- onsdag

skinnjackan fick invigas för 2012 idag.

skinnjacka från vero moda
halsduk från syster
svarta prestige glasögon
vit skjorta från JC
brun tröja från esprit
svarta jeans från gina tricot
svarta skor från din sko
Jet set klocka





- outfit - tisdag

 

 


- somebody to love

sitter just nu och lyssnar på Drive by - Train sjukt bra låt. kom hem från skolan för ett tag sen, satt kvar på läxhjälpen med fia, så fysiken är halv klar, alla frågor som ska in är klara men ska även kunna det inför ett förhör. annars är det helt fritt, jätteskönt, solen skiner och den lilla snön som kom igår är borta. cyklade även till skolan idag, det kunde man inte göra innan lovet.

snart kommer mamma hem för att skjutsa mig till stallet. kanske tar jag pollen på en liten skön uteritt eller så har det hunnit bli mörkt innan.


- i mina högtalare

sitter med lite melodifestivalslåtar 2012 i högtalarna

Danny Saucedo – Amazing






snygg !

Ulrik Munther – Soldiers


Loreen – Euphoria - Single Version

Dead by April – Mystery


- Skjorta från JC instoppad i ett par Tiger jeans

 
 

- Me, Myself and I



  


- you make me feel

måste faktist säga att skoldagen inte var så jobbig, vaknade och var ganska pigg imorse och det fina vädret bidrog med en lättare dag också ! :)

ikväll är det handbollsträning, känns som en evighet sedan jag tränade sist och känner att det är på tiden att komma igång med allt igen, börja springa vore ett plus i kanten men jag hinner inte med det.

nu när snön och isen är borta och solen tittar fram känner jag att det är dags för moppen att plockas fram så jag måste få pappa att fixa den, börjar bli trött på att gå från skolan i ur och skur, dessutom får man ju lite extra tid om moppen finns för annat, och inte nog med att man slipper bära alla tunga skolböcker som tar livet utav mina axlar.

fick MVG på min historia idag, happyface*. känns som det rullar på i det ämnet som till en början gick förjävligt, mycket skönt.

imorgon blir det skön kortisdag och antingen handbollsträning på kvällen eller så åker jag ut och rider chanel, saknar den pricken lite, länge sen ! ♥

- Universeum, Göteborg

Matilda och jag kände för att vara lite barnsliga och åka till Universeum och kolla på apor och hajar i fredags förmiddags. Vi skulle även ''testat naturens superkrafter'' dvs klättra på väggar som ödlor osv, men det blev inte av.

Så ja, vi åkte dit och ställde oss i kö som alla 7-åringar med föräldrar och kände oss som hemma i den tropiska djungeln bland apor och röda fåglar och även i det kallare havet bland hajar och nemo fiskar. Jag ska även berätta att jag och matilda klappade en rocka!

När vi hade kollat klart på allt tog vi spårvagnen in till stan och kollade i klädaffärer, fikade en gång själva och sen en gång med Matildas kompis Lova.

 
 

 

 
 
bilderna är tagna med mobil. dom två sista bilderna har Matilda tagit.

tidsinställt inlägg


- i do everything for you my sunbeam

Gårdagens kväll spenderades i min systers lägenhet med henne, matilda och fisnik, vi roade oss som sagt med melodifestivalen till en början, åt mat och snackade. Vi roade oss senare med charader, haha jag har inte skrattat så mycket på länge. Jag och matilda trodde vi förstod varandra bra men oj vad dåliga vi va... vi försökte ta revanch flera gånger men lyckades inte så super bra mot alex och fisnik som va grymma ! haha

Mitt sportlov har varit jättebra. Det har varit både lungt och roligt med saker att göra nästan hela tiden. Nu är det söndag och klockan står på 06.30, jag har ångest över skolan men det glädjer mig att jag knappt har någon läxa till denna vecka om jag jämför med matilda som hade ett antal och någon redan till imorgon...

Nu ska jag fixa mig och sätta mig framför tv:n och njuta av dom sista timmarna av lovet med en varm choklad !

kärlek♥


grodan från universeum får stå för bilden !

- Helgens Göteborg Horse Show

börjar med ett inlägg om helgens göteborg horse show.

Hade biljetter fredag eftermiddag, lördag för- och eftermiddag, söndag förmiddag. Biljetterna för söndag förmiddag sålde vi då vårat tåg gick hem vid den tiden.

Det har varit en sjukt rolig stämning i scandinavium, speciellt när Roffe hoppade Grand Prix igår kväll ! Obeskrivligt, man behöver inte ens gilla hästar eller hoppning för att leva sig in i dom minutrarna han är på banan, både grunden och omhoppningen. Hoppar med bindel på armen om att han leder världscupen, då kan man ju inte vara annat än stolt svensk. Att han sedan river sista omhoppningshindret med snabbast tid i mål går det inte att beskriva alla i arenans ''besvikelse-ljud''. Men han bjöd på något extremt och slutade ändå i ärevarv och ljudet runt om honom så fort han kommer in i arenan, filmas eller något är som sagt obeskrivligt, det vet man inte förens man upplevt det.

Vi kollade även på familjeunderhållningen igår förmiddag ju, riktigt roligt och fartfyllt det också med stafetter av något slag, rolig speaker, musik, agillity och GP-ponny.


prisutdelning GP-ponny

agillity med snabba bordercollys som påminner om söta zingo

Grand Prix, Roffe till höger på Ninja La Silla, Ehning tog en vinst.

startlista

- Jofama by Kenza

Hissar Kenzas sjukt snygga skinnjacka !

Jag vill väl som många andra ha denna sjukt snygga skinnjacka nu till våren. Dock såg jag ca 7 av 10 tjejer på centralen i Göteborg gå med den eller någon utav Kenzas andra modeller. Då solen har varit på topp och det varit varmt har den visat sig på alla håll och kanter.


-lördag

sitter i soffan här i göteborg och kollar på melodifestivalen med matilda, alex och fisnik lagar mat åt oss nu, gott !
kommer bilder och bättre blogginlägg när jag kommer hem, tåget går vid 11.30 imorgon blir antagligen subway som frukost på centralen innan !
idag har vi iallfall tillbringat den mesta tiden i scandinavium och göteborg horse show, går inte att beskriva känslan i arenan när Roffe hoppade göteborg grand prix hoppning, omhoppningen, usch ja, går inte att beskriva !! ♥
nu kom maten in upplagd :D puss !!

- you don't know

Filmen "en gång i Phuket" var så sjukt rolig!! Ett måste för er som inte sett den !! Hela bio salongen skrattade !

Nu sitter jag och Matilda i köket med godis och hon te och jag varm choklad. Kan även berätta att jag vann yatzy som vi spelade innan vi åkte iväg ! Puss


-bio outfit


- you are my strength

kom hem från köpcentret för tag sedan, nu står min kära syster och lagar mat. ikväll blir det bio ''en gång i phuket'' klockan halv nio inne i stan, den ska tydligen vara jätte rolig så skratt blir det nog mycket utav.

- göteborgs nytt

svarta skor - din sko - rea 500 kr
svart tröja - gina tricot - 199 kr
grå tröja - gina tricot - 199 kr
vit skjorta - JC - rea 300 kr (köpte söta mamma åt mig i måndags)

- you know what is beutiful,read the first word again

kom fram i tid igår, kvällen igår vart mysig med big brother och snack.
nu ska jag och matilda fixa oss för shoppingcentret på frölunda torg, puss

- redo för götet

precis packat klart, känns som vanligt som jag har glömt hälften och jag har faktiskt väldigt lite i resväskan så är orolig.. ska snart åka och hämta matilda för att sedan ta oss till tåget som tar oss till göteborg ! ska vara framme vid 18.30, men man vet ju aldrig med sj...

fick ett sms om att mitt internet snart tar slut, exakt som förra månaden vid den här tiden, jag förstår inte? men min syster har dator så blir nog uppdatering den vägen. puss ♥

  


- så hård på utsidan men så svag på insidan









jag hade aldrig trott att du skulle göra ett så svårt val för mig. din charm gör att det inte går att släppa dig. du betyder så lite men ändå så mycket. vem visste att en varelse som inte ens är ens egna kunde betyda så mycket. något jag inte trott på förens nu. på ängen flyger vi fram och lämnar alla bekymmer bakom oss, allt känns så lätt för ett tag.


- sportlov

sportlovets första helg har varit en bra början och nu ser jag fram mot en hel veckas ledigt.

planer för veckan:

* måndag: till södertälje med mamma för att handla lite saker som behövs.
* tisdag: kanske klippa mig om det finns tid, tyvärr måste 1 dm av minst då jag tappar massor utav hår sen blir det att äta några vitaminer? sen ska jag packa.
* onsdag: åker vid tre tiden med matilda till göteborg och bor hos min syster,
* torsdag: antagligen shopping i göteborg
* fredag: ska förbruka våra vunna biletter till skandinavium och kolla horse show, och kanske stan
* lördag: biljetter till lördagen också
* söndag: åker hem på morgonen och taggar väl antagligen för skola och måndag...


bild från arkivet

-

gårdagen hos matilda med fia, amanda, sally, johanna och evelina vart mysig. skulle haft twilight ''marathon'' men såg bara första filmen.

idag var det match mot ett lag som bytt ut sig mot något trippelt så bra så slutade i katastrof. det är det enda som behövs vetas.

puss


-Mariefreds sporthall

Sitter i hallen med Johanna och har nyss kollat innebandy, nu är det handbollsmatch 98/99 laget som väntar!

Ikväll blir det förmodligen tjej mys, puss


-


- sportlov

nu ska jag knalla 100 meter till johanna för en mysig kväll med OC, fin start på sportlovet !


- Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge !


-


fredag

 

- tidningen måsen

Tänkte dela med mig av att jag och mina vänner är med i tidningen måsen från Rotary middagen på Gripsholms världshus i måndags :)


- torsdag

sitter med varm oboy efter en dag i skolan som bland annat innehöll fika och en mattediagnos som var total katastrof.

ska plugga lite fysik sen blir det att rulla ner på handbollsträning, känner att det var länge sen nu.

 
med ett leende på läpparna


- hemska vinter

vädret är rent utsagt för jävligt. snöstorm hela dagen. och imorse när jag gick halva vägen till skolan tog det minst lika lång tid som att gå hela då jag inte kom framåt i den hemska snön som plogbilarna av någon anledning missat. känts som barnplågeri att gå hem och ner..


vad är vitsen med att ödsla energi på att skotta när den som sedan går där är tvungen att vända, eller gå rakt igenom? hade dom skitit i att skotta kunde man tagit en annan väg direkt och sluppit blivit lurad..


- onsdag

 

instoppad rosa skjorta
svarta jeans
svarta klackskor
vit halsduk
uppsatt hår

- converse

några converse som inte skulle sitta helt fel








- tisdag

 
 

- alla hjärtans dag

efter den långa och väldigt långsamma vägen hem rinner det ännu mera i näsan, väldigt mysigt. har inte tränat handboll på 1,5 vecka och ska inte träna idag heller, rekord.

skolan är iprincip läxfri, känns skum att kolla planeringen och bara se en matte diagnos, fysik läxa och en so läxa. på senaste tiden har jag inte gjort något annat än läxor, så detta är ja värd. kan tillägga att jag var duktig och började skolan tjugo minuter tidigare för att lära mig matte!

denna alla hjärtans dag får jag lov att tillbringa forever alone med näsdukar och en film, puss

-

En trög start på dagen med känsla av sjukhet blev lite glädje med fint resultat !


- rotary middag

idag har det varit elevens val dag så rätt lungt, började med att försova mig dock, inte så mjuk start precis.
efter fixade jag och matilda oss här för att dra på rotary middag på världshuset (den vi vann när vi skrivit uppsatts om framtiden). maten va god och det var trevligt ! ♥

bilder från innan middagen:



- rotary outfit

 
 
hade tagit av mig örhängen, klocka, midjeskärp och skor när jag tog outfit bilden i spegeln. annars bjuder jag på mitt vanliga ego, puss

- lördag och melodifestivalen

gårdagen skulle planerades på ett annat vis mot hur den slutade. skulle gått på språng blev sena bekräftningar så en gullig erika vandrade in hit strax efter åtta. länge sedan jag umgicks med den tjejen så blev mycket tjej snack i många timmar in på natten, och därför en väldigt seg morgon.

kom nyss hem från stallet som inte heller blev som planerat, inte så mycket ridning då unghästen skulle visas i ridhuset och jag gick då in o sadlade av.




 
kära varelse ♥


- amandanystroom @instagram

ska snart ta mig neråt men vet fortfarande inte när, känns som en aning seg planering menmen.

 
bjuder från två bilder som jag tog i min ensamhet nyss,


- deadline 24.00

har deadline på min svenska om en kvart och efter mycket strul beslutade jag mig för att dela dokumentet istället för att skicka som vanligt då hela datorn laggade sönder när jag skulle ta fram mina tekniska färdigheter och lösa mitt problem om att göra om det till ett vanligt dokument. hoppas att min lärare vet något om dela saken men märker väl på måndag om hon påstår att jag inte lämnat in den. nu efter att ha pluggat en fredags kväll ska jag äta jordgubbar och glass till en film, för det är jag värd ! ♥

imorgon blir det kanske en skön kväll hos matilda/fia med fina vänner och melodifestivalen men notera kanske !


- lyrics

Du kan fortsätta att knacka, knacka, knacka
Men baby du behöver inte knacka mera det finns inte någon chans att jag någonsin kommer låta dig komma in igen
Du kan fortsätta knacka, knacka, knacka
Men baby det är bättre att gå för jag kommer inte att släppa in dig
aldrig mer
Nej, aldrig igen

- tänk USA






 



 


avslutar med en rätt fräck converse hylla som bildar USA flaggan


- outfit

 
med dessa två bilder ville jag bara visa hur långt mitt hår är i toffs, något som jag själv förvånades över idag!
 

- home

 
 

dom två sista bilderna är från biologilektionen, först fick man höra om och om igen hur snygg den animerade killen på hennes video på mobilen var och sen gick den sista delen av lektionen ut på att hålla sig stadig för att hon skulle få en så skön sömn som möjligt. ja min vän är rätt söt ändå ! ♥ 
har märkt att denna skol vecka bestått av väldigt mycket sova.

puss

Skolan

Förbereder mig med mina vänner för att komma in till sista lektionen för denna vecka !


- sovmorgon

precis unnat mig en god frukost, man kan ju passa på då man har sovmmorgon. ska läsa lite fysik och oroa mig för min svenska sen om en halvtimme går jag till skolan, lite senare än alla andra ! ♥

puss

- sju stycken låtar

Fotografering - check !


har en enorm kärlek till musik
* Moa Lignell – When I Held Ya
* Norlie & KKV – Tröjan du hatar
* John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre
* Ansiktet – Äckligt
* Journey – Don't Stop Believin'
* Train – Drive By
* One Direction – What Makes You Beautiful

några av låtarna som spelas just nu.


- jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara

Bildbevis på min trött het, bilden står Matilda för. Va väl inte den piggaste på so:n heller då det sluta med att jag kopierade snälla sallys anteckningar! Puss


- Det är lättare att tro på en lögn man har hört tusen gånger än att tro på fakta som ingen tidigare hört

 nationella prov svenska del C - check ! Skulle egentligen tagit mig hem efter provet men slutade med att jag stannade kvar som jag egentligen gjorde fel i. Dessutom var jag klädd för att inte stanna längre om vi säger så. Ikväll är det fotografering med laget så av den anledningen måste jag dra på lite mascara annars hade jag mer än gärna skitit i det. Imorgon siktar det mot sovmorgon för min del, ska inte vara med på idrotten som är första lektionen så fick tillåtelse till sovmorgon för Birgitta.

nu ska jag skriva klart min debattartikel till imorgon sen ta en liten powernap och sedan ta mig till fotograferingen, sjukt trött !

puss

- Moa Lignell

I mina högtalare:  Moa Lignell - when i held ya






- coco chanel citat

 


- foto inspiration

för dig som är sugen på att fota men inte vet riktigt vad.


* städer om natten med lång slutartid


* fota en kortlek på olika sätt eller något annat du har hemma, tyckte det va rätt så smart och intressant


* nagellack




* fota läppar


- Axis of awesome

gör musik läxan nu så har nyss kollat klart på hitlåtens historia och valde låten don't stop believin med journey.

delar med mig av en del som var med i programmet.
rätt intressant ändå, att man kan göra så mycket på fyra enkla ackord. om ni inte sett klippet kan ni nu bli en av 4 miljoner som gjort det !


- jag mår dåligt över att jag mår dåligt

man hade ju kunnat önska att man fick vila när man hade en omskakad hjärna men nu ska jag sätta mig med tre uppsattser och skriva ett brev på engelska. man kan ju hoppas att hjärnan har skakat fram ett snille !

puss ♥


- what's your number



hemmadag, och film är ju något som måste slås på när man äter frukost och dricker coca cola. så blev denna film som faktiskt var bra. så är du sjuk och behöver en film, eller om du bara är filmsugen ladda hem denna ! både rolig och gullig !

puss


- Priorin för hår

jag har som sagt testat ricinolja metoden men den funkade inte riktigt som jag ville. den gav delad effekt, dvs tunnare hår men längre. på senare år har mitt hår tunnats ut väldigt mycket då det ramlar av och går av, mycket pga plattande och tuperande och i slutet ricinoljan.

Priorin såg jag på reklam på tv för ett tag sen och tänkte kolla vidare på det. det verkar som om många fått resultat men känner dock att 400 kronor är lite dyrt. speciellt om jag ska behöva köpa i flera omgångar. Jag är inte redo att offra barnbidraget för det.angående priset jämför jag kanske med ynka 50 kronor som oljan jag testade innan kostade.

någon som har något billigare förslag på mina problem? vore gulligt om någon kunde slänga in en kommentar då ! ♥


- nya hårtrenden ombre

STOR DISSAR - HÅRTRENDEN OMBRE

för er som inte hört talas om hårtrenden ombre som är poppis bland kändisarna ska jag dela med mig av lite bilder på hårtrenden. Jag personligen tycker bara det ser ut som om dom glömt färga utväxten på ett bra tag, men som sagt, ja dom har färgat det så.. så personligen skulle jag aldrig hänga med dom i trenden!




Rachel Bilsons ombre hair


Hilary Duffs ombre hair


Drew Barrymores ombre hair


- ricinolja i håret

snart (om några dagar) lägger jag upp bilder från resultat av användningen av ricinoljan. kan säga att jag slutade använda det efter två veckor när flaskan tog slut, men även pga att håret har blivit tunnare. men ska även säga att det har blivit längre. men när jag väljer bland långt och tunt och lagom långt och tjockare väljer jag nummer två !

hoppas ni håller ögonen öppna för ett resultat ! puss


- kärlek

oj, såg att statistiken ökat en hel del på sista tiden ! kärlek till er ♥


- värt att tänka på

Pratar du bakom MIN rygg
- betyder det att jag är längre fram än du..
Kommenterar du MITT liv
- betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt..
Har du tid att leta efter MINA misstag
- betyder det att du är avundsjuk

Fortsätt med detta.. så lever JAG livet under tiden !

- hjärnan är omskakad

som sagt, nationella gick bra, känns det som iallafall. i slutet av dagen besökte jag skolsköterskan av skäl att få alvedon men fick istället en lapp om att jag ska till vårdcentralen. från vårdcentralen till akuten. ja har hjärnskakning (inte så allvarlig med blödningar i skallen) utan en helt vanlig. så imorgon blir jag hemma. på torsdag ska jag skriva prov i tre timmar sen får vi se om jag stannar, blir iallafall varken ridning eller handboll denna vecka, inte ens gympa i skolan..

kan ju även berätta att första gången jag besöker en akut blir jag bedd att kissa i en kopp och ge den till dom, låter frestande va?


bild i repris


NP svenska, check

Då var första nationella provet avklarat, känns okej. Inte lika svårt som jag trodde men heller inte enkelt, nu laddar jag för bild..

En bild som fyller ut inlägget, väldigt dött på bilden dock.


- vårkollektioner 2012

börjar bli riktigt taggad på en varm vår! när man sitter ute på rasterna i skolan i solen med ett par solglasögon på. bara shorts och linne, ingen tjock dunjacka, vantar och halsduk jag är trött på 13 minusgrader. känns som om jag bor i norrland för tillfället.

kollar runt på lite vårkollektioner


från Svea :s vårkollektion




från H&M :s vårkollektion


från bikboks vårkollektion

- man skulle kunna tro att jag bor i norrland när jag kollar på termometern..

igår när jag kom ut till stallet hade carina mockat åt mig och bad mig att åka hem och vila istället, väldigt snällt av henne!

idag har jag tagit mig till skolan som vanligt men otroligt seg, och sitter här och har fortfarande ont i huvudet och när jag vaknade imorse snurrade. med andra ord tycker jag synd om mig själv.

imorgon klockan 08.10 sitter jag i min svenska sal och skriver nationella prov i läsförståelse, hälsa mig lycka till! men för tillfället är jag faktiskt inte nervös.

snart ska jag ta på mig andra kläder för att ta mig till träning, kommer dock inte gå så hårt men änkte att jag kunde kasta lite kontringsbollar osv om de behövs och kanske behövs en målvakt. tar mig en ipren innan kanske ett mirakel sker och jag mår bra för någon timme. av någon anledning hatar jag att missa saker, och det gäller även skolan, konstigt nog. puss

 
två rätt ovackra bilder, jag vet.

- hola, es domingo otra vez

lite av min spanska förmåga som ni fick se i rubriken.

ligger nu på min far och mors säng efter att ha ätit god frukost och pratat med min syster, snart är det dags att ta tåget till henne igen !  har fortfarande ont i huvudet och när jag ligger och vrider på huvudet så snurrar det rätt bra, men andra ord, jag mår bra nu. skulle ridit idag men nöjer mig med att ta mig ut och mocka och sedan ta en promenix med ponnyn istället. jag orkar inte riskera att åka av på grund utav snurrandet i skallen som överraskar mig då och då.

så kommer kanske några bilder på en söt ponny när jag kommer hem ! puss


bara för att det är sommar på bilden, inte för att den är fin.


- oksana wilhelmsson - blogg

kollade runt lite på facebook som vanligt och bland status uppdateringarna fanns chippens lillebror som från sin facebook hade länk till oksanas blogg.

ja, för den som inte visste är hon christian wilhelmssons fru och även gammal modell. spånade igenom hennes blogg och märkte att hon verkade som en helt vanlig person som bor med sin fotbollsstjärna i dubai. det var inte fullt utav märkessaker hit och dit utan nämndes även gina tricot osv. egentligen är inte bloggen något speciell då hon mest skriver om vardagliga saker, kanske de som gjorde den lite speciell ?

bloggen hittar ni HÄR !










- coco chanel - citat


- den falska spegeln

ja min lördagskväll har tillbringats och ska fortsätta tillbringas hemma, har lite gäster över middag och melodifestivalen som vanligt när den drar igång. men den största anledningen till att jag ligger halvt död i mitt rum och ska knäppa på en film är väl dels för att jag gick upp innan klockan åtta idag och att jag efter tre huvudverkstabletter fortfarande har ont i huvudet efter att jag åkte i golvet med bakhuvudet på matchen i högre fart, snurrandet i huvudet tog där emot stopp ett tag efter lyx-lunchen på ikea.

funderar på om jag ska slå på den senaste twilight filmen som finns på datorn nu eller ej, eller så väntar jag med det tills jag och mina vänner ska ha ett litet twilight maraton, haha


- malmslätt vs mariefred

Skrev fel innan, inte hallstahammar utan malmslätt.

Sitter i bilen efter en lyxlunch på Ikea, köttbullar, efter vinst. Slutade 7-16 !


- borta match

match mot hallstahammar i hallstahammar. med en vinst mot dom är vi tillbaka som tvåa i serien !


- fredag

  
outfit från dagen, inget speciellt. dock utstläppt hår.

- jag vet inte om jag ska hata eller älska dig

diskussionen som vid matbordet började med att pappa o hans syskon fått kontakt med en halvsysters son slutade väl långt där ifrån, så nu sitter jag här med början utav Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego i högtalarna och överröstar slutet utav den då jag gick där ifrån. början på låten får mig och fia att tänka på konsert och utomlands, därför är den väl lite extra glad sådär.

blir tidig sängdags ikväll då klockan imorgon står på 06.50 då jag en timme senare sitter i bilen på väg till en match. puss ♥

 
 

- this is what i made of

dagen har varit bra bortsätt från tekniken och gympan som jag gick ifrån med kalla fötter och onda knän (skridskor).
i spanskan fick jag en glitterstjärna på mitt skriftliga läxförhör och den muntliga läxan fick jag en vacker fråga om jag hade lyssnat mycket på den spanska skivan bara för jag fått ett bra uttal, svårslaget.

denna helg kommer jag förutom att rida och spela match att plugga, det är iallafall planerna och måsten. sen vet man ju aldrig var det slutar. två nationella prov i svenska nästa vecka och har ett antal läxor och inlämningar som ska in då också så bättre att ha dom klara så har jag bara svenskan att oroa mig för. lät rätt smart tyckte jag.

visar våran lyxiga skolmat på bild under, hoppas ni blir avundsjuka


- There are some people...


.


- som jag hade dig förut

Torsdag en dag efter onsdag. skoldagen har varit rätt fylld med skratt, både från gympan, lunchen, rasterna och framförallt so:n där vi kom in på gamla minnen vi fått genom åren. sånt som vi sedan ska snacka om dom sista dagarna med varandra, när man talar om det finns det så mycket som varit så roligt och hur mycket man egentligen gjort tillsammans. jag har tillbringat fem dagar i veckan med min klass från åtta till halv fyra de senaste åren, ja känt dom flesta sedan ettan om inte dagis och förskola.. ja, alla är inte som jag eller mina nära vänner men dom är för goa.

nu ska jag försöka få in spanska i huvudet, det var länge sedan jag hade en läxa i det..

 
 
 
amandanystroom @instagram

- jag väntade visst i miljoner år på denna ända minut

kom hem från stallet för ett tag sedan, just nu är det fotboll på tv:n med pappa och sen ska jag läsa igenom min so text som ska in imorgon. fick mig rätt goda skratt innan ridningen uppe i cafeterian, ja det måste vara det bästa med stallet, man umgås med folk man aldrig annars träffas och pratar med. och dressyrlektionen gick faktiskt bra också.

kanske belönar jag mig med ben and jerry när historian är stämplad OK, tjockis är vad jag är ..

bjuder på lite egobilder i ett litet picasa collage, puss


- dagen innan jag mötte dig var som om du inte existerade

 
en rätt dålig mobilbild vill jag säga

lockigt hår efter att ha gått hem.

- en la cafeteria

Goda nyheter från min biologilärare, MVG på biologiprovet som jag på morgonen samma dag läste igenom på fem minuter! Och efter provet fråga han hur det gick och ja, jag sa ju dåligt men då hade jag väl fel !

Sitter i cafeterian idag, lagom segt men gott. Missade dock min sovmorgon. Ska försöka plugga nu.

Puss