- Valborg

Valborg idag, vad som händer ikväll vet jag inte, men för tillfället kallar stallet på mig och en mysig uteritt i solen.

har även massa läxor som måste göras innan skolan drar igång igen efter lång helgen så får se när jag har tid med dom.

 

- eskilstuna

dagen i eskilstuna med erika har varit underbar ! Matchen var helt otroligt jämn men slutade med en två måls vinst för Guif ! det kändes som om det var 50 grader i hallen och vi i publiken var lika varma som spelarna på planen om inte varmare, Zacke gjorde en otrolig ''come back'' efter smällen han fick förra hemma matchen, han fullkomligt regerade ! Stämningen i hallen var underbar helt enkelt, vilket drag! ♥

Firade segern med middag på donken, haha och sedan tog vi oss en tur i väntan på tåget. blev sedan en promenad från läggesta enda hem då bussen fått för sig att ha en lucka på fyra timmar?? när jag kramat av erika och fortsatte hemmåt tog jag upp telefonen och ringde en mycket efterlängtad svensson, hon är underbar ♥


 

- imorgon, måndag

Sitter med jordgubbar framför mig och ska snart slå på skypen med svensson.

i morgon ska jag ta en mysig uteritt på ponnyn med isabell, vi red ut en lång ritt i fredags på 1,5 timme som vi märkte att vi måste göra en repris av, men kanske en lite kortare tur.  jag ska nämligen ha tre hästar att sköta och två att rida imorgon, men det ska bara bli mysigt med en stall dag ! ska rida dianysos i paddocken, vi får väl se hur det går.. haha



- söndag


isabell har nyss tagit sig hem, hon blev över här sen gårdagen som spenderades hos mig med sally och johanna framför filmen ''kärleken checkar in''. nu ska jag sticka på handbollsmatch med erika, puss

 

- womanizer

 
 
 


- just a day with a national test

sitter och taggar upp till ännu ett nationellt prov i engelska, nämligen uppsattsskrivningen, just nu behöver jag ett lycka till känner jag ! efter skolan drar jag ut till stallet som vanligt och sedan ikväll måste jag städa undan i mitt rum..

Fun. – Some Nights



- It's just a bad day,but not a bad life,beacasue it can not rain forever

hej mina fina läsare! dagen började jag skönt med lite sovmorgon inför det praktiska provet i första hjälpen. 5:or var skådespelare och befann sig med olika skador på olika olycksplatser, vi i 9:an skulle agera som om det var verklighet och lägga om sår, göra mun mot mun metoden på dockor bredvid m.m. eftersom jag inte fått något besked på att jag inte klarade det så betyder det att jag blev godkänd.

även intalat mig själv att jag ska anmäla mig till vårruset iår, skolan hyr en buss som tar oss till stockholm. så kvällen den 20 maj är jag ute och springer 5 kilometer och har det trevligt med skolan i huvudstaden.

lite oro över omval av gymnasiet då hemsidan inte fungerar? och våran syo konsulent är sjuk. men plåstrar om det med att jag fick tillbaka två so uppgifter som det stod mvg på.


bild i repris


- vår/sommar

 

 
 


- Guif, semifinal

Beställde biljetter till guif matchen på söndag, drog med mig erika! dock fanns det iprincip fullbokat bara 15 minuter efter att webben öppnade, så blev ståplatser. men ska man leva sig in i matchen är det super !


- göksten - mariefred

Matchen som vi spelade igår är jag nöjd över med mig själv iallafall. sen tycker jag att vi spelade bra över lag också. andra halvlek spelade vi oavgjort och spelade även halva första halvlek oavgjort, tappade lite i andra halvan av första halvlek. kortfattat: en klart godkänd match från våran sida, sen tycker jag att jag personligen gjorde en bra match !





- americanstyle

 
 
 
 


- sista matchen för säsongen

Idag spelar vi sista matchen för säsongen och jag hoppas att det inte blir den sista matchen med laget ! Får hoppas att vi fortsätter lika frammåt nästa säsong och inte faller isär !

Vi kommer som sagt sluta på en tredje plats hur det än går idag ! positiv utveckling mot förra säsongen, mycket bra!

Nu ska jag köra och hämta Fia, vi får väl tillsammans tagga matchen ikväll !



Irsta blixten 2011, vinst i B-slutspelet ♥

- inspiration


- Head up,stay strong,fake a smile and move on

 
 
 


- If people är trying to bring you down,it only means that you are above them


- snygga till sommaren





- weheartit



Tyler Ward – Boyfriend (originally by Justin Bieber)


- knyter band

har under dagen varit i södertälje och köpt en ny moppehjälm, kollat på världscupen i hoppning och som jag skrev kollat på en spännande handbollmatch. mor och jag drömde oss även bort imorse, vi kollade på utlandsresor under jul och nyår till bl.a mexico. gårdags kvällen spenderade jag hos johanna med film och chips.

imorgon börjar skolan igen och nu ska jag fortsätta knyta band med mina söta sommarvänner, haha puss

 
erika och jag får stå för bilden


- Guif - Kristianstad

nyss kollat på en otroligt spännande match mellan Guif och Kristianstad. som tyvärr slutade med en sur förlust för Guif efter förlängning. saknade dock Zacke som säkert gjort matchen till något annat och Arens punktning som blev lite tråkig efter ett tag.

iallafall släpps biljetterna för söndagens match i eskilstuna om några dagar och då hoppas jag sally vill hänga med, sen får vi se om någon mer också vill med !

på tisdag har vi våran sista match mot göksten som gick och vann ungdoms sm, vi får göra det bästa av matchen och kommer i vilket fall som helst sluta som 3:a vilket är en klar förbättring mot tidigare ! ♥




- the day before i´ll met you

ligger med datorn i sängen, har världscupen i dressyr på i bakgrunden. bjuden på konfimation idag på förmiddagen men blev inte så av olika själ, kanske tar mig dit senare mot kvällen. skulle köpt en moppe hjälm idag men blev inte så heller då pappa var tvungen att va närvarande till jobbet och mamma jobbade på morgonen.

denna skolvecka har jag haft hela 4 nationella prov, (2 engelska och 2 svenska) , även ett biologiprov och inlämningar. känner mig välförtjänt av något extra men måste istället fixa tre större läxor till under denna inte så vackra helg..


fredagen, gårdagen, tillbringades i stallet. ridhusets båda sidor ockuperades av ungdomsprojektet så var tvungen att rida i paddocken i regnet eller ut i regnet. slutade med att jag red runt sjön, galopperade i lera, vattenpölar och regn som stänkte hit och dit men det blev faktiskt väldigt mysig uteritt med mycket energi, va lite skeptisk i början till det kalla regninga vädret.


längtar efter sommar och värme !


- the time of my life

bilderna får beskriva mina sista dagar utav veckan


fika och massa snack med isabell på två goda ting.


mina naglar


ridkläderna på inför markarbetes lektionen


chanel efter en uteritt


naturhistoriska museet


naturhistoriska museet


-fredag

gårdagens outfit som jag slängde på mig efter att ha vaknat upp hemma hos sally. spenderade torsdagskvällen med lite plugg, handbollsträning och fruktsallad !

 


- the day before

Hade en pluggdejt med Fia idag, vi bakade även och kollade på hockey finalen. Nyss har jag kollat klart på wermland forever, ska krypa under täcket nu då bussen till Naturhistoriska museet går halv åtta imorgon !

Blev även preliminärt antagen till Europa skolan !

Sjukt snyggt målade naglar under, försökte med något liknande men misslyckades totalt, haha


- läxorhitläxordit

Sitter för tillfället med en ansiktsmask som snart ska tvättas bort, min plan var att plugga lite idag då jag har två nationella prov denna vecka plus ett biologiprov sen två större inlämningarbeten sen ytterligare ett plus är en svenska uppgift jag ska bearbeta. Men pluggandet blev det inte så mycket av, men det som blir av är pluggdejten jag har med fia imorgon, biologi står på schemat framförallt.

nu ska jag slå mig ner framför tv:n och komma i säng skapligt, ska även försöka att läsa lite om USA innan jag somnar.


nu ska jag fortsätta att längta i 72 dagar till, puss


- monday afternoon

 


- snygga skor från bubbelroom


- gårdagen

var i södertälje för att hitta något men kom endast hem med ett halsband och ett läppstift.


 


- bloggtävling på Kawaiidoll.se

Är med i en blogg tävling där man kan vinna valfritt plagg från Kawaiidoll.se.

Jag har valt denna sjukt snygga byxdressen. Den skulle vara superläcker till sommaren. Tänk dig en sommardag med ett par snygga skor, armband och brillor! Jag har ett bra tag kollat runt och testat byxdresser som i slutet inte levt upp till sina förväntningar.. Alltid lika deprimerande att åka på shopping runda, vara bestämd på vad man ska köpa sedan inte hitta just det man vill ha.. I alla byxdresser har det saknats något, och det har denna ! Jag är ingen puttinutt tjej i blommiga för gulliga byxdresser, denna blå sjömans looken är perfekt för en kort blondin som mig, dessutom skulle den få mina korta ben att se längre ut när skärpet sitter uppe i midjan ! Gash vad jag vill ha denna!

för att komma till hemsidan där den kan beställas klicka HÄR !

-

Sally lånade halva min säng efter en underbar seger i handbollen för Guif, bra drag osv. vi vaknade därför upp vid varandra igår morse och åt frukost, gick sedan ut på promenad och pratade om allt möjligt och vid tre tiden var jag hemma och myste till det i sängen. som vanligt väntade ridlektionen klockan sju på en onsdag.

eftermiddagen spenderades framför tv3 play med godis
 

- UK flaggan

Mamma kom hem med denna filt till mig igår ! jätte fin och jätte skön !




-


.

Nu när ni alla androider också har instagram: @ amandanystroom ❤


- Guif - Malmö

Glömt att säga att jag och Sally åker till Eskilstuna och kollar Guif-Malmö imorgon, handbolls SM för er som inte visste. Vi tänkte även äta och fönstershoppa lite innan också. ♥


- you're beautiful

gårdagen avslutade jag med en spring runda, och jag vaknade faktiskt med träningsvärk i låren, det betyder att jag jobbade på hårt. Dagen idag har varit lugn och skön, gick en promenix med min mor, städade rummet och åt, det är väl det jag hunnit med idag. Insåg för ett tag sedan att jag måste ägna en dag av mitt lov till läxor, har två viktiga prov när jag kommer tillbaka, sorgligt men sant. Klockan nio ska jag kolla tv och fram tills dess ska jag leta upp en sevärd film som ska klickas hem !


- det finns ringar till allt

nagelringar, skulle kunna vara rätt snyggt faktiskt !


Handboll jao

Sverige - Ungern


påsklov, söndag

gårdagen spenderades till en början på ica med handbollslaget för att utföra lite jobb. efter det drog jag mig till stallet och hoppade Chanel, gick super bra, va lite stutts och ett räcke som höjdes till 1m sista rundan.

igår kväll kom erika hit, mor o far var borta så vi lagade mat och sjöng för fullt. kvällen slutade med sing star till halv två och sedan massa skratt i sängen.  vaknade vid tolv, åkte runt och lettade frallor till frukost och goda jordgubbat till ett, men fick nöja oss med andra mackor och utan jordgubbar. erika stack nyss och snart tänkte jag kolla upp om johanna har tid att beställa lite saker till iphonen ikväll ! ♥

- yesterday for you

Ligger just nu i min nya 140 säng, lite större, lite bättre! har musik på för fullt, måste dock strax hoppa in i duschen för att sedan ta mig till mormor. Gårdagen tillbringades på Ikea, på ICA och packa påsar, på sista utvecklingssamtalet för grundskolan, framför sista samhällskunskapsuppgiften för nian, kollade big brother med sally,fia och matilda sedan spelade sally och jag spel in på natten med lite gymnasiesnack, sist men inte minst tog min kära moppe mig hem utan att bli kidnappad ♥

bilder från veckan
 

 

 

 


- life´s sucks when you are sad

kom för ca 40 minuter sedan hem från en usel ridlektion, usch.. ville bara hoppa av och gå där ifrån. bara irriterad och ledsen..

I alla fall ! Nu har jag PÅSKLOV!! egentligen får min skola det imorgon med vi handbollsspelare har ledigt då vi ska packa påsar... Men imorgon bitti åker pappa och jag och köper en ny säng till mig ! UNDERBART!
Sen måste jag dessutom skriva so, sådär väldigt roligt.. jaja, har genetik, ekologiprov efter lovet OCH Nationellt prov i engelska !! Wish me luck ....


orkar tyvärr inte ladda in bilder från kemin som jag tog idag..


- just me

 
 


- today








- don´t tell me no before I ask you to

Hemkommen för ett tag sen efter en mycket skön skoldag, började med svenska där vi skrev, musiken var på hög musik från spotify och lite skratt på sidan om. efter det tog vi efter en halvtimme bussen till strängnäs och teater sen var den dagen slut ! galet skönt. får se om jag tar mig ner på träning ikväll eller ej, kanske blir en springtur annars blir det bullkalas. puss


 
 


- born this way

det första man överraskas av när man kommer till skolan är att jag ska stå i cafeterian, passade på att skriva teknik/svenska arbetet där då jag inte trodde jag skulle vara med på svenska lektionen. avslutade dagen med bullbak på hemkunskapen, så ja en galet chill dag. nu sitter jag med saft och bullar, läser bloggar och ikväll är det träning!♥

 
 


- outfit

 

- vart tog mitt hår vägen..

jäklar, jag hade själv glömt hur långt mitt hår har varit ! undertiden ni kollar kan ni sörja lite med mig.

nu kan jag ju fråga mig själv varför jag skulle börja med den där jävla ricin-oljan för längre hår?

bilderna är från i julas


 
 

 


- le så ofta du kan, ett av dina leenden kommer vara ditt sista

 

 


- nytt

 
Tiger, Slender - JC

 
tröjor - new yorker

 
bikinisar - twilfit

-söndag

morgonen startade med god frukost framför tv:n som mamma fixade, sen ut på en långpromenad, kollade nya idrottsplatsen och sprang lite också. nu sitter jag med hallon och blåbärs smoothie och ska läsa lite om mitt teknik arbete tills imorgon. sen återstår tre dagars skola sen är det LOV!!