- Braun • Satin Hair 7 • Curler

Den nya locktången jag fick i julklapp. Den som ska styla mitt hår idag !
 
 
Alex innan hon åkte hem. Lockade det en snabbis. Dagen innan lockade jag det ordentligt, ännu snyggare!

- hello handsome

Du föddes som ett original. Dö inte som en kopia.   ~ John Mason


- Navelpiercing

Har ju fullständigt glömt bort att berätta att jag tog hål i naveln i torsdags ! Så nu är det gjort.
 
Just nu har jag en enkel mörkblå i naveln och tre veckor efter jag tog hålet ska jag byta till en som är ljus lila/rosa som jag ska ha i några månader. Så lagom till sommarlovet kommer jag kunna byta till de fina hängsmycken jag fick av min syster !
 

På bilderna ovan är några av de jag fick
 
 
 

- One Tree Hill Säsong 9

Sitter i min sköna säng tillsammans med massor av kuddar och blandad musik strömmande ur mina högtalare. Ska tända lite ljus och ta på mig mysdressen. Ska nog kolla på ett efterlängtat avsnitt av One Tree Hill. Fick den önskade säsong 9 i julklapp. Redan kollat klart på en av tre skivor och börjat på andra. Vill inte att det ska ta slut ! åh, haha känner mig så nördig..
 
 

- lite av torsdagen och fredagen

 

- Every day of your life is a page of your history

Så här dagen innan nyår hade jag tänkt kolla upp hur morgondagen blir lite extra och sedan fixa klart lite detaljer i mitt nystädade rum.
 
Gårdagen tillbringade jag i alla fall inne i Eskilstuna och i Tuna Park med Evelina. Fikade, åt på mc donalds och letade nyårs outfit i rean. Fick med mig lite saker hem men hittade tyvärr inte allt jag sökte (bl.a smycken).
Tror jag visar bild på det imorgon när jag har det på mig, en ganska så enkel outfit.
 
 

- Ny pyjamas i julklapp

Här kommer lite bilder på pyjamasen jag fick av Alexandra i julklapp. Fick även ett mörkblått linne till.
 
 
 
 

- I Will Wait

Åh, längtar redan till kommande två lov om det blir som jag tänkt mig !
Å, andra sidan kan jag alltid ta mig en roadtrip till götet om planerna ändras.
 
Stannar hemma denna nyår. Åka med min syster till Göteborg kan jag skjuta på. Att fira nyår med mina kära vänner, det går inte att skjuta på ! Så nyår kommer att spenderas i Strängnäs hos Nelly. Ska bara se till att hitta något att ha på mig.. Tar mig en tur med Evelina imorgon till Eskilstuna och hoppas att vi löser de problemen då.
 
 
 
 
 
 

- Zara Larsson - Uncover

Lyssnat på denna låten när min kompis la upp den på sin blogg för ett bra tag sedan men fick nyss upp den på Zara Larssons egna blogg igen. Hade glömt hur bra den är. Otroligt hur duktig Zara är !
 
 
Har ni inte lyssnat så gör det nu !
 

- Danny Saucedo - Delirious


- Tomtecupen 2012

Var nere och kollade Tomtecupen (fotbollscup) tillsammans med min syster och Alexandra Pakh tidigare idag. Kollade väl framförallt för att Jonas spelade, men hans lag dög tyvärr bara till en andra plats. haha.
 
För tillfället innan Alex åkte försökte hon få med mig till Göteborg när hon åker hem så om jag hamnar där om några dagar är oklart men det är alltid skönt att komma bort. Min syster är allt för snäll mot mig. Fick världens finaste pyjamas och mys strumpor igår. Inte bara det utan hon har även tagit snacket med m&p om hål i naveln, så det är fixat och klart och hon betalar. (fick massor av piercingar också). Det skulle jag aldrig klarat utan henne. Redan försökt i några år.. Så antingen tar jag hålet i närheten av mig eller nere i Göteborg.
 
Puss på er !
 
Vi båda föddes såhär fula... haha

- Victoria Secret Fashion Show 2012

 Nu ska jag slå på 3:an och Victoria Secret Fashion Show och bli avundsjuk på alla ursnygga modeller !
Samtidigt ska jag äta lite mera choklad och dricka lite mera julmust. Äter lite extra åt dom också.
 
Candice Swanepoel walks the runway at the 2012 Victoria's Secret Fashion Show..Lexington Avenue Armory, New York, NY..November 7, 2012..Job: 121107A5..(Photo by Axelle Woussen/Bauer-Griffin). Candice Swanepoel walks the runway at the 2012 Victoria's Secret Fashion Show..Lexington Avenue Armory, New York, NY..November 7, 2012..Job: 121107A5..(Photo by Axelle Woussen/Bauer-Griffin).
Miranda Kerr walks the runway at the 2012 Victoria's Secret Fashion Show..Lexington Avenue Armory, New York, NY..November 7, 2012..Job: 121107A5..(Photo by Axelle Woussen/Bauer-Griffin). Behati Prinsloo walks the runway at the 2012 Victoria's Secret Fashion Show..Lexington Avenue Armory, New York, NY..November 7, 2012..Job: 121107A5..(Photo by Axelle Woussen/Bauer-Griffin).
 
 
 
 
 
 
 

- Julaftons facelook

 
Försökte mig på att locka lite med min kantiga plattång. Detta underlättas dock nu efter att ha öppnat mina julklappar. Nu kan jag få Victoria Secret lockar enkelt, och inveg locktången på min syster idag. Hon blev som jag skrev tidigare, Snyggast i stan !
 
 
 

- Full när jag är tuff

Kom nyss in efter att jag gått med Alexandra till bilen, hon ska träffa lite vänner och ha en allmänt rolig kväll.
Inte nog med det kommer hon att vara snyggast i stan ikväll med frisyren jag höll på med i en timme. Victoria Secret lockar.
 
Jag själv sitter och lyssnar på en låt hon spelade när vi hämtade henne vid tåget i lördags. Riktigt skön låt när man gett den en chans tycker jag personligen !
 

- God Jul

Julafton idag, är som alla vet bara en dag om året !
Lussebullarna som jag, alex och mormor bakat ska snart in i ugnen. Undertiden dom jäser ska jag försöka att fräscha till mig lite. Klockan är 14.00 nu vilket innebär att Kalle Anka börjar om en timme. Då är det jul !
 
Jag har faktiskt ingen aning om vad som finns i julklapparna detta år men jag att de från mig kommer att ge glada miner. Nu måste jag fixa mig. Hoppas alla får en härlig julafton. Puss
 
1. i bilen på väg mot Eskilstuna // 2. Jag igår när vi gjorde sista julklappstrippen i Tuna Park

*


- kesella och massor av bär

Blev ändrade planer idag. Eskilstuna med Evelina ändrades tyvärr mot Stockholm med pappa. Men nu är den viktigaste julklappen inhandlad!
 
För omväxlingens skull har jag inhandlat lite kesella. Tänkte testa att äta den tillsammans med lite hallon nu innan träningen ikväll. Hört mycket om keso och kesella som mellanmål innan träning och tänkte testa idag då jag inte var så hungrig men måste äta något. Jag brukar inte bli så trevlig om jag tränar på tom mage. haha.
Så snart blir det upp till bevis om jag gillar det lika mycket som alla andra verkar göra !
 
Sen har jag även handlat hem lite yoghurt för att kunna göra lite olika smoothies. Ska även testa göra en smoothie på hallon och mango, aldrig testat men det är värt ett försök. Annars kommer jag alltid att göra min orginella med hallon och blåbär. Lite tråkigt i slutändan. Perfekt när man är lite småhungrig men inte vill ha något jättemäktigt. Då kanske jag inte små-äter lika mycket onyttigt om dagarna om jag äter ett litet mellanmål istället.
 
 

The mind asks the questions, the heart has the answers

När jag tänker efter känns det så tomt utan dig. Du har alltid varit som en lillasyster för mig och en bästa vän. Jag saknar varje dag vi var tillsammans. Vi kunde vara så barnsliga men samtidigt så seriösa. Du skulle alltid släpa mig upp klockan nio på morgonen även fast du visste att jag hatade att gå upp tidigt. Jag saknar våra goda köttbullsmackor vi gjorde till frukost och när vi åt pommes med grillkrydda (eller kanske grillkrydda med pommes) på hälleviksbadet. Dom mysiga ridturerna när vi plockade körsbär från hästryggen. Eller bara de dagar när vi kommit in efter en dag i stallet och satt på en film och åt godsaker.
 
Jag saknar allt, tillsammans med dig.


"together forever never apart maybe in distance but never at heart"      ♥

 
 
"distance mean so little when someone means so much"
 
 

- It all makes sense to me

Idag har jag en sån där kväll då jag har tappat min andra halva och inte vet vart. Jag vill skriva av mig men jag vet inte om vad. För egentligen så är det inget. I alla fall vet jag inte vad. Alla gamla känslor bara bubblar upp och egentligen vill jag bara börja gråta och hoppas att jag gråter ut dom. Men det skulle inte lösa saken endå, det vet jag sen gammalt. För att må bättre vill jag tänka på lyckligare stunder, men istället tänker jag på att jag förlorat dem. Att de aldrig kommer att ske igen. Inbillar mig att jag aldrig kommer må så bra igen. Så blir det istället ännu sorgligare.

julavslutning, outfit

 

- J U L L O V

Fick efterlängtat JULLOV igår !
Efter en ganska så onödig men skön dag med film och fika och sedan kyrkan kom jag hem vid fem tiden. Även fast jag har lov nu har jag två saker att skicka in och andra saker att göra. Men imorgon ska jag få med mig Evelina för fika och lite julklapps-shopping i Eskilstuna!
 
 Amandas cover på ''with or witout you'', fick rysningar i kyrkan !

- Please. Don't judge me


- Happiness is a mood, not a destination.

 Skulle verkligen kunna tänka mig en söt liten hund att gosa och gå ut med.
 
 Tumblr_lnl3pvjpy61qkpl3io1_500_large Tumblr_lnbul4teu41qhgia3o1_500_large
Tumblr_lo8f76uxsu1qdfydpo1_500_large Vp914y_largeTumblr_ln8b7nskk01qf7ikto1_500_large1_50a384e7e087c368a99bb021_large Tumblr_lfrf49urxb1qe0hneo1_500_large
Tumblr_li5uzyv4z21qi4ucgo1_500_large Tumblr_kve6ghjb3s1qzjggvo1_500_large
 
 
 
 

-

Otroligt vilken seg lördag, inte rört mig utanför dörren. Kollat på film med mamma och har tillsammans fällt några tårar. Ätit lite onyttigt. Var från början tänkt att jag skulle åkt iväg och handla lite julklappar men snöstormen stoppade mig. Hörde att det i södermanland hade skett ett flertal olyckor på bara en halvtimme. Helt sjukt.
 
Då jag inte ägnade min fredag till att göra klart läxorna så ser det tyvärr ut som om jag måste göra dom ikväll. Iallafall matte och naturkunskapen. Naturkunskapen har jag skjutit på i snart en vecka och den ska in imorgon så det är läge att sätta lite fart med den!
 
För övrigt är jag bara otroligt avundsjuk på Olivia som befinner sig i Thailand. Känner att hon har det lite varmare och lite bättre än mig just nu. Känner mig väldigt sugen på att sätta mig på ett plan just nu och flyga till något varmt ställe. Men får glädja mig åt att jag endast har två dagar kvar i skolan innan jag tar jullov!!
 
Två bilder som mattias hittade från Icmeler förra året på mig och lotta.

- fredag

hade till början en stressig morgon, vaknade en halvtimme innan jag skulle gå till bussen. Men i sista stund så räddade Amanda och hennes syster mig, så fick 45 minuter extra och skjuts till skolan. Skönt.
 
Så nu sitter jag och tar det lungt med varm choklad och ugnsbaguetter.
 

- onsdag

Haft en skön skoldag med en inställd idrottslektion (teori), jultallrik och föreläsning. Nu ska jag sätta mig och göra lite engelska och eventuellt naturkunskap. Äta lite mat och sedan rida en dressyrlektion för Carina Eriksson.
 
Imorgon har jag och Amanda planer på lyx frukost i form av nybakade scones. Börjar som vanligt vid halv tolv. Ser även ut som en skön skoldag i form av luciafirande.
 
Måste faktist erkänna att jag ser riktigt kort ut på dessa två bilder..
 

12/12-2012 12:12

fryste detta ögonblick med denna bild. väldigt vackra ! haha
 

pimpad Iphone 4

En av mina nyare inköp till mobilen som kommer från bikbok, eller jag fick det av nelly när vi var i Eskilstuna och shoppade. Det håller dock på att börja ramla av lite pärlor.
 
 
mobilen är silvrig men skiftar i lila på bilden under lampan. (cam bilder)

- match dag

Lördag idag, hade match på morgonen i Stallarholmen. Förlorade med två bollar tror jag det var. Jag personligen spelade en ganska dålig match, men vi alla har bra och dåliga dagar.. Imorgon kör vi match igen, men denna gången borta i Tillberga, ligger vi Västerås tror jag. Så hela denna helg lutar mot handboll. Kollade även damernas match mot Frankrike i EM, lite oflyt men kul att Emma Hawia gjorde sitt första landslagsmål. Och Frankrike är ett RIKTIGT bra lag !
 
Suttit klistrad framför One Tree Hill idag med gottesaker. Ätit lite toblerone tårta, plock saker och mini magnum.
Nu ska jag sätta i sista skivan av säsong 8 som bara inntehåller två avsnitt.. Sen får jag hoppas att jag får den önskade säsong 9 i julklapp ! puss
 
 
Saknade sommarvärme !


- X-factor

 Kollade på x-factor finalen igår. (bara sett ett program innan). Innan jag hade hört finalisterna sjunga höll jag på Isak. Jag kommer jag ihåg hur bra jag tyckte han var på audition. Men ändrade mig snabbt när Awa kom in. Helt sjukt hur duktig tjejen är! Isak blev istället för ett, nr tre för mig.
 
Kunde inte mamma gett mig en bra sångröst. Är så avundsjuk på Awa. Jag vill också stå på en scen och sjunga. Publiken ska få rysningar, inte skratta åt min hemska röst. haha
 
 final numret
Awa%20Santesson-Sey%20-%20You%20can%E2%80%99t%20hurry%20love

- Handbolls EM

Sätter mig nu framför tv:n med hemmabiosystemet på. Nämligen handbolls EM, Sverige vs Makedonien !
Åh, och sen är det extra kul när Emma Hawia Svensson som är från Mariefred är med (nyinskottet i Sverige). Dessutom ser hon ut att starta!
 
Får den där bra handbollskänslan när jag sitter framför tv:n nu. Alla bra minnen spelas upp och lyckoruset i magen! Vill komma ut på planen med mina lagkamrater och känna att vi alla gjort vårat bästa och få credit för det, klättra i tabellen och bevisa att en liten stad kan fightas mot ett stort!
 
Jag och Johanna. Förra säsongen efter en grym match mot Gökstens bästa lag!
 
 
 

- There is more to life than to watch other people live it

Vaknade av att mamma väckte mig och hade frukost och ljus framdukade i vardagsrummet. Senare tog vi oss till vårdcentralen för att kolla min fot. Läkaren skickade en remiss till sjukgymnastiken så vi får väl se vad som händer. Hela min kropp lider iallafall av överrörlighet. Ska ner på apoteket sen och skriva ut lite salvor.
 
Nu sitter jag hemma i soffan och har precis kollat tre avsnitt av one tree hill. Ätit lite pepparkakor, små mandariner och druckit julmust. Beslutade mig för att stanna hemma idag, alla tåg nu på dagen är inställda. Åker jag till skolan är det inte säkert att jag kommer att komma hem ikväll.
 
Ska försöka att få något gjort. Såg att jag hade spanska prov imorgon och en engelska inlämning att göra klart!
 
 

- Happiness is a mood, not a destination.

 

Snöstorm

 Usch vilken dag! snöstorm som ledde till inställda tåg så endast ca 1,5 timme i skolan för mig idag. Kunde lika gärna stannat hemma och gjort något bra! Skulle vara skönt om stormen fortsätter imorgon, en anledning att ha en dag hemma och fixa lite ! Nu ska jag skriva klart en uppgift som ska in innan 23.00 och ska även rida lektion där imellan !
 

Dagens amanda
 
Ny svart kofta från Vila, 300 kr
G-Star t-shirt från MQ, 500 kr
Svarta jeans från Crocker, JC, 500 kr
Vit mössa med boll från 8848, ? kr
 
 
 
 

- Ett starkt minne - Polen 2010

 Ett av mina starkaste minnen är resan till Polen med konfimationen för två år sedan. Tänk att en resa till ett land som inte skiljer sig så mycket från Sverige kan skapa sådana minnen. Hade otroligt kul och umgicks med de vänner som stod mig varmt om hjärtat. Samtidigt som jag umgicks med de jämnåriga som jag tidigare bara växlat några ord med. Dock vill jag glömma den sista delen om min hemska Polen sjuka som jag tog med mig hem till Sverige och smittade mina vänner med.
 
 
 
 
 

facelook och outfit

Två cam bilder på dagens jag.
 
Outfit:
Lila rutig skjorta från Esprit
Svarta jeans från Crocker
Jet set klocka
 
Facelook:
Hade lite brottom imorse så blev lite foundation och consealer för att täcka
Fyllde i innersidan av ögonbrynen
lite rouge på kinderna

- halv fyra

Hade turen idag att hinna med två tåget, kanske framförallt för att busschauffören missade en hållplats! haha
I vilket fall som helst ska jag skriva klart en demokrati uppgift idag innan jag tar mig ner på handbollsträning.
Nu funderar jag bara på om jag ska göra en latte eller varm choklad till pepparkakorna!
 

- måndag

Min måndag har varit rena helvetet..  Usch, började med att försova mig och kom till skolan vid halv tolv. Det var i och för sig skönt förutom min varma springtur till bussen. Min sista lektion var inställd, klagar inte. Men på grund av tågen så tog det mig ca tre timmar hem.
 
Nu måste jag sätta mig med 80 glosor till imorgon, ordkunskapsprov. Sedan är det bara byta till svenska och historiauppgiften som är byggd på ca tre uppsattser i en, woopwoop, grym start på veckan !