- Höst

1283596-11-1349019439701_large
Tumblr_mavdq26hbc1rchbgmo1_1280_large
Tumblr_lih76ybw1a1qeeyjso1_500_large
Autumn_2blove_252c_2bautumn_2bkiss_252c_2bautumn_2bcouple_252c_2bautumn_2bhug_252c_2biubiri_2bde_2btoamna_252c_2bcupluri_2btoamna_252csarut_2bprintre_2bfrunze_252c_2btoamna_2blove_2b_252811_2529_large
Tumblr_mb5sp4bch81rueqolo1_500_large
we♥it

-

började denna soliga höstdag med att hålla mamma sällskap i skogen och letade svamp, hon brukar inte få med mig ut men hemma var det läxor som gällde. Så jag följde med henne ut så ska hon hjälpa mig ikväll med min engelska. Ganska mysigt men inget som kommer att bli till en vana, haha.
 
Igår kväll blev jag förälskad i One Three Hill, har aldrig varit förtjust i serier innan då jag inte vill binda mig med tv:n men du streamar jag på datorn och då finns det ju heller inget slut förens hela säsongen är sedd, kanske inte lika bra, jag är helt fast..
 
Nu väntar maten, sedan läxor och sedan får min macbook air erbjuda ytterligare spännande avsnitt av OTH !
 

- engelska flaggan runt mig, musik och skolböcker

Ligger med mina engelska kuddar och min mysiga engelska filt och har försökt att spendera tiden på bästa sätt, genom effektivt plugg. Dock blev det inte så effektivt men jag har fått svenskan (läsa + skriva läslogg) klar för förra veckan och denna vecka. Sedan försökte jag mig på min engelska, men den tappar jag alltid hoppet om. Ska skriva en arikel när jag befinner mig vid Pearl Harbor under andra världskriget och rapportera läget hem till England. Inte alltid så enkelt vill jag lova så mamma eller pappa får hjälpa mig imorgon.
 
Nu ska jag försöka fixa en god kaffe latte med chokladsmak och äta lite plock till framför något trevligt program, serie eller film innan jag tar och dejtar kudden !  ♥
 
 
 

- give me one more day

gårdagen tillbringade jag (förutom i skolan) med sally på två goda ting under en lång tid och vid stängning gick vi vidare till henne. vi snackade oavbrutet om lite allt möjligt. helt otroligt vad jag har saknat den människan! var så länge sedan nu.. men nu har vi bestämt oss för att göra vardagarna lite roligare och inte lika ensidiga med skola, äta, träna och umgås lite mera !

snart ska jag ta mig ner till samma fik men denna gången med matilda och eventuellt fia, även dom länge sedan sist !

bild från mariefredsskolan

- smile for me

sitter på min samhällskunskaps lektion, min mage kurrar och vill ha mat och vädret ute gör mig deprimerad.
 
i vilket fall som helst har jag inte bloggat på ett tag. inte orkat ladda in bilder från mobilen och inte velat blogga utan bilderna, haha. igår efter skolan satt jag mig i alla fall med evelina på Lauras här i strängnäs och fikade, skulle pluggat. men det blir visst aldrig som man tänkt sig. en kanelbulle och varm choklad slank ner i min mage och vi babblade på om lite allt möjligt, det blev som en liten återförening mellan två gamla vänner ! haha mysigt i alla fall !
 
bilden är från Lauras igår

- Don't play hard to get , play hard to forget

 
Vi alla har vi drömmar. En av mina är att se världen ur olika perspektiv. Jag orkar inte vänta, jag vill resa nu.
Jag vill resa från världens ena sida till den andra. Glida runt på kameler i en öken, gå i en storstad med tiotal shoppingpåsar, lära mig surfa och dyka och se det som man bara tror sig finnas i film.

- tankar, bildbomb

 
 
 
jag inser nu under detta hat till skolan hur mycket jag saknar min gamla klass och skola. men det är samtidigt helt otroligt hur många nya underbara människor jag lärt känna under denna korta tid. och tänk, hur många nya kommer jag inte känna när detta skolår är slut. tänk att det snart (tre år) är dom jag har delat den förmodligen största upplevelsen i mitt liv, att ta studenten. men först ska jag ta mig dit och än så länge känns det jävligt segt.
 
för ett år sedan kändes det overkligt att jag skulle spendera en skoldag utan någon av dom jag tillbringat flera år tillsammans med. komma till skolan utan att se någon av mina sköna och ursnygga vänner? vart tog mattelektionerna med britney spears och fia vägen? och vart tog sally, erika, linnea, amanda, william och resten av 9b vägen? det finns heller inte någon i min paralell klass som heter matilda. åh, det känns så overkligt och så fel.. men jag vet inte, det är såhär det ska vara och min nya klass och vänner får mig att skratta och må bra men endå sitter jag på en lektion där jag inte får vara kvar, även om jag viskar mitt tystaste, jag är inte van.. åh, vad jag vill ha tillbaka lite av den där friheten som fanns innan !
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

- Some people believe in god, I believe in music

sitter med musiken flödande ur min fina dator. precis försökt göra mig en choklad kaffe latte, den smakar inte som den ska men det var helt okej. sitter med 42 engelska glosor som jag ska kunna till imorgon och även 30 sidor i en bok och skriva läslogg efter det. gud vad jag har hatat mitt liv dom senaste två dagarna.. jag vill ta tag i allt och bli bra, men det är så jobbigt och svårt. någon, ge mig motivation ! puss

handbolls tankar

ny duschad efter en (enligt mig) jätte bra träning. börjar få tillbaka den positiva känslan hoppas jag och den är inte bara bättre för mig individuellt utan även för hela laget. så nu hoppas jag verkligen att det kommer fortsätta åt detta håll.

nu ska jag packa ner lite saker till imorgon. blev lika taggad som Nelly till insparken imorgon, så imorgon kör vi !


- dreaming

 
helt sjukt hur sugen jag är på att åka iväg, upptäcka nya äventyr och bara leva livet. redan galet trött på att plugga. jag vill ha en drömsommar! jag skulle vela hyra ett strandhus med mina vänner i ett varmt land där vi kan sola, bada shoppa, luncha, festa och bara glömma allt runt omkring för kanske en månad.
 
Tumblr_lqwle2gkys1qat2ooo1_500_large
539427_10151171070996676_1211836338_n_large
La10_large
Tumblr_lpypg9wpgp1qd0ksjo1_500_large_large
Primaveraverano20122013muaa1_25255b1_25255d_large
Tumblr_ltulmj4qdw1r3t4e1o1_500_large
we♥it

- torsdag och skola

sitter i glasgången med musik i öronen i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. fick skjuts av gulliga elin imorse så slapp ta buss, tåg, buss, skönt. tänkte dra upp matte boken nu när jag var tidig, men känns så jobbigt. borde även dra upp engelskan, men känns ännu jobbigare. så minglar väl runt på lite bloggar istället. Imorgon är det insparken! puss
 

Mobilblogg

Ligger i min sköna säng efter en dag i tuna park (haft studiedag) och en härlig träning. Ska lägga mig och läsa ur boken vi ska skriva om på lektionen imorgon! Helt otroligt att jag är så seg! Det är några sidor så bäst jag börjar.. Bloggar nog imorgon om vad jag köpt idag, hoppas alla haft en fin dag för det har jag! Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1211081/images/2012/pic_50577a4b9606ee6da14de448.jpg" class="image">


- x factor sweden, 14 åriga Isak

 
14-%C3%A5rige%20Isak%20gjorde%20succ%C3%A9%20-%20se%20hans%20audition
 
Otroligt ! Har ni inte hört killen sjunga, klicka på play !

- whatever they do

 
gårdagen spenderades bl.a i Eskilstuna med Bella och Fia. underbara tjejer det där. landade på ett fik och tiden bara sprang förbi sen var det stängningsdags. bella tog tillfället i akt att bjuda på världens godaste caffe latte med choklad smak, första men definitivt inte sista gången jag drack den vill jag lova! så har ni beslutsångest och vill dricka något annat än varm choklad på ett fik så vet ni nu vad som rekomenderas! hamnade sedan med bella en stund ensam och på kvällen vart det filmmys och övernattning med saknade fia !
 




 
 
 
 

- Eskilstuna på schemat

 
 
 
Tar 13 tåget till Eskilstuna med Fia idag! otroligt skönt nu när man har skolkortet, så fort man inte har något att göra kan man t.ex åka in och fika eller shoppa lite spontant. förstör snabbt min glädje genom att säga att helgen måste bestå av plugg. ligger redan efter om man kan se det så. hade en plan på att ha lite mer framförhållning när det gällde skolan men riktigt så blev det inte.
 
just nu ser jag i alla fall ut så här, men ska snart hoppa in i andra kläder och fräscha upp mig lite !
 
 
 

- höstens vill ha !

 
 
 
sugen på ett par snygga vinröda byxor nu till hösten, otroligt snyggt ! Dessa över från BikBok's höstkollektion.
 
Nya Jofama by Kenza Kenza 10, även otroligt lockande nu !!
 
 
 

- deckad med 29 graders feber

 
Som rubriken lyder är jag hemma idag och sängen är min bästa vän. gårdagen var värre måste jag säga, då låg jag i sängen från 09.00 till 16.30 då jag endast tog kisspauser och åt en gång. sedan klockan 17 tog jag mig till frissan för att klippa mig och slinga lite utväxt. efter det ett möte med virpi och laget i hallen på en timme sedan hem och sova igen.
 
Idag tog jag mig faktist ner och gjorde lite ''ärenden'' på banken och tog sedan med mig en kebabtallrik och cola hem. men sen dess har jag hoppat ner i sängen igen och lyssnar på lite skön musik. känner faktist för att få ordning i rummet också men får se hur det blir med det. tänkt att mamma ska ta mig till IKEA för att inhandla lite småsaker och sedan besöka lite klädaffärer i skärholmen, men när vet jag ej.
 
jag har glömt att skriva om den trevliga personalfesten som jag var på, men det räcker att säga att vi lärde oss olika danser och åt kebab haha, roligt hade jag i alla fall ! Det kom in kunder dagen efter och påpekade att det var ett jäkla drag kvällen innan och ville vara med. haha.
 
bilderna är tagna innan personalfesten. tjejen på undre bilden är helt otrolig, all kärlek ! ♥


 
 
 

- naknak

sitter på naturkunskaps lektion. duktig som jag är är jag klar med labbrapporten men borde nu sitta med något engelska referat. dock förstår jag inte ett skit av det jag ska göra en sammanfattning av och där sprack mitt tålamod. så istället tar jag kort på mig själv och längtar tills jag får komma hem.
 
imorgon kommer evelina och besöker min klass och se om hon ska börja ! puss ♥
 

- I'm in love with cities I've never been to and people I've never met

 
 
Sparks-50_largeTumblr_m9ivd9t9d81ro8x0ho1_400_largeTumblr_ma38323p6o1qh6nzro1_500_large217911_518286974852364_492725979_n_largeTumblr_ma3lqaakvh1r8gwsvo1_500_largeDdmmyy+%252528date%252529ss_102_large1164975-bigthumbnail_large
603570_456503124370269_792189822_n_large547170_351006914941230_2096667333_n_largeA1mje48cyaa_ikj_largeCheers-76_large4hzs-usi3wg_large
 
 
 
 
 
 
 
 

-


- every saint has a past, and evert sinner has a future.

sitter och färdigställer en labbrapport i NAKNAK 1b, dvs naturkunskap. när jag gör det måste jag självklart ha lite musik i bakgrunden för att göra det tråkiga lite roligare.
 
uppdaterat min spellista under de senaste veckorna med bl.a dessa låtar:  (lugna som party-aktiga om du har brist på musik)
 
Frida Amundsen – Closer
Nause – Hungry Hearts - Radio Edit
Khaled – C’Est La Vie
Stiftelsen – Härifrån
Owl City – Good Time
Pitbull – Get It Started feat. Shakira
Game On – För alla oss (Club Remix)
Of Monsters And Men – Little Talks
 
 

- måndag och hemma från skolan

 
 
 
som rubriken lyder är jag hemma från skolan idag. jag ska först sova lite eller kolla på en film sen tänkte jag faktiskt överraska mig själv lite och göra lite skoluppgifter och städa i mitt rum, men som sagt än så länge är det för tidigt på dygnet och mina ögon har en mycket liten lucka att kolla fram från..
 
bjuder på några vackra bilder från förra veckan på mig och min återfunna gamla barndomsvän ! (roade oss lite på en lång lektion)



puss
 
 
 
 

- Följ amandanystroom @instagram


- skadad. igen.

Hej alla goa läsare. Jag sitter just nu på min 2,5 timmes lektion, nyss varit på en bensträckare med nettan för att få en energikick köpte jag mig en cola och en chokladbit. Det där med cafeteria i en skola har nog aldrig varit en genomtänkt idé.. Nu ska jag snart återgå till min ämnesövergripande uppgift. Kommit en bit på vägen men långt ifrån klar. Men det känns bra och ja, jag trivs !
 
Hade oturen på min sida i måndags och lyckades stuka foten. igen. Som ni ser på bilden nedanför så har knölen blivit lite större. Som tur är gör det inte så ont och jag kan gå, men det gör tydligen inte lika ont andra gången. Och då min fot aldrig blivit läkt från den förra gången (1,5 år sedan) så känns det jobbigt. Det va en bit på väg men börjar nu om igen...
 
Foto: Älskar min fot, den är så otroligt charmig ! http://instagr.am/p/PH7tOhRGK9/
 

- you only live once, but once is enough if you do it right

hej kära bloggläsare!
 
måste säga att jag hade en underbar kväll med tvårätters middag igår med helt underbara vänner, fanns så mycket att prata om ! slutade kvällen vid två tiden. dagen hade ju bestått av jobb och skulle upp och jonna dagen också så det blev alldeles lagom. min och johannas pannacotta gjorde succe både till utseendet och smaken och tacos sitter ju aldrig fel. en helt underbar kväll med hög mys-standard så jag hoppas att den görs om ! ♥ peace
 

- MacBook Air

nu har jag interner på min nya kärlek, nämligen min MacBook. Ska snart dra mig till jobbet, vädret är otroligt dåligt och det är i det skicket jag känner mig också.. film och godis skulle vara perfekt! men ikväll kommer några vänner och äter så jag hoppas jag känner mig lite bättre senare. pussar