I don't need anybody in my life who doesn't want to be there

 
 http://www.filmovin.com/_pu/158/58851752.jpeg
 
Kollade nyss sista avsnittet av Gossip Girl och som mina vänner nämnde så kunde jag inte ens föreställa mig vem som var den riktiga gossip girl. Känns otroligt surt att stå i vägsjälet för att hitta en ny serie att förälska sig i för varje gång känns det som om inget kommer att överträffa den jag nyss sett.
 
För er som är lika efter som jag i "serie älskandet" så bör ni verkligen kolla Gossip Girl om ni inte gjort det! Ni kanske föresten ska undvika det om ni inte vill fastna som jag gjorde... Flera dagar försvann liggandes framför datorn med något gott till, men jag lovar, det är värt det!
 
xoxo

Det goda

Gammal bild på Zacke och Chanel ♥
 
Allt blir så mycket roligare när saker och ting går bra. Varför försöker jag inte prestera oftare? Skolan kanske till och med skulle bli rolig(are) om jag gjorde bra ifrån mig. Det kanske i alla fall är värt ett försök, nästa år?

Detta kom fram efter min riktigt bra känsla efter kvällens ridlektion. Jag saknar alla små tävlingar som jag alltid var snabb på att skriva upp mig på. Kanske dags för en pay and jump igen, få tillbaka adrenalinen jag har inne på tävlingsbanan.
En vinnarskalle hör hemma på banan!
 

Nu ska jag kolla GG! God natt ♥

Gossip Girl, last season

http://alloyentertainment.com/wp-content/uploads/2012/03/Gossip_girl_cast.jpg
 
Ledsen för denna kassa uppdatering. Varit bunden av Gossip Girl de senaste dagarna och hamnade just på slutspurten. Så otroligt spännande just nu! Dessutom har jag även slutspurten i skolan innan allt ska vara klart.
 
Kommer även vara bättre på att ta bilder, men föredrar att ta de ute men vädret tillåter tyvärr inte det. Tänk att det om några dagar är juni och fortfarande får jag lust att ta på min vinterjackan och vantar när jag tar min moppe till gymmet om kvällarna.. Jag som hade hoppats på en riktig sommar iår!
 
xoxo

Bekännelser - Musik

 
Bild i repris från Moon Thai Kitchen
 
Jag brukar sjunga till maxad volym när jag är ensam hemma, när jag är klar kommer jag alltid på att våra högtalare hörs ända till parkeringen här på gården..

Jag är grym på singstar.
 
Av någon anledning kan jag typ alla gamla låtar. Detta måste vara pga min mamma som skadat mig med bl.a 80'tal.

Lyssnar alltid på sorglig musik när jag är ledsen så att jag blir ännu mera ledsen, hehe.
 
Jag sjunger alltid i hjälmen när jag åker moppe.

Grillspätt

 
 
Hunnit med ganska mycket vettigt idag. Började dagen med att övningsköra för första gången. Konstigt nog var jag bättre på att backa i början än att köra framåt, haha. Efter det hjälpte jag mamma i trädgården för att få lite sol på mig, sedan tog jag mig till gymmet och avslutade passet i bastun. Otroligt skönt, kunde somnat där inne. Sedan åkte jag hem och grillade och lagade mat. Nu ska jag kolla på Champion League finalen. Kunde suttit på en fest i skogen men istället sitter jag hemma, haha vilken lördag. Men ändå ganska skönt!
 
hoppas ni får en härlig lördagskväll, puss

I am not gonna live in silence, i am not gonna live in fair


Lunch

 
 
Har nyss ätit klart min lunch som bestod av toast. Så länge sedan och det gjorde dem ännu godare. Kräsna jag har även börjat våga testa lite nya saker. Innan åt jag alltid ost & skink toast. Nu hade vi ingen skinka hemma så jag körde på lite ost, bacon och aioli tillsammans med en liten sallad. Riktigt gott!

egentligen väldigt ointressant

 
Har a-dag i skolan vilket innebär att man kan komma hit och göra prov man missat eller fått F i. Så jag sitter här nu och har nyss avklarat ett matteprov i geometri som jag missade när jag var i Tjeckien. Nu är det klart och nu får jag hoppas att det gick skapligt! Ska ta mig hem med nästa tåg och sedan ska jag försöka skriva klart min labbrapport och lära mig sannorlikhetslära till muntliga nationella provet imorgon! Hoppas ni får en bra dag♥

Bekännelser

 
Jag kollar ofta på sport och äter nästan alltid Ben & Jerry´s samtidigt.
 
Jag har haft tre hamstrar tillsammans med min kompis Matilda, en av de dog i skolbänken under en djurdag.
 
Jag blir besatt av serier, just nu är det Gossip Girl.
 
Jag är väldigt besviken på mitt första gymnasieår, när det gäller studier.
 
Jag älskar att resa.
 
Jag måste alltid dubbelkolla min packning innan jag åker någonstans så att allt är med.

Jag är dålig på att lära mig språk.

Det är bara 18 dagar kvar till Håkan Hellström.
 
Jag saknar min storasyster som alltid står vid min sida.
 
 
 

Frukt är mitt nya godis

En bild på mat får symbolisera detta inlägg. Frukt har blivit mitt nya godis.
 
Checkar av fler och fler uppgifter i skolan och plötsligt börjar saker och ting kännas lättare. Dock är det en tid kvar och jag hoppas att det bara kommer att gå i rätt riktning nu. På handbollsfronten har jag varit på möte och än så länge står jag fast att gå i det nya damlaget, men som jag lärt mig kan mycket hända på kort tid. Det verkar seriöst och just nu känns det rätt!
 
Haft en underbar fika med Evelina idag som lämnar min klass för en annan skola. Känns tråkigt utan henne. Hade inte kunnat föreställa mig det i början av detta läsåret att sakna henne så mycket. Detta då vi varit på skilda håll i några år. Men efter att hitta tillbaka till en gammal bästa vän och sedan lämna varandra igen känns svårt. Men, båda är mycket för fika och delar nu samma vänner så att hålla kontakten ska nog inte bli någon utmaning.
 
Nu ska jag plugga lite matte inför mina två prov imorgon! xoxo

- Citat, Sune i Grekland

http://2.bp.blogspot.com/-20wF2fO2O80/UWcAkumYicI/AAAAAAAACto/R4CAyxqNf0g/s1600/halmstad-webb.jpg
 
"Kärleken är som himlen. Molnen är bara små problem som blåser förbi, men himlen finns alltid kvar där.. för evigt." - Sune i Grekland!


Handbollsfamilj

 
Vinst i B-slutspel på Irsta blixten i Västerås
 
De har gett mig en chans att umgås med människor jag inte hade träffat annars. Handbollen gav mig möjlighet att återuppta kontakten med gamla vänner och gett mig möjligheten att lära känna och skaffa band med andra som jag tidigare bara iakttagit.
 
Detta vart slutet på något gammalt och början på något nytt. Det låter hemskt men det är sant och jag kommer aldrig att glömma dessa år med detta lag. Laget har fått ur mig alla olika känslor. Jag har visat mig gråtandes av lycka och av olycka. Arg som glad.
 
Men det viktgaste av allt. Jag har aldrig stått själv. Vi har alltid haft varandra.
 

På tisdag
ska jag på möte med mitt eventuella nya lag. Jag vet att det aldrig kommer att bli som det varit men jag hoppas att vi kommer att göra det bästa utav situationen och tillsammans bilda nya oförglömliga stunder.
 

Ananas, Kiwi & Ciabatta

 
 
 
Har bläddrat bland resor med mamma inför sommaren i några timmar nu.
För tillfället har jag fastnat för Tunisien, men Spanienlåter inte helt fel det heller.
 
Innan vi kollade resor slog vi på Sune i Grekland - All inclusive som var en besvikelse även fast jag fick mig ett och annat skratt.
Till det åt jag min super goa frukost som ni ser på bilderna ovan.
 
pussar

Eurovision Song Contest 2013

http://www.therealbest.com/img/items/big/827/1-Emmelie-de-Forest-Denmark-Only-Teardrops_Stylish_1410.jpg
 
Emmelie de forest - Only teardrops blev som många vet vinnaren av Eurovision Song Contest 2013.
Enligt mig en värdig vinnare, låten var riktigt bra och hon riktigt söt! Har du inte hört den så sök upp den!
Dock kan jag inte sluta få gåshud/ståpäls av Loreens röst och Euphoria. Hon är otrolig.
 
Nu ska jag hoppa i sängen och försöka ta mig till gymmet imorgon bitti, när jag vaknat och träna bort
all tårta jag tryckt i mig ikväll! God natt, pussar

Grönsaker och dipp

 
 
Åt lite grönsaker och dipp till hockeyn som alla i detta laget borde veta resulterade i en 3-0 vinst för Sverige.
Skäms ändå lite för Finland, trodde det skulle bli en mycket bättre och mer spännande match!

Tv-Lördag

 
Bild från i höstas, saknar min bortsprungna halsduk.
 
Runt tre tiden möter min finska halva min svenska i hockey VM och någonstans där inne hoppas jag att min svenska sida tar hem segern. Efter det väntar finalen av Eurovision Song Contest 2013. Dock är jag inte ett dugg förtjust i Robin och att det utspelar sig i Malmö istället för Stockholm men då det faktiskt är i Sverige är det värt att kolla!
 
Blev nyss hemkommen från ett konditionspass på gymmet. Helt slut. Varje gång jag varit där kommer mitt sötsug fram och jag har alltid lika svårt att bemästra det.. Dock valde jag en hallon och blåbärs smoothie framför chokladen idag, ett steg i rätt riktning!
 
Hoppas ni får en bra kväll!
xoxo

 
"Losers quit when they are tired. Winners quit when they´ve won."

Accessories

 
 
 
Ni behöver inte klaga på mina fingrar haha, en av mina största komplex är mina korta tjocka fingrar. Brukar helst inte bära ringar pga det.
 
xoxo A

- Back to summer paradise

 

 
 
Vill tillbaka till milslånga sandstränder och blått hav. Vill tillbaka till Dominikanska Republiken.
 
 

Hockey och framtiden

http://images.sportsverige.com/files/14404395_310x229.jpg http://op.se/image_processor/1.5862142.1368136300!/image/1160500292.jpg_gen/derivatives/wide/1160500292.jpg?maxWidth=670
Glöm inte Sverige - Kanada ikväll ! Håller tummarna men tror tyvärr inte att jag ska hoppas för mycket.
Till det blir det egna hamburgare och samhällskunskap.
Angående framtiden. Min framtid. Så har jag haft en del lärare jag pratat med om framtiden som sagt att jag skulle passa
som polis. Jag har faktiskt tänkt lite på det själv också. Dock tycker jag den svenska polisen verkar lite tråkig. FBI i USA
verkar mycket mera spännande. Men jag vet inte. Polishögskolan skulle ge mig ett mål att sikta på så jag får lite motivation i det jag gör.
Det är det jag saknar.. Sen har jag ju juridiken jag länge funderat på. Som advokat.

sprider lite tankar omkring mig

 
 
Drar in mig själv i vansinnet igen. Nu snurrar flera tankar än tidigare. Jag som lagt allt på hyllan för ett tag men
sen plockas det ner igen. Hatar när folk trycker på känslosamma knappar i mitt liv. Jag vill inte veta av allt det
osäkra som gör mig så nojjig. Jag börjar bli trött på mig själv och alla känslor runt omkring som bara är ivägen
för mig att må bra. Jag förtjänar inte de tårar som ramlar ned för mina kinder, det blir fel. Så fel.
 
 
 

Nergräven i plugg

Nergräven i plugg för tillfället men än så länge överlever jag..
Har dock nationella i matte nästa vecka plus ytterligare tre matteprov så känns sådär.

För en lång lång tid

Hade en härlig gårdag som gjorde mig förtjänt av 800 riksdaler. Jobbade med Nelly på en lokalfest, 30:års fest.
Serverade lite alkohol, dukade undan och gjorde fint. Fick även höra på trubadur som vi sjöng med på och drack någon cider
och bål med färska jordgubbar. Kvällen fortsatte sedan på annat håll och slutade vid halv fyra tiden då vi slocknade
i hennes säng.
 
Dagen skulle vara till för plugg men istället åt vi glass med chokladsås, kollade tv och gosade med Diff. Nu har jag landat
på hemmaplan och ska snart göra mig redo för gymmet, tänkte försöka att springa lite. xoxo
 
Min fina vän och jag i Tjeckien, snart börjar sommarjobbet igen!

Jag hatar att jag älskar dig

Riktigt trött på min dator på alla sätt och vis. Den rymmer ingenting.. Ska gå till Paul, datortekniken på skolan och be honom blåsa ur den. Eller han kanske har något annat förslag?

I vilket fall som helst har jag gjort allt och ingenting de senaste dagarna. Spenderat några timmar på gymmet, vilket känns i kroppen nu. Har även tillbringat ovantligt mycket tid i stallet som gjort mig riktigt sugen på en häst att åka och tävla med. Saknar somrarna och tävlingarna i stallet otroligt mycket just nu. Speciellt när handbollen står still och solen är framme och jag ser andra lyckas.
 
Några av alla bilder från tävlingen igår ↓

Min gamla stjärna, Miclas Coco Chanel på väg in på banan.
 
 
1: Isabell och Novio på prisutdelning // 2: Emma och Philippa K
 
 
De två sista bilderna också på Isabell och Novio

I'm moving on

Varit ganska dålig på att uppdatera på sista tiden. Varit påväg flera gånger men min dator är full så får inte in bilderna från systemkameran. Blir så tråkigt med ett bildlöst inlägg.. Tänkte starta om datorn från början någon dag här när jag är ledig då det även strular med skolarbetet och hoppas den blir bättre!
 
Just nu sitter jag faktiskt ute och bloggar! Otroligt varmt och har haft skinnjackan i väskan hela dagen och endast gått i min transparenta skjorta, otroligt skönt! Känner att jag blivit så mycket gladare när solen och värmen kommit nu. Var väl någon slags vinterdepression jag gick igenom, usch, otroligt jobbigt halvår måste jag erkänna..
 
Om en halvtimme ska jag iväg på handledarkurs för körkortet. Känner mig färdigsutten i skolbänken idag men med McDonalds i magen ska jag förhoppningsvis klara av 3 timmar till..
 
Imorgon ska jag på möte på Hälsoskaparna för min personliga träningsplanering. Verkligen sugen på att komma igång men hostan är värre än vanligt.
 
Det får bli en bild från Göteborg i repris. Räknar dagarna till Håkan Hellström ♥

Dancing in the streets

 
 
Valborg blev en händelserik succé. Den började i Mariefred med världens godaste jordgubbstårta och grillspätt och slutade i Östertälje tillsammans med nya människor. Stängde ögonen vid fyra tiden på morgonen och tog mig sedan en promenix till donken med Evelina och Olivia i vårsolen.
 
Förutom just den dagen då jag faktiskt gjorde mig lite fin har jag kommit på mig själv att snart sluta bry mig för mycket om mig själv haha. Mina vänner kommer snart skämmas över hur jag kommer klädd till skolan. En sak att endast ha puder och consealer men att se trött ut i klädstilen också, då måste jag stoppa mig själv.. haha

Just när jag fixat mitt gymkort har jag åkt på en jobbig förkylning, igen... Hoppas den försvinner snart, känner mig otroligt instängd. Å andra sidan är det ganska skönt att kolla Gossip Girl, äta jordgubbar och äta choklad!