amandanystroom @instagram

 
 


torsdag

kom för ett tag sedan hem från ett trx pass på hälsoskaparna. sally och jag körde den hårdare stilen och deltog i killarnas styrke pass som dom hade med våran mattelärare. ikväll skulle jag sprungit med bella men hon sitter istället och äter kex.. något som jag själv också hellre skulle ha gjort men ska försöka ta mig ut på en jogging runda själv i alla fall.

gårdagen bestor som sagt av en kväll i stockholm och vårruset. sprang dessa 5 kilometer med bella och matilda, riktigt trevligt hade vi och var mycket duktiga. vid halv elva tiden var jag hemma och då började jag med mina 60 utfall (intervaller) på balansbräda för att träna upp min fot och sedan 60 tåhävningar (intervaller). så känner att jag håller igång.



sally and me today


vårruset


- film inspiration

nu ska jag dela med mig av två filmer som fått mig och fia att gråta under denna dag och gårdagskvällen. så har du inte sett filmerna innan så gör det.

The vow
(han som är med i ''Dear John'' är med i filmen, en till anledning till att se den) 
Filmen är sorglig som ''dear john'' och otroligt gullig.


 



The Gameplan
filmen är otroligt rolig och jätte gullig!




- it was a long time ago, but i still remember

efter att ha garvat åt en drös gamla bilder ska jag och fia hoppa i säng och slå på en film. blir varm choklad och glass till, allt för att må bra innan orienterings ''tävlingen'' imorgon.


hahahaha dör...


- måndag

halloj ! dagen har varit bra, dock är jag lite besviken på vädret som inte bara är molnit utan även kallt.. tog mig igenom ett föredrag om J.K Rowling som i alla fall är godkänt, gjorde en komplettering som hon sa var bra och sen har jag ätit glassbomb på hemkunskapen. Dock lite irritation på teknik delen, betyg osv. ni vet att man lätt jämför sig med andra när det kommer till betyg delen även om man inte ska det..

men nu ska jag släppa tekniken och hoppa på moppen och hämta upp fia. hon sover här sedan imorgon är det orientering hela dagen. ''orienterings prov'' på okänd plats och alla släpps olika tider. så, ja klarar jag det inte har jag från mvg i idrott till ig, haha


- wermland forever

nyss kollat på ett avsnitt av wermland forever som faktiskt börjar blir bättre om man jämför med vad det var från starten. ikväll blir det grillning, lite kött, får väl hjälpa till då det faktiskt är mors dag idag.

screen shots, andre holgård och victoria




andre och eugen

- The return of Eric Saade

Jag såg att det var likt, men så här likt ... Haha otroligt, stackars norrman, pinsamt..


- Eurovision

Kör en standard vid den här tiden på året och kollar på Eurovision. Heja Sverige! Snart fruktsallad och glass, massa plock, popcorn, coca cola och, ja, allt det där. Johanna kanske kollar förbi sedan. Hoppas alla har en trevlig kväll, puss !


- mobilblogg från hästryggen

Sitter nu på en söt och trött ponny efter att ha hoppat lite i paddocken. Hon va lite seg pga värmen men hoppa bara småhinder med lite transportsträcka. Nu när jag kommer tillbaka måste svansen tvättas med prob schampo och eksemtäcket på. Stackars ponny..

Puss


-

- Ensamhet är styrka. Att vara beroende av sin omgivning är svaghet.
Den som behöver omge sig av människor för att känna sig lugn är ensammare än den inbillar sig.



- strawberries

Har nyss kollat lets dance, äter nu jordgubbar och gör utfall på balansbrädan. Ska snart gå över i nästa övning och sen hämta glass till jordgubbarna. Vädret idag har varit otroligt varmt och dagen i skolan rätt seg. Imorgon ska jag ta mig till stallet, får se vad jag hittar på för något !

Middagen bestod av grillat kött och stor god sallad, och åts dessutom för första gången ute .


- sommarnatt

Hade en fantastisk tisdags kväll, natt, onsdags morgon och eftermiddag på båten med sally och johanna. Vädret var super, satt ute på däck inpå natten och snackade och morgonen bjöd på en otroligt god frukost och jordgubbar. eftermiddagen bestod av kulglass på majabåts bryggan i solen och sedan en jätte bra ridlektion. ♥

lånade bilder från sally ↓



bjuder på sista på mig, johanna va så söt ♥

- en ledig torsdag i eskilstuna

idag hade jag tagit ledigt från skolan, åkte in med mamma till eskilstuna på morgonen till hudkliniken och sedan tog vi oss vidare till Tuna Park, kollade i affärer, fick med mig ett par svarta jeans och åt en super god kyckling och pasta sallad innan mor ch ja tog oss vidare till strängnäs för att besöka en napperapat, fick strålbehandling för foten och goda råd. Så nu har jag även inhandlat mig en balansplatta för att med riktig tur hinna få en lagom bra fot till skolavslutningen för att kunna ta på mig ett par skor med klack på ! underbar dag med underbart väder !

dessa jeans fick komma till min garderob


- sommar, sol och häftig pool

haft en skön dag i skolan och en skön tid i solen med jordgubbar och plugg. nu ska jag färdigställa lite plugg, eventuellt skicka in lite saker och ikväll blir det träning och snack om samarbete med åkers if för nästa säsong och sen en sleep-over på johannas båt tillsammans med henne och sally. puss

 


- Att vara ärlig kommer man långt med, men att gå sin egen väg klarar man sig hela vägen






- Det är bra att ha få vänner och många bekanta och att veta vem som är vad






Ljus gröna jeans - Zara
Vit transparent skjorta - H&M
Klocka - Jetset
Skor - Converse
Solglasögon - JC


-jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Sitter ute med datorn och mobilen i knät, nyss ätit en jätte god middag. Imorgon kallar skolan igen, usch, galet otaggad.

Tjurar även över min fot som förstör hela min avslutnings outfit. Toppen..

Bjuder på en bild.


"

-  Some people think it's holding on that makes one strong - sometimes it's letting go

- När du får hjälp av en vän, minns det. När du hjälper en vän, glöm det.

varit ute i solen hela dagen. började som igår med färskt bröd från ICA till frukost. sen har jag legat med musik och läst veckorevyn, ikväll vänar grillspätt, bakadpotatis och bea, börjar lukta sommar!!

dock ska skolarbeten färdigställas denna söndagskväll, om jag orkar.


- just what you need to hear

Stefan Andersson – Catch The Moon

- black 'n white

- Smile at the bitch that brings you down, laugh at the haters that are jealous, point a middle finger at the idiots who think they're better.





- just a part of me

 
 


- nytt i garderoben









köpte även två vita bandue bh:ar


- Carpe diem

haft en skön dag som mestadels tillbringats ute. hade super mysig frukost ute på altanen med nybakade frallor som vi köpte på våran morgon promenad. även träffat johanna och följt med till världshuset för mat. till kvällen ska jag doppa jordgubbar i choklad och kolla på fotbollen eller slå på en film, eller en serie.

snart kommer ett inlägg med det jag köpte igår.


- stockholm

Kom hem vid sex tiden efter att ha tillbringat denna underbara dag i Stockholm med shopping.

Gårdagen tillbringades först i gustavsberg med pappa släkten med tårta och mat sedan åkte vi vidare till mormor. Mor och jag sov där, kollade hockey igår och vaknade upp och tog pendeln in till stan imorse.


- Jag kom, jag såg, jag segrade

senaste bilderna som togs av fotografen för e-kuriren har jag glömt visa er, en lagbild och en egen.
dock togs dessa foton med det gamla stället, lite synd.

galet taggad för en ny säsong nu och cuper! ♥




- Det är meningen med livet som gör det värt att leva

Sovmorgon till 20 över tio och efter denna dag gör jag mig redo för långhelg!


- weheartit










- Livets mening sticker upp som toppen av ett isberg vid horisonten.

Sitter för tillfället och rockar lite gammal sommar musik, eller musik jag förknippar med sommar, nämligen volbeat. Har nyss mejat in kulturnyheterna uppgiften och börjat skriva på ett föredrag. Funderar på om jag ska ta mitt rastlösa jag och ta mig ner och kolla på träningen ikväll, kommer behöva rast från skrivandet.

imorgon är det maskinen på gröna lund, men ser ut som om det är stallet som kallar istället... ska spendera tillräckligt med pengar under fredagen på kläder så tror inte att min plånbok klarar av flera dagar. Dessutom har jag inget barnbidrag under hela sommarlovet då jag är ett januaribarn..


- red, gold and green










- med en känsla av trygghet

nyss haft ett samtal med victoria i över en timme, känns som om det var en evighet sedan och tidigare på dagen tillbringade jag även en timme i telefonen med min kärleks syster som det känns som om jag inte träffat på jätte länge. där sprang två timmar av min kväll iväg men det var fina timmar ♥


- välkommen sommar

gårdags kvällen slutade med en underbar två timmars promenad med johanna och sedan jordgubbar och glass ♥






- summer









weheartit


- It feels like every time I see his smile, I'm fallin in love over and over again










weheartit & bikbok kollektion


- inspiration

sitter och samlar lite inspiration för fredagens shopping i huvudstaden. mor och jag åker och sover hos mormor och tar oss sedan in till centrum för att för det första inhandla skor för skolavslutning och niornas lunch. vi äter väl även lunch och har en skön dag tillsammans i ett förhoppnings vis bra väder.

har dock lite problem och vet inte om jag kommer att kunna gå i klackar pga min vänsterfot men ska börja göra tåhävningar och hoppas att en vecka ska få den till lite lagom ont så jag iallafall överlever och kan bita ihop. det är bara att hoppas, träningen på tisdag skippar jag nog och sedan får jag se.

sen ska jag även kolla ett par färjade jeans, halsband och andra smycken och kläder. om jag inte sagt det är två klänningar klara så de bekymret är borta.

puss




- söndag

pappa kom hem med jordgubbar, choklad och glass som för mig får vara plåster på såren för att jag måste göra om min fysik läxa som jag tolkat fel. hurra.

vaknade vid halv tolv och tog en dusch och satte mig sedan med frukosten ute på altanen. har legat ute i solen den mesta delen av dagen och läst en bok som har med ett svenska arbete att göra. har dock så mycket kvar som jag inte orkar ta itu med.


- handbolls final

Kollar herrarnas final nu och är besvikna på Kristiansstad.. Guif hade pallat pressen bättre... Besviken.


- spotify

until I fall asleep  - just a playlist if you want in a cozy moment


- Nothing will last forever


- plugg helg, allt ska prickas av !

denna helg ska bara bestå utav plugg har jag bestämt. skulle börjat redan igår då jag köpte mig en godispåse som skulle ta mig igenom alla läxor men som jag visste kom jag hem och gjorde det mesta som inte har med skolan att göra och oroade mig för mitt gymnasieval sedan var det hockey med plockmat som stod på schemat. men iallafall kan jag glädja mig själv med att jag för tio minuter sedan mejlade iväg en idrottsläxa, så nu bockar jag av den från listan. nu ska jag rensa hjärnan med hjälp utav en promenad med min mor för att sedan sätta igång med debattartikeln och där efter det ena och det andra.

kan även meddela att min morgon har bestått av lite mera godis, varm choklad med grädde och ett avsnitt av wermland forever och greek. även kollat gamla utlandsbilder med mamma på tv:n. puss


vill ha sommar och bli av med allt plugg


- it is friday

Sitter för tillfället och lyssnar när mor ringer runt till rektor och syv. gymnasievalet ska nämligen in idag och min sök sida har låst sig innan jag ändrat val. så får se hur det går, nu ska jag snart äta plock framför hockey vm, får se om jag skickar iväg ett sms till johanna senare också ♥



gammal sommarbild

- framtid inom journalist yrket ?

Igår kom lokal tidningen med mitt fina tackande från oss i handbolls laget, en aning vackert tycker jag personligen!


- Temadag: förintelsen

Temadag idag, om förintelsen, gjorde även dagen till en mjukisdag. gjorde illa foten på träningen igår så den har gått och skrikit aj hela dagen och hade en dålig stund hos syv (angående gymnasieval), så dagen har väl vart lite sådär.
Nu ska jag ta mig ut till stallet för att rida chanel så får se om foten pallar trycket. puss

Inbakad fläta, inget smink, mjukis byxor, USA tröja.






- it's you and me and everybody out there




- head up, stay strong, fake a smile and move on

amandanystroom @instagram


- de senaste fem som spelats ur mina högtalare

♥ Fun. – Carry On
♥ Ed Sheeran – Drunk
♥ Roman Lob – Standing Still
♥ Ed Sheeran – Lego House
♥ Roman Lob – Dream On

- it's to late to apologise


 


- moppen klarade sig

haft nationellt prov i muntlig matte idag, gick ingen vidare menmen. överraskades även utav poliser som gjorde en årlig granskning utav mopparna i skolan. några kunde därför inte ta moppen hem igen utan måste leda hem den. tur som jag hade hade jag nationellt samtidigt när dom sökte mig och slapp sedan visa körkort och ge dom mina moppe nycklar eftersom jag stack på bild och därefter på lunch. annars hade väl jag fått leda min hem också...

nu ska jag skriva på idrottsuppgiften och ikväll är det handbollsträning !


- standing still




- Roman Lob

Ligger för tillfället och lyssnar på Roman Lob på spotify i hopp om att somna. Men jag gillar det.


- days until

31 dagar kvar till niornas lunch

32 dagar kvar till skolavslutning

53 dagar kvar till turkiet


- live my life








mobilbilder

- they live on even when we are gone

som sagt lever en stor besvikelse inom mig nu, sitter dessutom och lyssnar på gamla ''what are words'' som gör stämningen lite sämre. har iallafall haft en riktigt bra eftermiddag i sporthallen trotts förlusten. blev en mc flurry som tröst efter matchen och sen kom jag ju hem med ett nytt plagg och lite småsaker som jag lägger upp snart !

stor kärlek iallafall till erika som än en gång gjorde stämningen i hallen liite bättre ♥




- finns inga ord för besvikelsen





 


- it doesn't matter what i say no matter what i do every little thing reminds me of you


- sorry for party rocking

Var på LMFAO på gröna lund igår, som många andra !
Drog upp en timme senare med matilda, vi kom upp i hopp om att vi skulle få tag på våra fem vänner som redan var uppe, men inte kunde man ringa eller se någon i detta folkhav så vi förblev själva ett tag men träffade sedan annat trevligt folk som bjöd på skratt. grönan och folket bjöd på värme, sockervadd, en hög med svimningar, dans och skratt. med ett enkelt ord så var gårdagen helt underbar!


bild från grönans hemsida

Gröna kortet följde även med hem så det är inte den sista konserten på gröna lund för i år !


- Lät du henne komma närmre

Denna dag har varit riktigt seg ! skulle bestått utav plugg och en spring runda efter att ha vaknat efter klockan tolv. men den bestod istället av att ligga framför tv:n, ligga i rummet och lyssnat på skön musik och säda undan lite och sedan tacos med familjen framför hockey och sedan jordgubbar doppade i choklad i sista perioden. men det har varit riktigt skönt ! Imorgon taggar jag Guif match med erika !!


- Brons i serien !

En underbar handbollssäsong som placerade oss på en 3:dje plats i serien !
Nöjda och glada med den framgång som vi gjort under bara det senaste året ♥


- lång helgen

Lite bilder får beskriva min lång-helg, valborg osv. Varit fint väder så varit ute i solen med bl.a johanna och ätit jordgubbar och glass och spelat med super racketar och en tennisboll i shorts och linne. Även bowlat med sally, evelina, ebba, johanna och gustav och doppat jordgubbar i choklad framför en halv film. 














 


uteritt med Isabell

- live, laugh, love

sitter ute i solen och tänkte plugga lite, men fastnade som vanligt vid datorn istället för läx böckerna.

haft nationella i matte idag, kändes helt okej. även suttit ute på rasterna i solen och njutit av sommarvädret som dock inte ska vara så länge till.. ikväll blir det stallet som vanligt sen ska jag skriva klart en so inlämning och mejla in den.

bloggar om lång helgen ikväll med lite bilder, men nu ska jag ta vara på solen och fysik boken, puss