- citat

" vänner är som stjärnor, du ser dom inte alltid men du vet vart dom finns " .


~ Turkiet ~ Bitez ~ Mobilfoton ~

Denna bildbomb kommer innehålla lite blandade mobilfoton från hela resan.
 
första dagen innan vi hoppade på bussen till hotellet.
även dessa bilder innan vi hunnit hälsa på solen.
det får räcka för tillfället, nu ska jag äta lite grillad kyckling med sallad och sedan kolla OS invigningen. Det är ju trotts allt Roffe som ska bära den svenska fanan.  puss

- ridtur i solnedgången

både igår och i onsdags var jag och chanel ute i skogen och hade det mysigt i solnedgången. den enda skillnaden förutom att jag tog samma runda fast åt olika håll var att jag första dagen fick sällskap av Isabell. Inte träffat henne på en knapp månad, så ridturen blev ännu bättre. Igår var jag ute ensam och ponnyn har aldrig, aldrig känts så fin och lydig på en uteritt som hon gjorde igår !
 
bilderna är tagna igår.

- vart jag än går

Ligger i min säng och har äntligen fått igång blogg.se appen, så nu kan jag blogga från mobilen igen. Om 40 minuter ska jag ta moppen ner till jobbet och tjäna in lite pengar. Ikväll tänkte jag fixa ännu en bildbomb från Turkiet för att efter det kolla OS-invigningen klockan tio. Bild som jag fick skickad igår kväll från ett saknar Turkiet!


- justgirlythings @tumblr

421714_314329268620405_100001300037072_786999_520862701_n_large_large

- new in

varit i vingåker med mamma och pappa idag och ''fyndade'' lite då jag var ledig idag. hittade inte mer än två saker men kom i alla fall hem med ett par jeans i mitt älsklings märke och ett par efterlängtade vita höga converse.
 
bilder från google
vita converse från scorett outlet - ordinarie pris 699 kr - köptes för 649 kr
 
Blåa Tiger of Sweden, 'Slender' från vingåkers factory outlet - ordinarie pris 1499 kr - köpte för 799 kr
otroligt tur att jag hittade min storlek och slapp lägga ut 600 extra för att köpa dom på JC där jag köpt mina andra två Tiger byxor.    hittade ingen bild på byxan

~ Turkiet ~ Bodrum ~

Spenderade dagar i den större staden Bodrum. Det första vi gjorde där var även att kolla VM finalen i fotboll, jag satt med en Torres tröja som mamma va skyldig mig då hon förlorade ett ''vad-slag''. Alexandra och jag var även inne själva och kollade affärer sedan va vi inne med mor och far en av dom sista dagarna och åt döner och kollade vid hamnen vid solnedgången. Jätte mysig stad !
 

- fall down seven, stand up eight


~ Turkiet ~ Bitez ~ Hotel Ambrosia kvällar ~

Varje kväll var det underhållning på hotellet, och den underhållningen som dom plockade upp publik så var det mig dom plockade upp, haha. Så jag har till exempel dansat magdans, varit ''the bendy women'' och stått på en kille som legat på glas och spikmatta och dessutom stått på hand huvud när han hade ett svärd i munnen.
 

~ Turkiet ~ Gümbet ~ Party ~ X-Bar ~

Den andra veckan tog jag och min syster gratis bussen från vårat hotell in till Gümbet där bar gatan väntade på oss, otroligt vad kul jag hade och hur grymt det var och människor överallt. The X-bar var favoriten ! Kvällarna slutade på alibabas kebab med en varsin kyckling döner och cola, kom hem allt från fyra till halv sex på morgonen !
bilder tagna från x-bar och the temple bar's hemsida och mina egna

- sorry for bad update

förlåt för den dåliga uppdateringen, kommit hem efter tolv den senaste veckan och därför bara gått och lagt mig efter då jag jobbat åtta dagar i sträck nu. men för tillfället har jag det underbart och håller mig alltid underhålld med den ena eller det andra. men ikväll ska jag städa undan i mitt rum och sedan komma i säng en aning tidigare !
men får se hur det går då jag även tänkte komma uupp med en till bildbomb från turkiet !
 
mamma är underbar och har nyss fixat 6 nya månaders spotify premium till mig så nu kan musiken gör städningen lite lättare !
 
 
dom två bilderna under är tagna i lördags på en lyckad överrasknings fest för pontus som erika drog med mig på !
lånade bilder av my

~ Turkiet ~ Hotell Ambrosia ~ Bitez ~

I det första bildinlägget från Turkiet visar jag hotellet vi bodde på !
Hotellet var otroligt fint, modernt och personalen och maten underbar ! ♥
 
Hotel Abrosia in Bitez, four stars

- saknade vänner

skriver med johanna, otroligt hur länge sedan det var jag såg den tjejen! så mycket att prata om. hade gärna dragit på en spontan tur till gotland, men är låst i hemmet då jag inte vet när jag jobbar eller inte.
 
skulle även gärna åkt med till göteborg, jag saknar min syster så himla mycket. vi har bott på varandra i två veckor och nu är det tomt.. :(

- vart är sommaren?

ligger i soffan och ser inte direkt någon sol som skiner utanför fönstret. varför kom jag hem ? jag vill bara iväg någonstans. dessutom är inga vänner hemma och det är väl här jag måste vara då jag har ett jobb.. ligger dessutom och är sjuk, hostar och huvudet värker.

hade iallafall en trevlig gårdags kväll med sally och william, med handbolls tittande, bullar, choklad, snack och spel. kom hem vid halv två och somnade vid tre.

nu ska jag fixa lite med bilderna. och dom kommer att komma upp i olika omgångar ! puss

- home, sweet home

hemma efter två underbara veckor i en otrolig värme! saknar det redan, något otroligt.. allt gick så fort och nu brukade jag ligga på stranden och ha det gött men istället sitter jag i soffan inomhus.. finns så mycket att berätta, men vet inte hur jag ska få ner det i text, mina vänner får höra det muntligt istället och ni får njuta av bilder och lite text. måste dock ta mig igenom över 1000 bilder och fixa dom innan dom kommer upp här ! haha

puss

- bitez

Hej! Skulle bara meddela att jag har det helt underbart här i bitez ! Nyss, eller för någon timme sedan var syster och jag delaktiga i kvälls-showen. Stod på en kille showen stod på en kille som låg på glas och spikmatta, hade svärd i munnen osv. Skit häftigt! Hunnit med att vara på utflykt hela dagen också och ridit kamel! Kommer massa bilder när jag kommer hem! Men med instagram är ni uppdaterade!
 
Puss och kram