster. Jag som hade tänkt ta en skön promenad och rensa lite tankar i ett soligt höstväder. Får se om jag tar mig ut ändå.
 
Det är som säkert många redan vet höstlov nu. Det kommer behövligt. Något annat som gärna kunde kommit nu hade varit en resa till en solstol på en lång kritvit sandstrand. Men istället borde jag grabba tag i mina skolböcker för att ligga på ett rimligt stadium när skolan drar igång om en vecka. Får bara hoppas att jag hinner med det då jag har lite planer för varje dag denna vecka. Men ska försöka att skriva ihop en checklista på lite viktigare saker jag ska få gjorda när jag har tid över under detta lov.
 
måndag - rida lektion
tisdag - eskilstuna med evelina och sally för inhandling av lite maskerad saker
onsdag - halloweenfest
torsdag - Stockholm och träffa en enormt efterlängtad victoria!
fredag - sätta mig på ett tåg till göteborg på morgonkvisten
lördag - göteborg
söndag - göteborg, hemfärd
 

-

Tumblr_mcbrfum6ik1rig40qo1_500_large

fredagens


 
fredagens outfit. dock inte skorna. kan fortfarande inte gå ordentligt med min fot..
även där nya saker till garderoben.
 
vinröd halsduk från monki
stickad svart tröja med lite glitter i från vero moda
svarta jeans från crocker

torsdagens facelook & outfit


 




 
körde en lite feminin look. med en svart klänning under en vinröd stickad.
detta är kläder som även nyligen tog sin plats i min garderob. otroligt dålig på att uppdatera ''new stuffs'' kategorin..
 
Vinröd stickad från h&m
svart klänning från h&m
svarta strumpbyxor från h&m

Jag önskar jag kunde göra något åt situationen


Life


amandanystroom @weheartit

Hola amigos!
Håller på att bli en av alla på we♥it, lite efter vissa och lite före andra.
Heter i alla fall amandanystroom där, så följ mig är ni gulliga !
 
 
Tumblr_mc3h60ivwl1rwkk0vo1_500_large
 
311241_436819623041966_845578999_n_large
 
Tumblr_mc1sn9wy3t1rv4otpo1_500_large

- it's friday

Fredag och den ska tillbringas med en uppgift som ska vara klar innan 23.59, och den är inte ens påbörjad. älskar skolan. helgen kommer även att gå åt till att plugga till två psykologiprov nästa vecka. kan det bli bättre? får hoppas att jag blir avbruten med något roligt under helgens pluggkoma.
 
 
 
 
 

- who says

min tid räcker aldrig till, känns det som. jag måste verkligen bli bättre på att planera, jag bokstavligt suger på det.. jag råkar ta det lungt framför OTH med en godispåse och den varma kaffe chokladen och plötsligt försvann två timmar. sedan ska jag sätta mig med tre, fyra skol saker som ska vara klara imorgon och fredag? i alla fall visade jag och evelina att en timmes effektivt plugg kan leda till A på naturkunskapsprovet, skönt det iallafall samtidigt som svenskan och samhällskunskapen är på pinsamt låg nivå? vart tog mina betyg vägen? haha
 
i vilket fall som helst hade jag helst stått på eskilstuna läktaren och hejjat fram Zacke och Eskilstuna Guif på matchen idag, men istället sitter jag som sagt här, jo så kan det gå ibland när man är lite av en tidsoptimist.
 
just nu sitter jag även och slösar bort ytterligare tid på att kolla på systemkameror, funderar på att införskaffa mig en för en rimlig slant, är ju inte proffs så behöver inget annat än något som är begripbart :)
 
en gammal bild får förgylla mitt rätt så långa och tråkiga inlägg

om ni behöver ett skratt

 
HAHaH denna video gjorde min dag !
 
 
 
 
 

- we are young

skulle bara berätta att jag och evelina har pluggat naturkunskap över en timme i biblioteket, med lite frukost från cafeterian. äntligen börjar bitarna falla på plats. så i eftermiddag hoppas jag att mina kunskaper håller för ett betyg. Jag tror jag behöver en pluggkompis för att göra min skolgång roligare, och använda min tisdags håltimme för plugg. ikväll drar jag igång med handbollen efter strax över en veckas uppbehåll, hoppas att mitt humör håller sig på topp.
 
 
 
 

- moving on

 
måndag igen och första dagen på veckan, nästan alltid lika seg, bättre blir det inte av regnet som öste ner. kan även berätta att jag börjar tveka lite på min linje, lite sent kanske? det jag trodde jag tyckte var intressant verkar i dagsläget vara ointressant.. aja, i vilket fall som helst så gick jag och köpte en choklad latte i väntan på min mor. den fick värma min frusna dag. nu måste jag, även om jag inte vill plugga till mitt naturkunskapsprov imorgon!
 
 
 
 

- plugghörna

Tryckte nyss på play på min akustiska spellista och ska slå mig ner i min plugghörna som jag fixade med lite filtar och kuddar, hoppas på att få lite gjort iallafall. Puss


- Pannacotta

Sitter i vardagsrummet efter att ha tryckt i mig lite pannacotta, gjorde en repris av gårdagen med passionsfrukt och hallon. Sjukt gott, och även så enkelt!

Så, tips till er som är efterrätts sugna,
Gör pannacotta med vaniljsmak, lägg på en passionsfrukt och lite hallon!


- autumn ♣

 
vaknade upp hos Olivia igår, efter en mysig kväll med gamla och nya tjejer med god mat och lite tant-mys. Pappa hämtade mig vid två tiden och väl hemma hoppade jag in i duschen och fixade mig för att sedan ta mig till strängnäsmarknaden med evelina och johanna. måste säga att det var långt under förväntan så vi tog en fika i präntaren och snackade lite.
 
på kvällen blev det som en tre rätters middag med johanna. kan säga att vi åt små kex med salami på till förrätt, fläskfilé, pommes och bea till varmrätt och super god pannakotta till efterrätt med hallon och passionsfrukt på !
 
jag var bara tvungen att ha en 6:e bild, förlåt.
 
 
 

living in a world without you

vaknade sent som 14.00 denna söndag. usch, hela dagen förstörd. men den skulle väl ändå bara användas för plugg? två prov denna vecka och lite andra ''småsaker''...
 
målade lite naglar här om dagen. handbollen hindrar naglarna för att bli längre..

- nykvarn

 
 
 
om ca en timme åker jag, amanda och evelina till nykvarn för att tillbringa kvällen och jag natten där med lite tjejer. skönt att komma iväg från hemmet och tänka på nya saker, puss
 
 
 
 

- Todays

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
kände att det var länge sedan jag bar lite mascara och eftersom min buss gick 10.37 så hade jag tid med det idag och hann äta god frukost i form av mackor i ugn! härlig morgon med andra ord.
 

Hade på mig:
svarta jeans från: Crocker
svart volang tröja från: en liten affär i göteborg
en brun/beige kofta från: mammas garderob
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- torsdag

 
" don't play hard to get, play hard to forget "
 
 
 

" sometimes you have to lose yourself to find out who you really are "

- gör som havet, våga

 Hamnade nyss i sängen efter att ha tillbringat kvällen framför tv:n, bl.a kollat ''svenska hollywood fruar'' och ätit mat och godis. Nu när jag kom in till datorn såg jag att One Tree Hill, säsong 2 står redo för mig ! Då har jag något som kan sno min uppmärksamhet och min tid, men ska försöka spara lite avsnitt tills tåget till göteborg, men långt dit så det kanske blir säsong 3 som får vara med mig då? Jag har blivit ett freak..
 
Min nya kaffe/choklad dryck med lite tjejtidningar, samlar lite inspiration och tar det lungt även om jag egentligen inte har tid för det...
 
hade lite tråkigt och fixade en rosa/glittrig manikyr på mina naglar. första gången jag gör nanikyr utan mall så hittar ni brister så skyller jag på det, haha.
 
 
 

- Not the first day this week

 Tisdag idag och jag gjorde min första examinering. Måste dock säga att min framförhållning var som vanligt dålig. Läste lite om Syrien konflikten igår, ca 30 minuter och innan dess kunde jag ingenting. Sedan gick jag på promenad med Linnea i hela 3 timmar! Och imorse läste jag lite på bussen så det fick bli vad det blev.
 
bilderna är från igår
 
 
 

-

Tumblr_mbc5d3kyl21rpgya8o1_400_large

- måndag

 
Jeans - JC / Halsduk - Gina Tricot / Tröja (djup u-ringning bak) - Cubus / Jacka - H&M / Skor - Converse
 
 
 
 

- tatuering

åh, kan vara så otroligt snyggt med tatueringar på tjejer!
Jag skulle vilja ha någon enkel som har någon betydelse.
 
Tumblr_lxaht23nbi1r29t5yo1_500_large
 
hittade dessa nedanför på we♥it och blir inte mindre sugen på att göra en.
Tumblr_lqao7ctqso1qm37w7o1_500_large
 
Tumblr_lrdmocconn1r317deo1_500_large
 
Tumblr_lrscyr0zaz1r3r4uoo1_500_large
 
Tumblr_lsius8mhzs1r31ieho1_500_large
 
Tumblr_lsxpcblbkv1qzabkfo1_500_large
 
 
 

- Ungdoms SM i Enköping

 Denna helg har tillbringats i Enköping, och som sagt för USM steg 1. Insattsen räckte inte till genvägen direkt till steg 3 utan vi måste ta oss igenom steg 2 först. två förluster och en vinst. Jag spelade som bäst i sista matchen, men jag har mera att ge. En halv höft gör att jag inte kan gå ''all in'' på mina inhopp från kanten som jag är beroende av. Kändes skönt att avsluta med vinst, för hela laget hittade varandra mycket bättre i den matchen och det känns så värdefullt inför serien som drar igång nästa helg. Hoppas vi har kommit igång till steg 2 så vi kan gå ytterligare ett steg iår !
 
Nu väntas en veckas handbolls vila för mig och får därför se om jag spelar i helgen eller om mitt lag får åka till Vadstena utan mig !
 

sm förra året
 
 
 

- vinrött

 
vinrött är otroligt snyggt nu till hösten !
 
Beltfashionheartknitlea_large
 
1356219-10-1346586718700_large
 
 
 

 

- no worries

 
If hakuna matata means no worries, I want some hakuna matata.
 
155107_424012364325669_1637441197_n_large
 
381882_2467444418132_316065834_n_large
 
 
 

- det finns en dag imorgon också

 
jag måste säga att flera av mina vänner är helt underbara och kliver fram när man verkligen behöver dom ♥
 
gårdags kvällen spenderades i en sporthall med johanna för att se sallys innebandy match och för att sedan tillsammans med henne och johanna ta oss till johanna för bastu-mys. man behöver verkligen ta det lungt ibland!
 
denna lördag hade sin början på slottspaviljongen med erika för att hålla våra gamla arbetskamrater sällskap i denna ödsla men soliga dag. efter det begärde vi oss till enköping för att spela en av tre SM matcher. kan säga att jag hoppas på bättre lycka till morgondagens två matcher. dagen börjar redan 08.00.
 
jag vill ha handbollslycka!
 
 
 

- höstkollektioner 2012

 
ur Too Faced höstkollektion 2012
 
ur BikBok's höstkollektion 2012
 
ur Vila's höstkollektion 2012
 
 
ur H&M's höstkollektion 2012
 
 
ur Mulberry's höstkollektion 2012
 
♥ ha en trevlig dag
 
 
 

-


header

ny tillfällig header. ska göra om hela designen när jag orkar och har tid ! :)

- alltid amanda, gammalt som nytt

 
även om jag har förändrats till utseendet, sminkat mig mera eller mindre under en viss tid, burit olika slags kläder så har jag alltid varit mig själv. självklart har jag påverkats av omgivningen, det gör vi alla. självklart kan jag kolla på bilder och undra hur jag kunde gå runt på ett eller annat sätt men jag har aldrig skämts för den jag har varit eller för den jag är, och det tycker jag ingen annan ska göra heller. jag må ha blivit kallad en eller annan sak, men jag har bara varit mig själv.
 
blicka inte bakåt i tiden och gräv inte ner dig i ditt förflutna, blicka framåt.
(något jag själv måste bli bättre på).
 
jag dom senaste åren, lite förändring, hehe
(inte i tidsföljd)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
all kärlek till er ♥ stand up and be strong

- livet är som att cykla. för att hålla balansen måste du fortsätta framåt.

 
 
 
 
bilderna är inte från idag.
 
 
 

- vilken väg är öppen för mig?

 
började denna eftermiddag men OTH, otroligt spännande och sorgliga avsnitt så fällde några tårar och nu sitter jag här i mitt rum med musik och fäller några till. jag förtår mig inte på mig själv. allt känns bara så värdelöst. jag mår varken bra psykiskt eller fysiskt. jag hatar att inte kunna få ut det bästa av mig själv men nu bryter jag ihop i stället. jag som trodde jag var stark.
 
vill ta en break från verkligheten, jag vill bort härifrån. säg att det är en dröm och att jag snart vaknar.
 
Tumblr_mb9sqdzagw1rf6oq6o1_1280_large
 
556146_343887809001545_483367232_n_large
 
Black-and-white-depression-hate-myself-favim.com-515869_large