Att vara stark

 
Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna
 
Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
Eller vilja mest
 
Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
Eller att alltid lyckas
 
Att vara stark är
Att se livet som det är
 
Att acceptera dess kraft
Att ta del av den
 
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och komma upp igen
 
Att vara stark är
Att våga hoppas
När ens tro är som svagast
 

"Tillåter mig själv att vara djup"

 
"Vill skriva, sätta ord på det jag varit med om, förmedla och framföra men ordförrådet är för litet och orden blandas med leenden och utbytta blickar av vi som var där. Vi som såg, skrattade och kände detsamma." - Nelly Bärgård

Ord från en kompis till mig. En som får ner det mesta på papper och som hon beskriver går denna Håkan upplevelse inte att få ner på papper eller att förklara. Du måste ha varit där, med oss och de 27.000 andra i sommarnatten.
 
Min sommar började där, på Slottsskogsvallen och för en stund kändes det som om sommarupplevelserna hamnat på hyllan. Imorgon plockar jag ner dem igen. Tar mitt pick och pack till det som förrut kändes som mitt andra hem, min andra familj. Min andra syster.
- som jag längtat.

im coming home

Dagens frukost i solen
 
Haft en bra och lång dag på jobbet idag, jobbade 12-19. Åker imorgon bitti så nu är jag ledig i sex dagar sen är det bara att tjäna ännu mera pengar när jag kommer hem igen. Ska försöka få lite färg när jag är ledig nu. Trots sommar är jag fortfarande blek pga mitt inomhusjobb så bäst att vädret är på min sida denna vecka.
 
Måste även tillägga hur avundsjuk jag är på de som är på Bråvalla. Har flera kompisar som är där nu som verkar ha det riktigt bra! Får väl ta mig en festivaltrip med mina girls nästa år när alla är hemma!
 
Nu ska jag äta grillad fläskfilé, puss

kommande köp

Nyss kommit innanför dörren efter att ha spenderat kvällen hemma hos Linnea. Vi hamnade som vanligt framför tv:n och spelade Mario i flera timmar med godis. Trivs verkligen där hemma! Tycker dock synd om dom som alltid får mig mjukisklädd innanför dörren och äter upp allt godis... haha.
 
Testade i alla fall hennes nya gel nagellack från depend med led lampa etc. Det blir nog ett av mina kommande köp. Jag har alltid mina naglar målade men så jobbigt att bättra på dom hela tiden. Dessutom blir dem så torra när jag målar om varannan dag. Gel-lacket håller minst 1-2 veckor om det målas på rätt och är då fint hela tiden, så det är något för mig som sportar och hänger i stallet!
 
http://blogg.improveme.se/ccaroliinee/files/2013/03/20130320-001745.jpg
finns bl.a på kicks för 480 :- + 80:-/st för att köpa till färgen

Om himlen finns är jag förlorad

En gapande och glad jag imorse.
 
Nu är resväskan intagen och snart ska jag sätta igång och fylla den. Det var nog två år sen sist jag var i Blekinge så det ska bli så kul att träffa alla. Hoppas även att Zingo kommer ihåg mig fortfarande. Ska se till att få med mig systemkameran och försöka att ta lite bilder som jag får dela med mig av på bloggen när jag kommer hem sen!
 
Innan jag sätter igång ska jag kolla ett avsnitt av PrettyLittleLiars eller 90210! :)

Spanien - Italien

 
Nyss kollat på Spanien - Italien som resulterade i en evighetsboll, jag som ska upp tidigt imorgon... Spanien vann i alla fall på straffar så nu väntar jag in finalen mot Brasilien! Ja, här hemma är vi alla fotbollsfans.
 
Jobbat hela denna vecka så inte haft något intressant att skriva. Hälsovårdsnämnden kollade i alla fall förbi i kiosken idag och Erika och jag klarade oss galant där nere, riktigt skönt! Även varit en sväng i hallen för handbollsträning med nya damlaget som går i vågor. Nu är det i alla fall uppehåll under juli så nu måste jag börja hänga lite extra på gymmet!
 
Imorgon eller lördag får jag ta in min resväska och börja packa till Blekinge. Tar tåget på söndag och kommer hem fredag nästa vecka. Ska bli riktigt skönt att komma iväg nu!
 
Nu ska jag dejta kudden, tid hos naprapaten 09.30! puss

Ta mig till kärlek

    
               
 
Nyss varit ute på en liten promenad på tom mage. Riktig sommarvärme ute idag så lite synd att jag ska stänga in mig på jobbet när jag verkligen skulle behöva lite färg på kroppen. Nu tänkte jag i alla fall dra i mig lite frukost innan jag drar mig mot jobbet, börjar 12 idag!
 
hoppas ni får en bra dag, puss

Jag är ett tappat självförtroende

 
FEM-Snabba
 
♥ Saknar mina super-kära vänner som bl.a är på resande fot. Inte van att se dem så sällan.
♥ Jag tappar massor av hår, så kommer snart inte ha något kvar.
♥ Jag äter sötsaker hela tiden, speciellt nu när jag jobbar i kiosken och på café/resturang.
♥ Mitt ljud på min iphone har gått sönder så kan inte göra några videosar på vine.
♥ Jag hatar folk som håller på att kollar mobilen hela tiden när man pratar med dem.
 
 

att något så nära kan vara så långt bort

 
Bland mina sommarplaner detta år har Blekinge kommit på tal flera gånger. Tror och vill verkligen komma ner dit en sväng i år. Det svåra är bara att hitta något bra datum. Vill helst sprida ut min ledighet och inte få all i en klump och slösa alla pengar samtidigt, haha. Dock kan jag inte påstå att jag har så mycket stora saker planerat heller förutom min resa till Turkiet och min systers hemkomst. Ja,ja ointressant vetande, bara mitt eget grubblande...
 
Nu ska jag hoppa i sängen, börjar tidigt imorgon. puss

Avicii - Wake me up

 
 
Avicii:s nya låt - Wake me up är godis för mina öron. För er som inte hört den är det dags nu !
 
Avicii – Wake Me Up - Radio Edit   ← Spotify länk

*

 

midsommar

 
 
Spenderade större delen av min midsommar på jobbet. Såg andra fira för fullt och hjälpte de bli några kilo tyngre med glass och mat. Vid sex-tiden tog jag tåget till Nykvarn för att baka tårta, äta grillat och spendera kvällen med Olivia. Munnarna gick konstant under hela kvällen och jag mådde bra.
 
Imorse började jag vid tolv så jag sov kvar i Nykvarn och tog första tåget hem. Låter tidigt men det gick 11.25... :)
 
Hoppas ni andra hade en bra midsommar. Själv saknade jag känslan med dans och kransar men det blev så bra endå!
 
puss

Kommer att älska dig även fast mitt hjärta slutat slå


-

 
Kroppen ömmar efter gårdagens TRX-pass, det gör även min vad och fot efter att naprapaten tryckt way to hard. Hoppas att det lönar sig med den halvtimmens pina, blir en ny halvtimme nästa fredag.. Nu kallar Linnea på mig, så träningskläderna måste ner fort!
xx

- sommarlov

 
Börjar bli dags att hoppa i säng nu, borde inte vända på dygnet i onödan genom att sitta och kolla på 90210. haha än så länge är mitt sommarlov inte så värst händelserikt. För något år sedan tillbringade jag fem veckor i Blekinge och någon vecka utomlands. När jag var hemma hade jag ständigt saker att göra. Nu sitter jag här och tråkar mig för att jag har ett sommarjobb... Trots att jag trivs och tycker det är kul, låter det inte särskilt kul, hehe...

Imorgon är jag i alla fall ledig och dagen är i princip "schemalagd".
  1. Träffa Evelina för en fika innan hon ska till jobbet
  2. Tid hos naprapaten för strömbehandling 14.30
  3. Tid hos frisören 15.30
  4. Förbi Linnea när hon slutat
  5. Handbollsträning 19.00-20.30
Måste klippa av en del av mitt hår. Börjar bli riktigt tunnt igen. Ska börja med silica tabletterna igen och hoppas att det hjälper på traven. Sen sol och sommarlov utan en stressig skola får även mitt hår att må bättre och stanna på huvudet, hoppas jag!

Håkan Hellström - 8 juni - Slottsskogsvallen - Göteborg

Går inte att sätta ord på dessa timmar. Min röst som inte viker sig i första taget försvann efter att jag sjungit i takt med runt 27.000 andra personer till Håkan Hellström. Han charmade mig totalt och i från att han inte varit något speciellt följer han nu med mig vart jag än går. Ja, jag blev kär i en 40:årig man...

Tiden stannade och tårarna över lättnad var gång på gång på väg att ramla ner för mina kinder. För en stund stod jag under klarblå himmel tillsammans med de jag tycker så obeskrivligt mycket om och det enda jag ville var att stoppa tiden. Att ett skol-år som varit så dåligt kunde plåstras över under några timmar på vallen i Göteborg.
 
Får rysningar i början av denna video, det var för bra. 27.000 i takt till Pistol.

Hotell Garden Resort, fyra stjärnor

Som jag skrev är sommarens utomlandsresa bokad, åker innan skolan drar igång igen !
Att det blev Turkiet är ingen big suprise, haha men som vanligt en ny reseort och denna gången blev det Kemer. Åker tillsammans med min mor, moster och kusin och pappa stannar som vanligt hemma och vaktar huset.
 
Hotell Garden Resort    ♦ ♦ ♦ ♦
 
 
 
 
 
xx

 
Min plan var att dra mig till gymmet efter jobbet idag men den ändrades då mina fötter hamnat i koma. Måste verkligen komma iväg och köpa ett par bättre jobbskor!
 
Naprapaten står i alla fall inbokad på mitt schema på tisdag. En ny denna gång för strömbehandling och lite ny hjälp hoppas jag på! Vill ha en hel fot när säsongen drar igång efter sommaren!
 
xoxo

Göteborgs weekend

 
 
 
Hade en underbar helg med mina sköningar. Vi gick i shorts under klarblå himmel i Göteborg medan regnet och blixtrarna nådde marken här hemma. Sjöng i takt till Håkan Hellström på gatorna och på spårvagnarna. Mina nära fick möta mitt andra jag, (min storasyster) som har en väldigt stor plats inom mig, min syster → min förebild. Kunde inte bli bättre, vi fick även in lite smånagg för vi tycker om varandra alldeles för mycket ibland.. ♥
 
Är så glad att jag har dessa underbara tjejer. De får mig att skratta och le, bli arg och irriterad, få mig att släppa ut tårar för att jag är så glad och samtidigt för att jag är så ledsen, de lättar upp trycket så att jag mår bättre. Det är det man ska ha vänner till. Kunna visa alla sina sidor för att sedan lära känna varandra ännu bättre.

Hej igen

 
Hola amigos, hunnit med en hel del sen senast jag skrev, bl.a:
  • Spenderat fyra dagar i Göteborg med mina tjejkompisar
  • Fällt en tår till Håkan Hellström på Slottsskogsvallen under blå himmel
  • Träffat min bruna syster som nyss kommit hem från Alanya
  • Bokat resa till Kemer, Turkiet
  • Tjänat pengar
  • och sist men inte minst fått SOMMARLOV
 
Har lite bilder från Göteborg som jag tänkte visa men först ska jag kolla något avsnitt av 90210 och sedan äta grillad rostas med potatisgratäng. Känner mig riktigt seg efter denna dagen på jobbet!
 
kyss

Carneval i puerto plata 2013

 
 
 
 

Snart redo för göteborg

 
Är riktigt avundsjuk på de fina studenter som springer ut från skolan och aldrig behöver sätta sin fot där igen.
Kanske lite sorgligt när dagen passerat men måste kännas riktigt skönt just de timmarna!
 
I alla fall tog vi oss en fika på vårat favorit café Trädgården för planering av Göteborg. Vi har även bokat bord på Jensen´s BØfhus till söndagen. En liten "lyxmiddag" tillsammans. Nu är det verkligen inte långt kvar, åker på fredag!
 
Har även bestämt mig för att jobba imorgon då jag endast har två lektioner. Idrott och 40 minuters engelska.
Shoppingpengar känns viktigare än att slasa tid i skolbänken!
 
xx

sommar

 
Snart är jag HELT klar i skolan, endast en matte uppgift att skicka in! Känns så otroligt skönt, men ska inte jubla i förväg..
 
Min syster ligger just nu på en strand i Turkiet, är riktigt avundsjuk på henne just nu men solen kanske tittar fram här hemma också!
 
Kom på att jag måste börja packa till Göteborg snart också. Vi åker på fredag så inte alls långt kvar nu. Imorgon ska vi träffas för att prata lite packning över en fika. Hoppas att vädret är bra där nere. Måste verkligen få lite färg på mig nu!

Sommarkväll

 
 
Vaknade upp efter att ha sovit ett tag när jag kom hem från jobbet. Usch mina fötter är fortfarande helt bortdomnade efter att ha stått upp hela dagen. Converse är verkligen inte snälla mot fötterna..
 
Bilderna är från min min fredagskväll med jordgubbar, nutella och tjejsnack i Strängnäs hamn igår. Riktigt mysigt och nu börjar jag bli medveten om att sommarlovet är bakom hörnet. Kom hem runt tolv då jag även tog en snabbis förbi fotbollsplanen på nya IP.
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av 90210 innan jag somnar, Godnatt ♥

sommarjobb

Bilden är tagen nyss, glad över att ha ett sommarjobb som jag trivs med.
 
Idag blir första dagen på jobbet för detta år. Riktigt glad över att ha ett sommarjobb och få in lite cash. Nu ska jag ta moppen ner till Erika för att vänta in henne lite. Vi båda börjar 11.30 idag.
 
Hängde lite i Strängnäs igår, en myskväll i hamnen tillsammans med Enna, Olivia och Evelina. Tog med mig systemkameran så kommer lägga upp lite bilder när jag kommer hem.
 
Jag fick en fråga om var jag laddar ner Gossip Girl avsnitten, så tänkte svara på den!
- Jag laddar inte ner alla avsnitt utan streamar från swefilmer.com (länk direkt till GG-avsnitten)
 
puss