nu: träningmåste dela med mig av min glädje att det snart är lunda spelen !
tagga galet1 förutom det där målet jag kanske måste stå i ..

- Tisdag


fin bild på mig och fia idag

Tisdagen har varit skön som vanligt. endast lite redovisningar och läsning på svenskan, disskussion i helklass på samhällskunskapen, bild och gick igenom saker om nationella provet på engelskan sen va den skoldagen avklarad.
fick även mvg- på min so och har fortfarande ingen speciell läxa. rätt okej.

var även duktig och var väldigt trevlig när jag ringde och beställde möten för sponsring. så nu väntar vi in fina möten på torsdag och på tisdag nästa vecka.

ikväll är det handbollsträning, kommer en amerikan o kollar och sen får jag ta mig ett snack med min tränare för tänker inte tillbringa dom viktigaste och svåraste matcherna i ett mål. jag måste stå i ett mittförsvar, det är där jag hör hemma.. vi kanske losar seriesegern på grund av detta... puss

- måndagdagen har varit rätt okej, måndagar brukar vara rätt sköna, kanske mest för att man slutar klockan två.
ska kolla på min matte och kanske läsa lite i svenska boken annars ligger läxorna rätt lågt för tillfället, känns bra.

måste tillägga att jag är grymt duktig på att skriva sponsor brev. vi raggar sponsorer till en nytt säll på handbollen och jag skrev mejlet vi skickade till lite lokala företag och så. så imorgon ska jag ringa runt och bestämma lite möten för att prata om priser och så. känner mig lite som en businessman, en rätt duktig sådan.

puss

- you raise me up

inte bloggat något under hela helgen, haft fullt upp.

i fredags va det stallet efter skolan vart rätt sent sen till linnea och sova där. i lördags åkte vi till stockholmsmässan för att gå på gymnasiemässa, vi fikade och åt efter och sedan hem baka med erika till klockan tolv, la ner våran själ i våra kakor, cyklade ner och handlade choklad, höll på att ramla hela tiden med min unika cykel, hon sov här och på söndagen va det julmarknad då vi skulle sälja våra fina kakor med laget. på vårat pass pantade vi lite burkar och tjänade in lite snabba cash, efter det åkte jag till stallet och kom väl hem vid sju.

ett av bakverken

- dagens outfit 


- Dag 10 - 1 person jag litar på

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

den jag litar på är väl även den som bor längst ifrån mig. vi har känt varandra ända sedan födseln och kommer förmodligen skiljas åt vid döden. vi bråkar aldrig även om vi delar rum och bor med varandra fem veckor i sträck. vi alla tjafsar lite smått men jag skulle aldrig kunna vara arg på dig. om jag bad dig hålla något mellan oss finns det inget i mig som tror att det inte skulle stanna där. vi har lika trög humor och skrattar åt samma saker.
och varje gång jag lämnar dig saknar jag dig.

vissa är några år äldre, några några år yngre.
 

    


- Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

Jag önskar jag kunde flyga. skulle vara så sjukt härligt att kunna flyga till skolan, flyga iväg och shoppa eller bara flyga ner på stan o köpa godis när man inte orkar gå ända ner.. rätt underbart tycker jag det låter. allt blir så enkelt liksom...


sen skulle jag vela kunna spela gitarr och sjunga, BRA. det är bara så fint !


- Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------


just nu kommer jag faktist inte på tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga. innan va det ju ord som chilla, ja bah, ja ni fattar men nu tycker jag min svenska flyter på rätt bra så kan inte komma på andra ord än och, okej, ja ni vet.


- Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------


Jag har rätt många minnen jag aldrig glömmer. det kan vara små enkla roliga som bara alltid kommer finnas där och dom finns det många av. sen finns det större som resor och dagar.* Turkiet sommaren 2010

-träffade sånt otroligt folk.
hade kul dag in och ut och bara levde och träffade nya människor hela tiden, skrattade hela tiden och bara det beskriver väl hur underbart det var.
Börjes ponny cup

- Där har jag lärt känna dig och träffat dig år i rad.. att vi kanske aldrig ses igen gör ont. vet inte vad jag ska säga men det senaste året rann det tårar när jag lämnade dig.. jag har fått vara med dom som var som min andra familj, skrattat och allt det där som hör till.


När jag vann KM första gången

- det var det första gången jag skulle tävla med omhoppning och dessutom var det ett klubbmästerskap och så vann jag. oj vad glad jag var..

inte bild från då.Konfimations tiden 2010-2011

alla dom där speciella dagarna, resorna. alla umgicks skrattade och allt det där.
polen resan, vilket minne, när vi va iväg och åkte skidor, ramlde i liftar och sånt där. och ja sista dagen på själva konfimationen när jag och matilda hade tal om bildspelet och vi stod och grät för vi skrattade så mycket, dom i publiken skrattade med oss och dom andra konfimanderna. haha ja, lättade upp den kristna andan gjorde vi ju iallafall..

till och med att sjunga om gud var kul. haha. dock finns det alltid dom tråkiga delarna, men dom har jag förträngt som att gå på långsamma mässor när man kunde gjort något annat.


- måndag

förutom att ha blivit påmind om hur mycket jag egentligen har att göra har dagen varit rätt slapp. slutar klockan två på måndagar då vi inte har hemkunskap denna termin och kommer ha det som sista lektion på vårterminen. på torsdag är det elevens val, om dom valen som fanns att välja på är så roliga är ju tveksamt, men vad har man emot en jobbfri dag? svenska läraren räddade mig från att ligga efter i vinterviken boken då vi flyttar fram den en vecka så nu är det engelskan som ska göras framförallt sen blir det ett snabbt mejl till petri om teknik läxan och sen lite kemi måste in i huvudet till onsdag ! puss


- Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

För det första kan jag inte leva utan MUSIK. Har alltid musik på. Innan skolan på högre volym för att vakna, när jag är hemma är det alltid musik på, när jag går till skolan i ett par hörlurar. vet inte varför men det är helt underbart, allt skulle vara så tyst utan den !

Jag skulle inte kunna leva utan att sporta av något slag. seriöst, jag skulle rulla fram så mycket mat och godis jag äter. jag skulle fan inte må bra... hehe jag menar, nu har jag en sport varje veckodag och ja, det behöver jag nog för att inte växa på bredden. haha
sen allt sociala, cuperna med laget, lagkamraterna, underbara. och alla vänner i stallet, ja allt det sociala skulle jag inte kunna leva utan, att sitta på en polle och känna både fram och motgångar, samma när det gäller handbollen. att verkligen känna när man utvecklas och blir bättre.
 

Jag skulle inte kunna leva utan mina vänner. vad behöver jag säga? vad är bättre än vänner som gör ens dagar. gör en glad när man är ledsen, ger råd och ja allt det där.
Skulle inte kunna leva utan min syster som alltid stått vid min sida när jag verkligen behövt någon. även om man inte tror det och hon är irriterande ibland är hon för underbar ibland. vi pratar om allt och hon skulle göra allt för att få mig må bra. hon skulle utan att tveka stå framför mig om någon skulle göra mig något. ♥ att vi delat rum enda till hon flyttade hemifrån har nog gjort att vi kommit nära varandra väldigt mycket och det är jag tacksam för nu.

Jag skulle heller inte kunna leva utan min mobil. jag är inte beroende av den men utan den skulle det ara så tomt liksom... kollar facebook, smsar, ringer och allt det där. den är som en vän liksom, heh


- ren ångest

sjukt otaggad för skolvecka. så mycket som ska lämnas in, göras och prov på det. nu ska jag kolla om pappa köpt ben & jerry för nu ska jag tröst äta.. lite julmust på det också.

puss


- ungdoms sm, dag två

idag har vi skämt ut oss lite till. inge konstigt alls.
agen började ju väldigt fint med att jag fick en nyhet klockan åtta om att jag ska stå i mål hela dagen. jo, sådär jättetaggad va jag ju för det. menmen, erika hade ont i knäna sedan igår då jag hoppade in i andra halvlek, stackarn. jag tycker dock jag passar mycket bättre i ett mittförsvar än i målgården, men det är rätt kul ibland.

är mycket mer taggad för seriematcher. usm för 95or blev ingen hit. kommer nog bli bättre nästa år då vi kör i vår egen årskurs. det va iallafall en kul grej att prova på.

blev iallafall matchens lirare i första matchen, även fast jag stod i mål, konstigt men sant.

puss


Dag 5 - 6 sånger jag tycker om

Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

Just nu har jag väl inga favoriter så som jag tycker är jättebra så men dessa sex bjuder jag på :

* David Guetta – Titanium (feat. Sia)
* Rihanna – We Found Love
* Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
* Yazoo – Only You
* Tracy Chapman – Fast Car
* Laleh – Ängeln i rummet


-

varje gång jag lämnar dig saknar jag dig, egentligen vet jag inte ens varför.

- blandad kompott av dagen

mycket blandade känslor idag.. dagen börjar tidigt men väldigt bra ! känslan på ponnyn, hennes sug och allt det där är tillbaka igen. var ju km hoppning, först clear round. endast för att känna på henne. ramlat av dom senaste tävlingarna då hon kommit i full galopp och sedan nitat och att hon inte haft det där suget har känns. inte hoppat bana och högre på ett tag utan endast markarbete så känslan efter va underbar. och att det både såg bra ut med vägar och takt och kändes bra va ju ännu bättre.

iallafall. gick nolla i clear rounden. hon var het som en jagvetintevad på framridningen ute på ridbanan och ja, så jag trodde hon skulle rejsa järnet där inne men icke vad fint hon gick. fick en dålig väg till hinder nr sex då jag kolla på hindret för sent men språnget va fint ändå. fick även ett långt hopp på sjuan men inga problem där inte.
som sagt den klassen var för o känna hur hon var eftersom vi va på toppen o rasade till botten, men nu ser det ljust ut igen. jag va ju till och med nära på att inte ens ställa upp.

km klassen gick egentligen jättebra, fick dock ett stopp på sexan. mitt fel helt och det var egentligen bra att jag kände de för hon har stannat utan anledning dom senaste tävlingarna. är dock väldigt sorgsen över att jag inte kände stoppet lite tidigare så jag kunde gjort något åt det.. tror garanterat vi hade kunnat ta en placering annars !

film eller bilder kanske kommer om carina kan skicka dom :)


handbollsdelen av dagen är pinsam. trött efter en tidig dag och match vid sju är ingen bra kombination. det konstiga är faktist att vi ofta spelar sämre om kvällarna, rätt konstigt faktist. stod i mål andra halvan av matchen, hade nästan hellre spelat ute.. men imorgon är en ny dag och då får vi väl visa dom en annan sida av oss.

puss


- miclas coco chanel

Att en ponny kan bevara så mycket kärlek


- Dag 4 - 7 rädslor

Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

1. Göra mig så illa att jag inte kan gå
2. Misslyckas totalt med min framtid
3. Att någon jag älskar ska skadas eller försvinna
4. Bli rädd för något jag älskar att göra
5. Spindlar
6. Att inte hinna uppleva allt jag vill innan jag blir för gammal
7. Att någon man verkligen litar på sviker en


- fredag

ja, det va sista dagen på en skön veckas prao. har ju uppdaterat rätt skapligt i veckan så inget speciellt att sammanfatta. på måndag börjar skolan igen och massa prov läxor osv. inte ett dugg taggad.


Kom hem från stallet vid tjugo över åtta, hoppade sockerbit med chanel och rörde lite på henne bara. imorgon blir det km med henne efter det bär det nog nästan direkt av till bollstanäs för usm. söndag usm också så rätt full helg av rörligheter.

puss


- Dag 3 - 8 saker som irriterar mig

Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

1. Mitt hemkunskapsbetyg irriterar mig väldigt mycket.
2. När reklamen på tv:n förstör hela programmet, speciellt om nyheterna kommer in emellan.
3. Tjuriga busschaufförer när man inte har gjort dom något liksom.
4. När jag märker att jag är för kort för att nå någoning, hehe
5. När någon säger saker bara för att verka snäll men egentligen inte menar det.
6. När jag får känslan att min syster är så mycket bättre än mig.
7. När jag vet att jag har rätt sen säger någon att jag har fel.
8. När en lärare favvoriserar


bara för att göra inlägget lite färgglatt,


- bara för att fylla ut lite. tidsinställt

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil...
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

stämmer ju rätt bra faktist

torsdag

Gjorde ju pannkakssmet i onsdags, idag stekte vi runt 300, och ja, fina va dom!
bakade och gjorde det vanliga, inge konstigt alls, bara en vanlig dag p[ jobbet, puss

sakerna vi lyckas med blir bara värre, haha, imorgon lyckas vi väl döda någon, så ja se upp !
- Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------

1. Sover
2. Äter
3. Klickar på telefonen
4. Klär på mig
5. Facebook skulle jag tro jag kollar varje dag
6. Pratar
7. Går på toa
8. Tänker
9. Lyssnar på musik

det där blir nog lika tråkigt att läsa som det va att skriva.. haha


- Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------------------


1. Jag är nr 100 som är född 96. ( stod det på mitt band jag fick på bb )

2. Jag älskar min syster.

3. Jag gillar typ all musik. eller ja inte klassisk mosart eller något men ni fattar.

4. Jag har delat rum med min syster tills hon flyttade hemifrån. ( det va ett tag sen )

5. Jag äter väldigt mycket, HAHA

6. Jag är halv-finsk då min pappa kommer från finland.
kanske är det därför vi åker båt varje år, kanske inte.
vi har ingen släkt där eller något, mer för nöjet typ.


7. Jag tycker det är skönt att åka flygplan själv.

8. Jag har lätt för att argumentera och diskutera.

9. Jag har aldrig varit kär.

10. Jag har aldrig brytit något eller varit på sjukhus och blivit behandlad.


- 10 dagar

inget speciellt och blogga om utom min prao och annars bara skolan så nu dom senaste 10 dagarna så kommer jag följa listan under. ( eventuellt kommer det inlägg förutom dom )

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

-----------------------------------------


- all i need is a time machine

dagen har gått väldigt fort, slutade ca tjugo i fyra, anna o jag är så bra så allt går så snabbt...
gjort en enorm pannkakssmet helt själva, bakat brownies helt själva, ätit smeten, jag menar en riktig kock måste ju se att det smakar gott.. man kan ju inte servera något som smakar skit, det blir ju lite pinsamt.. kört mat åt alla håll o kanter, bara jag anna o bilen, rätt så roligt sisådär.

juste. haha. inte kommer vi undan en dag utan att något händer..
skulle gå på toa, har mobilen i bakfickan utan att tänka på det och plopp sa det i toan och jag kollar ner. där ligger det nått, vafan är det? jo såklart va det min mobil, med snabba reflexer dyker min hand ner i en ren toalett och plockar upp den. och cool som den är behöver jag bara plocka isär allt och torka och efter två minuter va den på igen ! rätt kunglig mobil !

puss och kram

ja, jag bjuder på min vackra min..
 

- värt att läsa

en man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.
han tog fram en 500-lapp och frågade:
''är det någon som vill ha den här?''
alla räckte givetvis upp handen.
han knölade ihop den och frågade samma sak.
alla räckte upp handen.
han stampade på den och frågade samma sak.
alla räckte upp handen.
då sa han ''det där ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon
än är har den fortfarande samma värde.''

- dag två

ännu en praodag avklarad eller vad man ska säga. ätit lite av det vi bakat för att hålla hungern nere till halv tre druckit coola räknat till 1155 och skrattat, osv. dagen har varit skön, allt rullade på och anna och jag har hittat snitsen på allt alla börjar väl undra om vi brukar göra allt vi gör, ja det är jobbigt att vara bra ibland...

så jävla kul, måste dela med mig av ett av dagens skämt.
anna och jag ska ta golfbilen ner till skolan och lämna något. det va en tjej som hade kört med den innan och ah parkerat den osv. vi ska köra iväg och våran första kommentar är typ såhär:
- vad fan har hon gjort med bilen? den går så sakta.. :o
när anna ska dra i handbromsen för att vi ska in med sakerna i skol köket märker hon att vi kört med den i. fyfan vad vi skrattade, vi trodde inte man kunde köra med den i, haha. och sen när vi testade höll jag på att köra över anna, haha.


det jobbiga nu är att man automatiskt stänger av skolan och sen när man tänker har man jävligt mycket saker som ska göras till veckan. fyfan. orkar inte, så jävla trött när jag kommer hem sen ner på träning sen somnar jag i soffan direkt, ja puss på allt.

oj vad söt jag är i mina kläder..


rätt stiliga ändå tycker jag, :)

- prao

första dagen av en veckas prao avklarad. Helt okey start. man kan ju säga att jag och anna skrattade lagom mycket första delen av halvan åt våra snygga kläder... kommer kanske upp kort om vi får något i våra uniformer... börjar ju såklart med att skära mig så då kommer doktorn till undsättning med plåster och sånt där blått förband annars har jag och anna varit riktigt duktiga. spillt lite sås i golfbilen när vi rullat fram och tillbaka själva till skolan några gånger, tagit i för kung och fosterland när vi skulle få in mjöljken i mjölkautomaten, barnen började väl undra vad vi gjorde.. haha dansat tåg i köket till gammal fronda, och skurit kakor.

och vi höll väl på att svälta också. inte lunch förens jätte sent, och jag som brukar äta så mycket i vanligafall på våra tidiga lunchtider.. haha

det bästa var väl att vi inte diskar eller städar, det som jag hade trott på mest. men kanske
ska jag skriva än så länge. hehe

puss


- IFK mariefred vs KAIK

Vinst mot KAIK med 35-10. Helt okej. Nästa helg spelar vi sm och ska tydligen ska ha chans. Fyra poäng och full pott i serien, det är en fin start. snart börjar vi möta dom jag som har högre klass eller vad man ska säga så bara fortsätta kämpa för omöjligt är det inte. och om man kollar resultat från sm matchen mot KAIK förra året som vart vinst med 9-6 ser man våran utveckling! bra spelat idag tjejer! puss

plugg

Nu: matte och ben &Jerry .

- rubrik

Ligger i soffan efter träning och tidigare plugg med fia, det var plugg och köttbullar och makaroner. Pratade nyss med Alex, alltid kul att höra hennes röst, inget speciellt att blogga om. Puss

- fotbollsgalan

Utvecklingssamtalet gick bra och hoppas att allt som skulle kollas upp kommer kollas upp. Även träningen idag gick bra, stod i mål, tog en as fin straff av straffläggaren och fick pinnen. Kollade nyss klart på fotbollsgalan med Pringles och så, ganska tjockt men gott. Att zlatan fortsätter få det där priset, förstår inte, jag tycker han har varit sämre i år än innan och bara väntar på att bollen ska komma på hans fot och sen in i mål. På fredag rider jag lektion på Ronjah 17.30, det blir bra sen om jag väljer att rida chanel söndag istället för fredag då ! Nu ska jag kolla lite tv sedan hoppa i sängen! Puss

- Hickstead

http://svtplay.se/v/2592415/hastsport/experten_om_chockbilderna_pa_hickstead?cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2592439/sb,k103678,1,f,-1

http://svtplay.se/v/2592439/os-hasten_dog_mitt_under_tavling

fy fan vad hämskt. kolla repotaget på länkarna över. på den undre ser man hur han faller ihop mitt på banan efter rundan. den övre en expert som pratar om det.


Vid det här laget lär jag vara den sista som publicerar händelsen, men när en superhjälte faller ihop och dör i direktsändning mitt inne på banan kan man inte låta bli att ge den sin beskärda del av uppmärksamheten.- km och usm samma helg

just nu sörjer jag över att usm är samtidigt som km.
båda är både lördag och söndag, än så länge vet jag att jag inte spelar handboll på söndagen för då ska jag rida dressyr km, men om jag ska hoppa på lördagen eller spela handboll är frågan.. och tur att tiderna kommer vara anpassade för mig har jag väl inte..

puss


- måndag

lite seg start efter lovet, om arbetet på någon lektion var så hårt vet jag inte. men jag gillar mjuka starter. hämtade prao lappen hos sally efter skolan och snackade med henne lite så snart ska vi få till någon heldag då vi bara umgås och äter och gör något roligt, ungefär som vi i spenderade många dagar i slutet av sommarlovet på.

imorgon blir det förhoppningsvis lite plugg med fia, samhällskunskap och eventuellt svenska också.

snart ringer mamma för att plocka upp mig och då blir det utvecklingssamtal.

bjuder på lite bilder från dagen. har märkt att jag måste ta mera bilder sista året nu.även tråkiga matte repetioner går att få roliga med ite fantasi, fias konstverk över.

  


- då va lovet över

Ponnyn har varit underbar fredag, lördag och söndag. Haft markarbete lördag och söndag i ridhuset och hoppat sockerbit på volt och i åtta. Hon har varit het men kontrollerbar på pessoa bettet och gått bra. Helgen i stallet har varit jätte bra, kul att ha henne flera dagar på rad. Imorgon börjar skolan igen, Usch för att vakna så tidigt och för läxor. Även utvecklingssamtal imorgon efter skolan och senare blir det handbollsträning som vanligt! Puss

- hemma

Landade nyss i min säng hemma. Kom hem för tio minuter sen efter en fin kväll med monopol och snack. Nu ska jag kolla klart på en film som jag började på igår innan pappa tog mig på en rundtur sen är det sängen för imorgon ska jag till stallet skaplig tid och få ut så mycket som möjligt med ponnyn ! Puss

-

ändrade planer för kvällen, drar till evelinas gamla på taco kväll även fast jag nyss ätit mig rätt mätt !


bild från igår, fint sminkad som ni ser..

- ridning - 4 november - 2011

longerade henne idag i ca 40 minuter, skulle egentligen longerat henne lite sen ridit men blev bara longering istället. det blir ridning imorgon och på söndag också. alicia och bella är inte hemma och kan ju inte säga nej till ponnyn. ska försöka småhoppa lite någon av dagarna sen får jag se om jag ställer upp på KM och då på liv eller död.. hehe.

ska även skriva upp mig på ronjah på dressyren och mejlat ann om jag kan rida någon privatlektion innan då jag ridit henne en gång. synd att det är så lite galopp i LC:1 och så mycket trav, hade gärna haft det tvärt om, haha.


bilder på ponnyn när jag och emma longerade henne idag. :)

- oxfilé och potatisgratäng

rätt gott med potatisgratäng och oxfilé en fredag som denna. va väl en vecka sen sist jag åt exakt samma mat fast på en gungande enorm båt.

omdömena trillade i brevlådan imorse så har nyss kollat igenom dom lite, saknas två tre stycken papper, vart nu dom försvann på vägen? men lär få se dom på måndag. ska kolla igenom lite plugg innan tv:n väntar så inte allt kommer som en storm när skolan börjar på måndag igen.

tilllägger att min ben&jerry ska sjunka ner i magen under kvällen också!

puss


.

juste, igår vid halv tre tiden åkte jag och pappa till södertälje och elgiganten och kollade och handlade lite saker, fortsatte mot stockholm, kollade bauhouse? men fick inte med oss så mycket hem mer än sladd till iphone laddaren. körde drive in på donken och åt en bigmac på väg hem.

puss

-

nu ska jag byta om och åka till stallet !

- lyx

jag börjar tro att jag ska sattsa på att bli något så jag kan ha ett sånt här hus i framtiden...
- mobilblogg

nyss kollat på några avsnitt av livet enligt rosa på youtube på mobilen, fungerade as bra ju. Nu ska jag ja mig upp ur sängen och äta lite frukost och sen får jag se när jag tar mig till stallet sen. Tänkte longera innan jag rider med inspänningstyglar och hoppas att hon blir bättre att rida sen också :)<3

- forever alone

Vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost. Träningen idag är inställd, rätt tråkigt då jag inte skulle haft något bättre för mig. Och kanalerna på tv n funkar inte heller.

- hit me baby one more time

Jag har glömt att skriva att jag börjat på en ny design till bloggen. Men såklart är det massa problem till. Jag har phs på den gamla datorn och där har jag Inga bilder, och när jag tar bilder på ett usb från nya datorn till gamla blir bilderna vita :s så det ska väl jag komma på en lösning till.. Den gamla datorn börjar nog bli rätt blåst, den fungerar inte riktigt som den ska tycker jag.. :/ Puss

.

I många sammanhang är våld och slag ingen lösning på problemet. Och dom som inte får en tankeställare när dom går på någon som är mindre och svagare och någon som inte för rört dom är något fel..

- dressyr lektion

Red Ronjah på dressyr lektionen idag och aldrig har det kännts så bra. När jag visste hur hon fungerade så var allt så bra! Hon gick fint, jag satt fint , underbart! Funderar på km med henne om jag får henne nästa lektion och allt känns bra, isåfall måste jag även lösa licens för klubben igen. Funderar om det kommer att gå bättre med chanel för då har jag henne på km hoppningen men med tanke hur det känns nu vet jag inte hur jag gör. Hon har förändrats så mycket. Blivit stark i munnen och het att jag knappt får stopp på henne, innan var hon ju så känslig, jag förstår inte.. Kanske löser det sig, kanske inte.. Puss

- varför jag, varför inte nån av alla andra. är jag inte lika mycket värd?

Detta gör mig inte till en bättre människa. Jag är fortfarande ung och utvecklas.

- kan man bli för gammal för sing star?

kom nyss hem från erika. tillbringade min kväll och natt där, även om vi inte hittade några flera att tillbringa kvällen med hade vi grymt kul ! skulle spela bilspel men det gick ju inte så bra så slog istället på något vi vet hur man gör på, sing star, och man kan ju säga att vi ägde dansgolvet vi skapade i hennes rum ! haha underbart, vi sjöng och dansade i några timmar skulle ha eget litet filmmaraton med humorprogram som time out osv, men somnade på golvet efter att inte ens ha sett klart hela..

oj, tjejen är underbar! ♥


- honey

avslutade första Honey filmen när jag vaknade och slog sedan på Honey 2.
det är dans filmer, dom är klart godkända !
liknar väl step up filmerna lite?


trailer på första filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=Igom4qqaCc8


trailer på andra filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=MMaYZhMerY0