TV ägare

 

// 1: Jag // 2: Mina snygga räksmörgåsar //
 
Varit och shoppat TV idag efter jobbet till mitt rum så nu sitter jag med den som skärm när jag bloggar!
Blev en 40'tums Samsung, Led, full HD och 3D TV. Jag och Erika ska inviga den någon dag med Titanic och gosaker då ingen
av oss sett filmen. Ja, vi vet att vi borde gjort det..
 
Nu ska jag äta lite jordgubbar och städa klart rummet. Imorgon börjar jag 11 så ska försöka ta mig till gymmet på morgonen! Alla kan nog tänka sig hur det brukar gå.... haha
 
Puss

Det krävs att vara stark för att våga vara svag

  truth...♥ - Beautiful Pictures Fan Art (32982309) - Fanpop

sommarkänsla

 
 
 
 
 

Stockholm

 
   
 
 
Spenderade min lediga lördag i Stockholm tillsammans med Evelina. Kollade inte så mycket i affärer utan gick mest runt att turista. Gick till Gamla stan, då planerna var att äta på Vapiano där. Väl framme fick hettan där inne oss att vända och ta tunnelbanan mot en väldigt mysig Espressohouse vid Hötorget istället för fika och lunch.
 
Tog oss sedan mot Djurgården till fots. Tog NK och Hollister på vägen och fick med mig en Highlighter från M.A.C och sedan blev det en mjukglass vid hamnen vid Gröna Lund. Planer på trampbåt fanns men ändrade oss och tog båten över till Slussen för en promenad till Medborgarplatsen där vi kollade i lite affärer. Slutligen tunnelbanan tillbaka till hötorget för Åhlenshuset, ZARA och middag på ett café nära plattan. Pga värmen blev det en ceasarsallad som satt fint i magen!
 
Trots den sena och roliga fredagskvällen i Strängnäs höll sig huvudet uppe och humöret på topp hela dagen!
Hoppas ni också haft en bra helg, imorgon börjar arbetet igen, puss

perfekt Sommardag

 
Blev en riktig åktur på ytan här, Linnea gled från sin sida till mig och sedan i vattnet hon också!
 
Hade en perfekt ledig dag i solen i Tisdags tillsammans med Linnea. Vi (Anders, Linnea, jag och David) åkte ut med deras båt och åkte platta. Sedan åt vi lite mackor och fikade och fick vila ungefär 10 minuter innan vi skulle åka runt ännu mera för att sedan försöka oss på vattenskidor. Klarade mig upp på första försöket och kom en bit, men ramlade sedan och kunde inte köra igen pga min fot. Men det fick inte förstöra min dag, hejade istället på Linnea som åkte runt! Vi va ute med båten i kanske fyra timmar och la oss sedan i eftermiddagssolen vid poolen. Sen va det käk och efter lite mariospelande hoppade vi i jacuzzin vid 24 tiden och hade hemmaspa mitt i natten!
 
Med korta ord, en riktigt rolig och skön dag efter 11 dagars jobb och en slitande helg! På lördag ska jag göra mig förtjänt av en ledig dag då också och dra med mig Evelina in till Stockholm för bl.a lite shopping!
 
Har massor av bilder från dagen som kommer upp eftersom!
Puss

Gör det själv

Hittade ett inlägg om att göra egna pore stripes i "reklam rännan" på blogg.se. Ska nog testa detta själv
någon gång och se om det fungerar. Ni kanske är sugna på att testa ni också, eller kanske har testat?
 
Klicka på bilden för direktlänk till bloggen och inlägget! ↑

GANT HOLTON KLOCKA

 
  
Hittade denna Gant Holton klockan i TaxFree katalogen vi fått hem inför resan för 1000 kr.
Ordinarie pris ligger på 2200 kr, men kollat runt på internet och där ligger den på de flesta sidor för 1990 kr.
 
Den liknar lite Marc Jacobs klockan jag velat ha så ska nog ta hem denna skönhet!
 
XX

Roadtrip i USA

 
Två av alla underbara bilder jag hittade på bloggen ↑
 
När jag klickade in på startsidan på blogg.se fångades jag av en tjej som driver en fotoblogg. Kollade igenom bloggen och hittade en drös med bilder från hon och hennes kompisars roadtrip i USA. Fashinerades av alla riktigt grymma bilder på landet och blir bara mer och mer sugen på att resa. Det som hon gjorde, åka från den ena kända platsen i USA till den andra är en av mina framtidsdrömmar. I en bil men härliga människor ska det vara!
 
Bloggen hittar ni här, värd att läsa → Lina Foto

hiding from the truth

 
 
Jobbat som en tok denna helg, runt 10 timmar varje dag. Det har varit riddardagarna så vi har haft fullt upp och jag har sprungit fram och tillbaka som en idiot med mat och disk. Så avundsjuk på alla som varit på världshuset och festat hela helgen... Nu gör jag mig förtjänt av en ledig dag efter att ha avklarat 11 dagen i rad på jobbet. Har som sagt inte sett solen på hela sommarlovet så nu måste jag skapa lite grundfärg inför Turkiet.
 
Igårkväll träffade jag på Fia vid jobbet så drog och gymmade och fortsatte sedan vår pratkväll fram till klockan två. Det finns mycket att prata om när mat inte setts på en evighet.. Idag är det tänkt att jag ska umgås med Linnea. Sola och bada lite, antingen från hennes båt eller vid hennes pool !
 
Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha!

we built this city on rock & roll

 
Ätit grillad lax & färskpotatis i kvällssolen för att sedan kolla lite på en av alla mina pojkvänner på skansen med mamma. Alltså, Danny. Han är en riktig läckerbit han, haha. I vilket fall som helst ska jag hoppa i säng och slå på någon av alla mina serier nu, blir nog 90210. Den är dessutom inte textad så ska fräscha upp lite engelska kunskaper här på lovet...
 
Ska öppna på jobbet imorgon så ska försöka slita mig från datorn tidigt ikväll, puss

Pappas hembygge

Under kvällen har jag och mamma burit massor av böcker till pappas nya hemmabygge, en bokhylla. Spottarna sitter för ovanlighetens skull baktill sen är det lite kromdetaljer i. Designad av mamma och byggd av pappa.
 
Ni ska veta att det inte går snabbt att få hemmet iordninggjort men så är det väl när man har en far som vill göra det mesta själv... Så kan tillägga att denna inte heller är helt klar, ännu.
 
 
 

give me your love

                   
                    Bild från gymmet och strängnäs kl: 05.00
 
 
Steg upp tidigtare än behövt idag för en gym-dejt med Evelina. Träffade även på chefen på löpbandet. Kan aldrig påstå att vi är så effektiva när vi är där tillsammans. Ryggen fick i alla fall arbeta ordentligt ett tag men sedan vart det inte så mycket mera.
 
Spenderade sedan resten av dagen på jobbet uppe i resturangen och vid fyra tiden gjorde jag och Elin "schlager eftermiddag i kiosken med Elin och Amanda". Det går inte att få nog och det blev eftermiddagens lökiga träningspass.
 
Hoppas ni haft en bra dag och njutit av solen! :)
puss
 

Miss sixty m

 
 


Du kommer med solsken till mej

 
Solen skiner oftare och oftare och jag mår näst intill perfekt.
  • Min syster har lämnat mig men funderar redan på att boka en till resa upp i nästa vecka på grund av saknaden efter sin lillasyster (läs: riddardagarna).
  • Jag fick träffa några av mina pinglor igår på Ennas "födelsedagskalas". På köpet fick jag skratta och dricka med nya människor och gå tillbaka strandpromenaden i soluppgången hem till Nelly 04.30 för att sedan sova 3 timmar innan jobbet.
  • Jag skrattar så jag gråter varje dag på jobbet. Sjunger schlager medley i kiosken med korv-tången som mikrofon och "moves like jagger". Med dessa ord förstår ni att mina arbetskamrater är mina egna solstrålar. Därför brukar jag även löka sönder i värmen på jobbet..

Victoria och Miss Sixty m hoppträning

 
 

Victoria och Ekita hoppträning

 
 
Korten blir lite disiga då det var väldigt dammigt på banan.

32 dagar kvar tills jag hoppar på planet till Turkiet

Solnedgång i Strängnäs.

Killer

 
Försöker övertala m&p till att vara hundvakt ett halvår åt Killer. Jag behöver en liten pojkvän under vinterhalvåret när allt brukar kännas mörkt. En liten vän som alltid blir glad när man kommer hem. En som tröstar när man är ledsen. En som får en på gott humör när det dåliga är på väg fram. En som lyssnar och förstår. En bästa vän.

Tsatsiki

 
Nyss kollat klart på Tsatsik - vänner för alltid och druckit latte. Kollade Tsatsiki - morsan och polisen i veckan också. Glömt hur bra de filmerna är! Ska hitta mig någon mer gammal film någon ensam kväll.
 
Nu ska jag snart släcka ner och hoppa i säng, börjar 09.45 imorgon och efter det bär det av på "födelsedagskalas". Ska äntligen få hänga runt med några av mina efterlängtade vänner igen, förmodligen dansa lite också. På tal om att dansa hade jag och Elin schlager-medley i kiosken idag. Vi sjöng och dansade så det hördes långa vägar. Ja, det är kiosken när den är som bäst!
 
XX

Miss Sixty M & EKita

Jag och Miss Sixty
 
Jag och Miss Sixty, Victoria och Ekita
 

hugo

 
 
 
 

Fly and tuch the sky

Ekita på bild
 
Usch vad jag blivit kass på uppdateringen. Nu när jag har något att blogga om har jag istället inte tid, det brukar vara så. I alla fall tänker jag inte dra en hel historia på vad jag gjort de senaste dagarna. I korta drag har jag;
Grillat med goa vänner, sett solen, varit ledig, hängt i Stockholm, shoppat, skrattat som aldrig förr, umgåtts med min storasyster och jobbat.
 
Nyss haft en härlig grillstund hemma med familjen och familjevänner. Storesyrran planerar att flytta till Teneriffa så även jag börjar snart planera mina resor i vinter dit! Inte är jag sugen på två år i skolan till nu... Vill iväg, upptäcka något nytt.
 
XX

Familje reunion

Hugo på bild. En valp hemma hos Olof vid Hällevik.
 
Familjen är samlad igen och tiden spolades plötsligt tillbaka sju år då vi bodde trångt (en person mer, utan utbyggnad). Lite härligt på ett sätt men absolut inte samma lugn som jag haft de senaste åren. Lite mer händelser och lite aktion, jag gillar det för stunden. Men vet inte om jag skulle stå ut, dag efter dag..
 
Nu ska mamma, jag och Alexandra ta våra nattkläder till mormor i Älvsjö för lite shopping, mat och nattsömn.
 
XX

Victoria 16 år

 
 
I torsdags firades Vicky med jordgubbstårta, paket och en del av släkten. Hela förmiddagen spenderades hemma hos Olof på hoppträning med båda hästarna. Zingo (hunden) och jag höll på att tuppa av mitt i solen så kan förstå hur varmt det måste ha varit att rida. Men det var enda gången jag såg solen på min ledighet.. Då hade jag löpartights och långärmad...

Δ

 
Att vara stark är
- Att våga hoppas när ens tro är som svagast

Pappas födelsedag

Idag hoppade jag av tåget från Sölvesborg och möttes av min pappa som faktiskt fyller år idag.
Så vi fixade en tre rätters middag, jag stod för för- och efterrätt och mamma för varmrätten.
 
Förrätt - Blev som en mini räksallad
Varmrätt - Plankstek
Efterrätt - Chokladdoppade jordgubbar, passionsfrukt och vaniljglass
 
 
 

Bli aldrig som jag när du blir stor

Bild av pappa från Taxinge.
 
Tidsinställt inlägg. Förmodligen mockar jag hästskit, tränar agillity med Zingo, äter jordgubbar eller bara slappar i solen just nu när detta inlägg publiceras. Och jag hoppas att ni som läser detta bara har en tio minuters rast från jobbet och är avundsjuka på min ledighet, haha.
 
Nejdå! Hoppas ni har det minst lika bra som mig. Systemkameran är med så ni får en tillbakablick på min vecka när jag kommer hem om jag inte håller er uppdaterade på plats! puss

-