Heart on Fire - Jonathan Clay and Scott Thomas

rubriken är en låt ur filmen L.O.L som jag nyss sett klart på, inte sett den så tycker jag att ni ska se den ! samma gäller The Lucky One som jag såg strax innan. Börjar känna mig lite sjuk, det är det som är nyckeln till att jag ligger nerbäddad i min säng. Ska även försöka att jobba imorgon. Och jag får ju inte glömma att berätta att jag fått min MacBook Air !! Dock har pappa inte fixat fram wifi koden.. peace

- even the best fall down sometimes

Nu sitter jag på tåget mot Södertälje där mamma hämtar mig. Otroligt vad jag har saknat den människa som jag tillbringat min helg med! Så det är inte första och sista gången som jag är i Nyköping!

På tal om att sakna, så är det för mig omöjligt att inte komma på sådana tankar när man sitter själv på ett tåg med lugn och lite sorglig musik i öronen. Nu kom jag även på mig själv om att kolla på bilder från Blekinge med Vicky och djuren. Det som varit mitt andra hem på somrarna i veckor samt om vintern. Över ett år sen sist, och hon är som en syster för mig så det är omöjligt att inte sakna!

.


~ Turkiet ~ Bitez ~ Båttur ~ Del 2 ~


- please, don't forget me

skolan var idag inne på sin andra dag och jag har redan bytt klass fyra gånger, rekord. men imorgon ska jag tillbaka där jag började. på fredag nästa vecka är det planerat att jag får hem min blivande kärlek, en macbook air. då kommer det förhoppningsvis bli roligare att blogga igen !

funderar nu på om jag ska hoppa in i en dusch eller om jag ska slänga ihop ännu en bildbomb från turkiet, men det är ju så att jag måste packa också. ska nämligen till nyköping imorgon och stanna där till söndag. någon slags festival av något slag skulle det vara och framförallt ska jag träffa efterlängtade olivia !! så otroligt länge sedan nu. kan även passa på att berätta att när jag var i stockholm i helgen med johanna, (var på norlie & KKV), så lunchade/fikade jag med en efterlängtad lotta som jag inte träffat sen turkiet förra året ! <3

kärlek till mina underbara vänner, hoppas jag kommer att hitta lika underbara i nya skolan. puss


- thomasgymnasiet

att 10 veckor av ett sommarlov alltid ska gå lika fort, även om jag jobbar eller är ute på äventyr. dom flesta av mina vänner började redan i måndags i sina nya skolor. imorgon är det min tur, jag ska från att ha varit den äldsta på skolan bli den yngsta, än en gång och efter tre år kommer jag än en gång säga farväl till dom vänner som jag tillbringat 5 dagar i veckan med, det kommer säkerligen bli lika hårt som denna avslutning var men ett jäkla firande.
 

- U SMILE, I SMILE

Älskar denna bild. Helt otroligt hur mycket som kommer upp i mitt huvud varje gång och hur glad jag blir av att titta på den. Jag skrattar och skapade minnen med en av dom personer som betyder mest för mig, och som ALLTID kommer att göra det.

.


- göteborg

kom på nu att ja inte skrivit om mina dagar i göteborg.
 
innan bilderna får beskriva det mesta av resan så kan jag säga att en av heldagarna spenderades på liseberg, där en av mina barndomsvänner anna kom och höll oss sällskap och den andra heldagen till shopping tillsammans med min syster. vi kom ifrån shoppingcentret en kvart innan stängning och sedan tog vi oss ut på en resturang och åt. fick då även manligt sällskap, det var jag, alex, matilda, fia och fisnik som åt.
 
 
 

black n' white


- det känns som om man har förlorat en vän, men det låter så patetiskt

 
 
klockan är endast nio och jag ligger med mysbelysning i rummet och lyssnar på magnus uggla. skönt och efterlängtat måste jag säga då jag inte utnyttjat min säng och rum till fullo den senaste tiden.
 
igår satt jag till häst och red ett dressyr pass, otroligt länge sedan. känslan av att känna att man rider rätt och hittar dom rätta knapparna är värd så otroligt mycket för mig som varit så tveksam för ridningen i slutet av förra säsongen. nu är det roligt och jag vill bara ha mera av denna känsla. jag hoppas verkligen att jag ska hitta en ny kompis på fyra ben som jag kan fortsätta att utvecklas och ha det roligt med. jag lämnade chanel av en och annan anledning, men redan efter denna korta tid så saknar jag varenda minut av allt, allt som hon gett mig.
 

- inspiration


- always look at the bright side

Spenderat dom senaste dagarna på resande fot i Göteborg och väl hemma var det back to work så det är min ursäkt till dålig uppdatering. Det är faktiskt min sista lediga vecka så jag kommer göra så gott jag kan med bloggen och sedan får den dra igång igen när skolan börjat! Nu om en timme ska jag till jobbet så tänkte byta om och äta frukost i lugn och ro, puss

.


~ Turkiet ~ Bitez ~ Båttur ~ Del 1 ~

vi kanske är vana med glassbilar, men här kör vi glassbåtar !
 
nu drar jag iväg till södertälje för en underbar helg framför mig !
detta var första delen från våran heldag ute på vattnet i turkiet, gud vad man kan sakna stället ! ♥

- kommer du ihåg mig?

Idag bokade jag och mina två vänner, matilda och fia, en spontar tur ner till Göteborg. så imorgon 11.10 kliver jag på en buss som tar mig till göteborg och vi kommer tillbringa fyra underbara dagar där i min systers lägenhet. hur vi kommer hem är inte säkert ännu då vi inte har beställt några biljetter men det löser sig ! under dessa dagar ska vi bland annat hinna med liseberg och såklart shopping. tvekam på om jag håller er uppdaterade via bloggen så ni kan alltid följa mig på instagram @amandanystroom !
 
bild från beach volleybollen med lite vänner

- senaste dagarna får beskrivas i bilder


allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig

vaknade upp hos fia efter en natt i strängnäs med olika folk och jobbet bjöd på en ledig dag som jag tillbringade med fina vänner i solen och en lunch på anna på torget. nyss lämnat dom för köttet som ligger på grillen men ska väl träffas snart igen !
.