- gott nytt år !

hoppas ni får ett riktigt gott nytt år !
och skaffa riktigt bra nyårslöften ♥


kom hem sent igår kväll från ett underbart lund med mitt lag, bloggar om ''resan'' imorgon !

puss


bilder från idag


- bättre sent än aldrig

nu, vid åttatiden börjar jag packa min väska till lund. ja som rubriken, bättre sent än aldrig. tåget från södertälje syd går redan klockan 08.33 så det blir en väldigt tidig morgon men det bättre en heldag med mitt fina handbollslag. hem kommer jag inte förens sent den 30 december så vi får se om blogge håller sig uppdaterad via min mobil eller något sånt ! :)

mina vänner klagar på deras systemkameror att dom är jobbiga att bära med sig så får se om det blir några riktiga bilder igår, synd vore det annars.. :(

nu ska jag fortsätta packa och se till att jag inte glömmer något ! puss

bild från igår på våra otroligt fina saffransbullar

- god jul

min syster och jag har lyckats med både bra och mindre bra saker, även enormt roliga idag. hon stack iväg för några timmr sedan och lämnade mig ensam, så nu har jag för inte så länge sedan kollat klart på sällskapsresan på ettan och nu ska jag snart ta mig i säng. hon lär väl droppa in någon gång och jag kanske vaknar. imorgon blir det nog fika med lite tjejor och snacka lite innan några av oss drar på cup i lund ! galet taggad !

jaja, ni kanske får bild på lite klappar imorgon ! puss

en bild från idag:

- uppesittar kväll

kom hem från en fin uppesittarkväll hemma hos matilda. tråkigt men sant blev det inga vinster för min del, hade inte dött om jag kommit hem med en lott med utlandsresa på eller något sådant unikt.

julafton imorgon. HELT SJUKT! inte fått in känslan riktigt ännu.. och nu när snön smälter bort sådär dagen innan gör ju inte saken bättre.

nej nu ska jag ta och dejta kudden, god jul allesammans ! puss

två söta bilder från idag i matildas mössa :
 

- JULLOV !!

äntligen jullov, kyrkan som vanligt imorse sen blev det klassrummet och dela ut betygen och äta skumtomtar.
mina betyg är klart godkända, känner dock besvikelse att jag har G i hemkunskap och musik, dom ämnen som känns som dom lättaste men tror att det endast krävs en ansträngning, och det är jag berädd på.

betygen annars är bra, från två mvg förra året till fem nu och fortsätter jag likadant går det på flera ställen också. en ytterligare ansträngning i kemi och biologi kan ge lovande resultat tror jag iallafall och fysiken och tekniken vill jag iallafall ha upp mera !

jag har rätt höga krav på mig själv, och hoppas jag klarar det men jag vet att det kommer bli tufft.  


.

första terminen av nian seglar förbi, vissa saker har vi gjort för sista gången. och tro det eller ej, men jag kommer nog sakna det sen. niornas lunch och skolavslutning kommer vara det sorgligaste, alla som varit med arandra dag in och ut varje vecka i så många år, vissa frpn förskola och dagis, vi kommer gå skilda vägar ut på olika gymnasium i olika städer osv.


- old times

städade mitt rum idag, så nu ser man golvet. hittade massor utav söta brev och gammal ''dagbok'', haha ja ett gott skratt fick man ju iallafall. när jag läste breven och allt så saknar man det ju lite..

det lite sorgliga är ju att jag inte umgås med någon utav dom som jag gjorde då ♥

delar med mig av tre av dom:

- fredagen

gårdagen var nästan lite ovärd. lek, lunch, film, film. så allmänt seg.

på kvällen åkte jag upp och red chanel. hoppade ett litet hinder på volt. hon laddade onödigt mycket för ett kryss, ja hon var galen. och hon blir ju aldrig trött heller.. kul när man hoppar mindre kul när man travar av och vill att hon ska gå lugnt och stressa ner..


sånger i matsalen till julorkestern, standard sådär innan jullov

 
ponnyn låg när jag kom så satt mig och gosade lite med henne


lite bilder från mitt senaste jag,
jag måste bli bättre på att ta bilder har jag märkt, man missar så mycket saker som borde hamna på bild.

 


- niornas dans !

niornas dans igår var otroligt kul. träffade flera gamla vänner, dansade, umgicks osv.
alla mina vänner var såklart otroligt snygga ! (som vanligt)

bussen tog oss hem vid tio tiden, somnade rätt sent men vad gör de när man börjar halv tolv idag med lek och fika på spanskan? och när man slutar dagen med film och fika på svenskan ? underbar fredag !

åker upp och rider efter skolan och beroende vilken tid jag åker upp får jag se vad som händer efter :)


mitt rum är under ombyggnad så lite stökigt :)

- äntligen

nu är blogg.se normalt igen, och jag kan blogga som vanligt.

..

blogg.se har ännu inte gett efter, bara jag som har så här cp?

- när bloggsuget kom fungerade inte blogg.se som det skulle

som rubriken, jag känner för att blogga nu men såklart är blogg.se helt cp när jag ska skriva ett inlägg. ser bara halva rutan, (så ser inte vad jag skriver just nu). jag kan inte ladda upp bilder heller och vet inte om det kommer gå att publicera detta inlägg som bara va onödigt. men det märker vi väl. ja, då vet ni att jag lever och kommer vara bra igen när det fungerar som det ska.. puss

- that time in a month

sitter i en kall bil och lyssnar på the a team, dagen började förjävligt, blev lite mindre förjävligt, blev lite bättre, blev bra, blev underbar men slutade i katastrof. klar med sista provet för terminen, skönt! nu endast kvar en engelska läxa och so läxa sen tar jag lov! nästa vecka är det pyssel, lucia, julbord, niornas dans, sovmorgon, volleyboll osv, rätt skön vecka. hade tänkt låna Sallys säng någon dag också om hon tillåter det. det va ett tag sen.. puss

hemma från borta match i Linköping

hemma från en ganska bra match i Linköping som slutade med förlust 16-10. och då 5-5 i halvlek. vi hade mig i mål och saknade Sally och Emelie på nio meter! det gulligaste var ju att deras tränare sagt till Anders att vi hade en bra målvakt. och när han sedan säger att det är våran ute spelare. jag blev lite rörd. puss

.

dålig uppdatering. fia spenderade sin natt här igår, vi hade mys, gjorde mat och snackade och sånt där. inte vart med varandra på ett långt tag.. idag tog vi oss till Ikea för att inhandla en ny garderob till mig. match imorgon så blir i säng skapligt kanske slå på en film, lite julmust och glass. tröst äta lite åt det som morgon dagen kommer skapa. puss

- wake up

vad är det vädergudarna inte fattar med att det är december och vinter nu?
och på vintern brukar det väl falla snö ?-

Där ute i mörkret finns det som får mig att må bra.
Där ute känns allting fint, där känner jag att jag är jag.- från botten till toppen

slutade en timme tidigare idag, och uppgiften som skulle ersätta idrotten gjorde jag klart igår. rätt skönt.
goda nyheter i samhällskunskap och att jag vann det där spelet på spanska gjorde ju dagen lite skönare.

imorgon är det bara att tagga läsförståelse prov i spanska, kommer väl sluta i ett mvg eller något,
som vanligt i spanska...