back to reality

Mitt senaste inlägg publicerades när jag satt på planet i luften mot Antalya flygplats. Sedan dess har det
hänt för mycket för att kunna berätta i ett blogginlägg. Har efter resan börjat skolan igen, tränat handboll och
jobbat sent hela helgen så har inte tillbringat något tid vid datorn.
 
Håller på att fixa med bilderna från resan, men som vanligt krånglar mitt utrymme på datorn så håller på med
externa hårddiskar till höger och vänster utan resultat, men ska försöka fixa det idag!
 
Saknar min fina nyköpingsbo

uppe i luften

 
Nu sitter jag på planet mot varmare breddgrader! Ni kan följa resan på instagram → AmandaNystroom
 

Sista minuten packning

 
Blekare än någonsin en sen-sommar tar jag mitt pick&pack till Arlanda inatt.
Den turkiska solen ska ge min ovantligt bleka sommarhud lite färg under en vecka. Jag ska suga in varenda minut av ledighet. Ska ladda upp alla batterier efter att ha jobbat som en idiot hela sommaren. Sedan är det tillbaka till vardagsrutiner och skola när planet landar på svensk mark igen.
 
Nu ska jag köra min sista minuten packning. Klockan är ställd på 02.30 !
 
xx,
 
Amanda

I'm going to live forever

// Klänning & Skärp, H&M // Väska, Mango // Solglasögon, JC // Skor, Converse // Klocka, Regal //
 
Haft två sköna och roliga dagar på jobbet. Uppskattar det så mycket mer efter fyra dagars ledighet.
Konstigt nog saknar jag det till och med en gnutta. Jobbar imorgon också och förhoppningsvis på tisdag sen
drar jag iväg till Turkiet. Vad härligt det ska bli!
 
Imorgon får jag besök av Nelly och Evelina på kvällen. Ska passa på att gotta oss lite då Evelina fyller år på
tisdag och kolla film. Ta igen allt som vi missat under sommarlovet!
 
Nu ska jag hoppa i sängen, helt slut efter mitt gympass. Svettades som in i norden ♠
puss

Du kan gå din egen väg

 
Trots sommar har söndagsångesten inte tagit lov. Skolan börjar redan ploppa upp i skallen och röra om det. Snart är det inte lång tid tills jag står i éntren på campus igen. Jag vill bara få detta överstökat. Lägga gymnasietiden på hyllan. Å andra sidan kan det hända mycket detta läsår. Jag blir äntligen 18. Jag vill skaffa mig en bil, åka runt och känna mig fri. Jag vill ut på krogen och dansa tills solen går upp och åka på semestrar jag sent kommer glömma. Men ännu är det en lång tid kvar.
 
Jag ser folk runt omkring mig som testar nya saker, reser och flyttar till höger och vänster. Försöker finna sig själva. Hitta en plats de trivs på tillsammans med människor de trivs med. Varför ska man behöva vänta så länge? Varför ska man "slösa" hälften av sitt liv på att sitta i en skolsal och lära sig saker som att måla, spela gitarr eller sy när man inte är intresserad utav det?
 
Varför följa en upptrampad stig där du kan förutspå framtiden, när du istället kan skapa din egen stig mot din egen framtid? Skräddarsy ditt liv efter vad du vill göra med det. Skaffa dig drömmar och sträva efter att uppnå dem. Varför inte börja direkt?

Turn "I wish" to "I can"

  
Collage av mig

viva españa

http://utland.fastighetsbyran.se/Global/Spanien/Bilder/Kontorsbilder/Torrevieja.jpg
UntitledPaseo por Alicante
 
Vet inte om jag ska gråta av lycka eller sorg.
Nu står allt klart. Lägenheten i Spanien är köpt. Om bara någon månad flyttar min syster. 46,7 mil blir till 339 mil. Samtalen för några öre kommer förvandlas till flera kr per minut. Vi alla förstår att det leder till färre telefonsamtal men ingen har sagt att en flygstol är dyrare än en tågstol. Så besöken kommer inte att minska.
 
Det är fortfarande en lång bit kvar. Allt kan hända på vägen fram. Det kan bli krig mellan Alex och pojkvännen. Det kan strula på alla möjliga håll, men det viktigaste blev klart idag. Lägenheten! Nu önskar jag dem all lycka.
 
Mitt andra hem kommer att bli Spanien ♥

M a r i e f r e d

 
 
 
 

Minigolf

 
Där gick Olivia utanför dörren med sitt pick och pack.
Har haft det riktigt roligt och mysigt dessa tre dagar och fått känna lite på sommaren. Nästa gång sitter jag förmodligen på tåget, eller kanske i bilen? på väg mot Nyköping!
 
Det goda vädret igår fick oss att spela minigolf, ta lite bilder och fika tillsammans med Elin och Ida. Dagen rundades av i lotten lund med kebabpizza och avslutades med en jätte-vattenmelon framför tv:n i sängen.
 
xx

Lazy day

 
 
Hade en riktigt skön kväll ute på mitt lilla tak igår och såg solen gå ner. Idag blev det god frukost och just nu håller regnet på att förstöra denna dag.. Men blir förhoppningsvis en fika på stan senare kanske tillsammans med Fia också!

xx

reunion

 
 
En lite reunion med min saknade Olivia Eriksson! Ett år sedan jag var i Nyköping på besök. Tiden har gått fort, men endå så långsamt. Lika enkelt att snacka trots att det går lika långt mellan varje besök sedan flytten för fyra år sedan.
 
Nu ska vi kolla klart på "Dumma mej 1" här ute på taket för att sedan kolla på två:an !
 
♥ kärlek

wanties

Jeans - G.star // Tröja - Odd Molly // Klocka - Marc by Marc Jacobs // Iphone case - Marc by Marc Jacobs //
Solglasögon - Rayban // Loafers - H&M // Väska - Michael Kors
 

Aldrig Nöjd

 
 
Lyssnar just nu på Joakim Gissberg's nya låt; "Aldrig nöjd". Riktigt skön låt som ni definitivt borde lyssna på, även riktigt bra text. Den första av hans låtar som finns på spotify! Klicka → HÄR!
 
"Tuff när jag är full" - är en av hans covers på Youtube som jag lyssnade på förra sommaren. Också en riktigt skön låt. Finns dock bara på Youtube så lite svårlyssnad för oss som som inte orkar söka runt och föredrar Spotify listorna!

Ibland är en lögn det finaste man har

Det känns som jag inte vet någonting längre. Allt känns så luddigt. Mitt liv går just nu ut på att jobba och det börjar kännas i kroppen. Jag saknar mina vänner och vet inte vart jag gjort av dem hela sommaren. Vi som skulle göra något bra av sommaren efter det pissiga första året i gymnasiet. Men såklart räknade ingen av oss med att jobba bort sommaren.. Dock håller Håkan konserten och vår weekend i Göteborg fortfarande fast i mig, den var bra, riktigt bra.
 
Det enda jag vet riktigt säkert just nu är att jag åker till Turkiet om en vecka. Jag ska göra allt för att få en riktigt bra semester. Jag ska vila ut mig till skolan, ridningen och den nya handbollssäsongen. Jag ska klara denna hösttermin, och jag vill göra det bra!
 
 
 xx

hoppet är det sista som överger en

 
I en liten stad som min är kontrasterna stora. Alltför stora ibland.
Denna sommar börjar dra sig mot sitt slut. Känns verkligen att jag ligger och väger mellan de roliga åldrarna. Åren när jag var yngre. När jag inte behövde egna pengar och därför kunde resta runt med familjen. Sedan kommer 18 års åldern. Åldern alla väntar på. Åldern när jag kan jobba, supa och sedan jobba igen. Resa och eventuellt köra runt i en bil. Året jag blir "fri".

Nu står jag här, i min 17 åriga ålder. Jag jobbar för att kunna skaffa mig ett liv. Men är för ung för att göra det jag vill göra med mitt liv. Det händer absolut ingenting. Jag ser världens alla möjligheter men har ett hinder på vägen dit. Tiden..

Beställt

 Nu är klockan och strandväskan beställda och jag något fattigare!
 
 // 1:Gant Holton // 2: Panos Emporio akti strandväska //