- lördag

En kall lördag som denna tillbringade jag med mamma i Skärholmen, gick även en sväng på Ikea och mio. Fick med mig lite kläder hem som mamma betalade den största delen av, min mor är gulligast i världen!!! <3 så nu är garderoben påfylld, ni lär se det nya så småning om!

Nu efter att ha tryck i mig tacos framför gladiator finalen samt sett en film ska jag lägga mig i sängen och slö titta tv.

Imorgon har jag tyvärr ett viktigt teknik arbete att ta hand om... Puss


- instagram - amandanystroom

Följ mig ! @amandanystroom


- somebody that i use to know


sitter med mobilen vid sidan om och hoppas att den ska ringa snart, hade tänkt be mamma köpa hem mc donalds då vi ofta brukar ät något som går snabbt på onsdagar innan ridningen, känner att en hamburgare skulle sitta fint i min mage just nu.

nu innan jag sätter mig med samhällskunskapen tänkte jag kolla runt på lite klänningar till skolavslutningen och 9:ornas lunch ! puss ♥

 
hehe, bjuder på två söta bilder på mig och gent


- wermland forever - serien som gör karlstad lite snyggare

I söndags kväll möttes jag för förstå gången av en reklam om ett tv program som jag tidigare inte visste om, wermland forever heter det. det var inte det nya programmet som verkade intressant utan grejen att jag såg André där på tv rutan, haha, blev helt paff, så ja den 10 april, 22.00 sitter jag framför tv:n och kollar om han gör succé eller gör bort sig ;)

André och hans kompis umgicks med min syster och ella en sommar nere i sölvesborg för några år sedan, dom gled runt på sina moppar utanför vårat hus, mamma fick även hjälpa honom att komma in på hanöhus, haha.

(hans storebror är christian wilhelmsson, chippen)



- inte orkat blogga

sitter som vanligt med fullt av läxor framför mig, men just lägger jag dom åt sidan.
Kort dag i skolan, och det innebär mjukisbyxor och smink lös, alltid lika skönt. dock har dom första två dagarna varit väldigt sega.

har flera dagar tänkt ta mig ut och springa för att förbättra min kondition men jag lyckas aldrig komma ut. jag menar vem väljer en springtur framför marabou:n som ligger och väntar i kylskåpet eller glassen som ligger i frysen? iallafall är mitt mål någon gång i livet att få springningen som en vana, men än så länge är tiden inte inne...
någon som har ett tips på hur det kan bli lättare att ta sig i skjortan och göra det? känner att jag är öppen för förslag.



  


- taggar på donken

Nyss åkt rutshelkana? på donken för att ladda nästa match i Linköping, blev en vinst mot Katrineholm i förmiddags iallafall trotts få avbytare och mig i mål, nu kommer vi ha en avbytare mot ett bättre lag men får hoppas på det bästa !

Puss


Bild från igår, efter en skön uteritt med lite stockar och skön galopp på ängen !! Kärlek !


- don´t worry, be happy


 

sjukt fint väder idag, ca 15 grader och sol !
dock har skoldagen varit sådär, men vem har sagt att det är roligt att plugga?

nu ska jag sätta mig ute med so:n som är till imorgon, höja musiken och ikväll blir det stallet ! ♥


- tisdag

sitter och äter på en kladdkake muffind med grädde, hallon och blåbär på. har precis ätit min första penicillin tablett. ska snart stämma gitarren klinga lite på den inför torsdag och sedan byta lakan och städa undan i mitt rum. ikväll ska jag även plugga lite teknik om jag orkar sedan blir det träning !

vet inte om jag är efter som spelar rumble men adda A.Nystrom där om ni känner för att spela ! ;)


- lördag, 17 mars

Först så kan jag berätta att matilda fyllde år igår !! Grattis igen underbara vän !♥



men annars bestog lördagen av handboll !
spelade två matcher. första vann vi klart även om jag stod i mål andra halvan och andra förlorade vi klart även innan jag hoppade in i mål i slutet av andra halvlek. Men där emellan var vi och åt trevlig lunch på världshuset hela laget och sen hade vi en ''föreläsning'' om mental träning som faktiskt var väldigt intressant !

  


- mysig fredag

i fredags bestämde jag mig för att ta en mysig uteritt ensam. red genom hagarna med en taggad ponny för rejs så hon hoppade upp och ner på samma ställe, men det är sånt jag tycker är gulligt, haha. så tog mig en galopp i den öppna hagen efter det klättrade vi lite sen försökte jag få henne lugn iallafall på väg hem men beslutade mig för att ta lite galopp i paddocken för att göra av med lite överskottsenergi !

när jag kom hem åt jag god mat sen knallade jag till johanna för en myskväll med 1,5 film. vi såg klart water for elephants och såg halva the boy in the striped pyjamas. två filmer som är värda att se ! åt lite gott och så färgade hon mina toppar röda med karamellfärg, haha. när jag skulle gå hem möttes jag av vildsvin så pappa fick hämta mig med bilen och köra mig hem (ungefär 100m).

  
  
lite bilder från uteritten

- Nya hummel ställen med efternamn på



- just me, myself and I

 

Sitter för tillfället och vänat på att ett mejl från fia ska ramla in om lagbilden vi tog förra matchen. ska nämligen skriva ut och rama in en till gripsholmsviken som är en av våra sponsorer på dom nya ställen. bilden kommer förmodligen upp här också då ni ännu inte fått se dom nya ställen ! juste, har dubbla hemma matcher i helgen på samma dag så laget ska tillsammans gå och äta på 1777 (gripsholmsviken) och det är även då vi ska lämna kortet, rätt mysigt faktiskt !

nu ska jag och mamma äta som subway hemma, ♥

- i´ll come home

hemma efter en lång dag i skolan, känns det som iallafall. känns som man överreagerar lite på dom nationella proven. iallafall så kändes biologin lätt iallafall även om jag själv vet att jag hade fel på många frågor och flummade iväg, trodde att jag kunde.. och ja, kan se Jan sitta och skratta åt mina svar sen... men jag är väl nöjd, det får duga iallafall !

nu är det bara sätta sig och kolla på samhällskunskaps läxan och förbereda för större matteprov som är på allt vi lärt oss ungefär. fredagens plugg är spanska läsförståelse och fysik, så alla läxor är väl tillbaka efter ett uppbehåll..

tar mig en paus från dom när jag ska äta och rida senare iallafall, skönt !♥


eric får stå för bilden

- Le åt dom som vill se dig krossad, för de krossar dom att se dig le

nu har jag hunnit med att plugga arslet av mig en vacker tisdags kväll som detta och även varit på handbollsträning. då provet är tre timmar långt imorgon laddar jag med mjukisbyxor, för jag tänker inte sitta obekvämt! ♥

 
Det lär bli ungefär samma avslappnade klädsel imorgon som jag gick omkring med idag.


 
bild från igår, mamma fyllde år. städade hela huset, dukade och lagade mat. rätt duktigt.


- Nationellt prov imorgon

efter en snabbis i solariumet med erika tog jag mig hem och plockade upp all biologi, har nämligen nationellt prov i biologi imorgon.. biologi är ett av ämnena som jag tar in kunskap tills provet kommer sen glömmer jag den så finns ungefär noll kunskap i min hjärna så detta kan sluta hur illa som helst, bara hoppas att dom frågor jag kan kommer, men jag har ju aldrig tur.

tog iallafall en paus från mitt pluggande i 15 minuter och skypade med vicky som befinner sig i thailand, bara lite avundsjuk.. slängde även in detta ointresanta inlägg, ♥ puss


bjuder på en bild från samos 2010, innehåller inte så mycket mer än vatten, himmel, en främling och jag själv


- en midsommarnattsdröm

herre jesus vad jag saknar mitt långa hår!!
kollade på profilbilderna på facebook och slogs av att jag hade ett jävligt mycket längre hår för bara en vecka sen, och nu ska jag bara förklara för mina kära läsare hur mycket jag sörjer för att hälften av det ligger i soporna.. usch..


- danny saucedo efter finalen

hittade en video på danny efter finalen, tycker så sjukt synd om honom...

'' - Vad händer nu?  - Jag ska hem, det blir ingen efterfest. ''

kolla:

- lite typiskt H.H

satt i bilen på väg till norrköping och konstaterade att denna låt är lite håkan hellström, så ja om ni vill lyssna på något skönt så kan ni klicka här nedanför ♥

Axel Algmark – Kyss mig

- sur förlust i norrköping

sur förlust borta mot norrköping, 10-9.. dock förjävliga domare rent utsagt, och så illa har det inte varit på länge. okej när det gäller övertramp men inte så grova som idag..

aja, nästa helg väntar två matcher på lördag, båda hemma matcher men ena ska spelas i åker då vi inte har någon tid i vår egen hall. nu ska jag fortsätta tröst äta lite godis och försöka plugga. glädjer mig åt en ledig måndag imorgon då vi har studiedag, me gusta !! ♥
 
tröståt och tröst sjöng i bilen på vägen hem


- wake up

jag börjar undra lite över mig själv, vad har hänt när man: kollar upp en läxa på en lördag? skriver med en guatemalanes på spanska som man inte ens kan? och sen melodifestivalen på det. haha, dax att vakna upp...


- young, wild and free

efter matchen mot norrköpning som vi spelade idag hemma och vann har jag duschat, plockat undan i rummet och ätit. ikväll blir det mys framför melodifestivalen sen laddar jag för att gå upp 08.15 imorgon, borta match mot norrköping då.

har det just nu mysigt, läser bloggar och lyssnar på bland annat dessa låtar i högtalarna:
John ME – Paris

Jon Lajoie – 2 Girls 1 Cup Song

- ny träningsoverall, hummel

Slänger in en bild på träningsoverallen som vi fick idag, ni lär få se match stället inom kort också, match både lördag och söndag. Skit snygga båda två !


- ♥

Sitter med hårinpackning i håret, min mor köpte den hos frisören åt mig när jag klippte mig så den ska nog vara bra.

Kom hem från stallet för ett tag sedan, åkt i bilen påväg hem glad dom sista två gångerna även fast det varit dressyr. inte bara dressyr utan har ridit Grappan också, men det klickade väl mellan oss någon stans på vägen i dressyren. kul med komplimanger också som får en att rida ordentligt och känna att det kanske är bra ändå, driva en frammåt liksom.

att dessutom fortfarande ha glädje kvar från hoppningen med chanel i söndags är underbart. hon gick som en klocka om jag inte redan skrivit det. hoppade som aldrig förr och lyssnade även om benen ville springa sin väg. inte ett dugg tvekande. vi har bara hoppat lågt på senaste tiden men avslutade söndagen med ett hinder på 90cm för att se om hon var tillbaka och det var hon ! kärlek till min ridning just nu ♥♥♥



jag och grappan - klubbmästerskap i hoppning - 2010


- torsdag

 

kavaj, jacka - mariphilipp
jeans - gina tricot
klocka - jetset
skor - din sko
glasögon - prestige
halsduk - stadium?

inne i skolan hade jag bara en enkel vit t-shirt och stickad tröja med knappar.
håret uppslängt med en klämma

- me gusta tu

sitter och äter frukost och kloackan är snart nio. så himla skönt med sovmorgon, man kan ta det lungt, äta frukost osv. ska snart hoppa på cykeln och rulla ner till skolan. läxförhör på selma lagerlöf och känner att jag är väldigt duktig på alla årtal, men det får gå som det går, puss


intressant inlägg


saknar


* just say it to me

Det finns mycket man inte förstår här i livet. Men en sak har jag förstått, och det är att något är fel..


- tisdag

kortis dag i skolan, alltid lika skönt !
slutade vid ett, erika och jag tog oss till Anna på torget. tog en god fika, kladdkaka med grädde och coca cola och snackade om allt mellan himmel och jord. efter det tog vi oss till solariet en snabbis sen blev det hem och skratta åt lite folk och förbereda träning som än en gång blev inställd. nu har jag nyss gjort klart so:n, tror jag i alla fall. puss ♥


- mobil bilder




- träden är vita

vädret visar vinter igen och minusgrader och då Silver (en ponny) nyss halkade vid uteritt oh hamnade på strömsholm i flera dagar vill vi inte riskera samma sak och väljer istället markarbete inne i ridhuset, lika mys det.

nu ska jag byta till ridkläder och sen ringa isabell, puss


vill ha sommar


- what doesn´t kill you makes you stronger

dagen har som sagt spenderats i utkanten av stockholms stad. bl.a på IKEA, MIO, hööks osv. fick med oss lite saker till hemmet, saker som ska införskaffas snart är också noterade som ex en ny säng, ett bord som var slutsåld osv.

åt tacos framför melodifestivalen och snart ska jag proppa i mig jordgubbar eller mini magnum. imorgon ska jag på en mysig uteritt med fina vänner så hoppas på vackert väder. det finns dagar man bara älskar att vara i stallet och imorgon kan vara en sån.

nu ska jag klicka hem en film, puss ♥

 
kort och avklippt men jag mår bra för det

jag kan även berätta att frisören sa att jag har fin/bra hårbotten och fint/bra hår !
en liten tröst för mig själv mest

- HV Polo , kär

 

HV polo - 599 kr - från hööks

hööks har fått in HV polo

IKEA

Sitter på en Ikea vagn och väntar på mor min. Matchen idag blev inställd/flyttad pga många sjuka så mamma och jag tog oss till Stockholm istället. Klippte av mitt hår igår, känns tjockare nu men jag saknar min längd på håret redan..

Igår hade vi den vanliga fredags diskussionen vid mat bordet, efter det blev det äta super goda jordgubbar!! :)

Bilder på håret under.


- reklam

jag och några vänner dog av skratt åt den här reklamen under lunchen idag, kolla hela om ni vill få er ett gott skratt ni också ! jag lovar er, det är roligt !


- you are amazing

sitter i min säng som numera är utan en ram (ska köpa ny säng). har precis duschat efter en handbollsträning som jag själv tyckte gick bra mot slutet. på lördag är det hemma match klockan 17.00 i mariefredshallen för er som inte har något för er. möter serieledarna, linköping, dock var det lika i halvlek borta med mig i mål och saknades utespelare, och den slutade inte så illa så en match är jag redo och ge dom som utespelare denna gång! och vi behöver allt stöd vi kan få! på söndag tar jag en mysig uteritt med bella och isabell, det va länge sen!

nu ska jag snart dricka varm choklad med grädde och läsa lite fysik sådär dagen innan som vanligt. sen får jag se om jag läser biologi också.

gårdagens ridning gick jättebra mot slutet, kan inte säga annat än att jag älskar carina, haha. hon fick mig verkligen att rida mot slutet som jag annars enkelt tappar tålamod för. en stel häst blev iallafall mjuk och trevlig i slutet! så jag var glad när jag lämnade stallet igår, kom hem till fotbollsmatch sverige-kroatien som även den slutade bra!