- forever young

nyss färgat mina ögonbryn, dom blev skit bra ! så nu slipper jag måla dom varje dag. så detta rekomenderas om ni målar era bryn !
 
allt är packat och klart och snart försvinner jag i två veckor. då blogg.se appen inte fungerar så vet jag icke hur uppdateringen blir. kanske kan man gå in på safari och blogga den vägen, men det märker ni ! annars så får ni följa mig på instagram och twitter, heter amandanystroom på båda !!
 
bild från förra året, jag, lotta och amelia
   

- I'm the one who wants to be with you, deep inside I hope you'll feel it too

Hallå där, vaknade upp hemma hos matilda imorse och fick sedan för oss att dra en spontan tur till parken zoo i eskilstuna. kände oss lite små töntiga en molnig dag som detta men det visade sig vara riktigt roligt, avslutade med lite affärer och donken inne i eskilstuna. lyckad dag helt enkelt !
 
lite bilder nedan då vi hade med oss matildas kamera. ↓

- gamla byxor blir nya shorts

klippte lite i mina jeans idag då jag behöver lite flera shorts till turkiet. tänkte dela med mig av resultatet innan jag går och lägger mig. köpte nitar i eskilstuna som jag sedan satt på de svarta shortsen, (dom var helt svarta från börja).
 
blåa shorts, av Disel byxor
 
svarta shorts, av gina tricot byxor

- don't let me go


outfit

 

outfit

 

- midsommardagen

halloj, kom hem från jobbet för cirka en timme sedan. andra dagen och jag trivs. känns skönt att ha något som drar in lite fickpengar och som tar upp dom nu för tiden molniga sommar dagarna när man annars skulle ligga inne och äta.
 
under dom senaste dagarna har jag levt intill min super söta vän erika, och midsommar firades ute i skogen hemma hos my med nytt folk. mycket trevligt. dock sov vi fem stycken i samma säng, och my snarkade så var en aning jobbigt att ta sig till jobbet imorse.
 
vet att jag icke lagt ut bilder på det jag köpte men haft fulla dagar med både det ena och det andra..
 
puss

- Y.O.L.O

 

- godmorgon

vaknade för inte så länge sedan värmde lite köttfärssås och spagetti till frukost och satt mig med datorn och en tidning. fick nyss en inbjudan till beach volleyboll planen så nu ska jag göra mig iordning lite snabbt sedan drar jag ner dit. puss
 

- a smile is the best makeup a girl can wear

sitter här i min säng med en tom chipspåse och en ett tomt choklad papper vid min sida, nyss kollat klart på en film som visades på tv. en riktigt bra en faktiskt. bella kom förbi med min kjol innan också, hon åker väl till arlanda om några timmar för att sedan sätta sig på planet till grekland. i vilket fall som helst har mor och jag haft en dag i skärholmen med lunch och shopping.fick med mig oväntade saker men dock inga väntade skor, men får väl köpa mig ett par utomlands? imorgon slänger jag in bilder på det jag har köpt, och ska även ha en skön dag där jag först tar en jogging tur/powerwalk innan frukost, sedan ska jag måla naglarna, ånga ansiktet och ha ansiktsmask, ska även färga ögonbrynen så jag slipper måla dom, hoppas bara att det blir bra nu så jag inte ser allt för jävlig ut när jag åker iväg.
 
 
 

- never regret something that once made you smile

  

- helgen

inte hunnit blogga, men kan meddela er bloggläsare att jag skaffat mig twitter ! följ @amandanystroom där. men nu kommer helgen lite enkelt.

fredagen tillbringades i eskilstuna med erika, sally, rikard, maja och matilda. åkte även karusell första gången iår och missade när eric saade sjöng. kollade på fotbollsmatchen som sverige förlorade, erika och jag satt här hemma och skrek. sedan tog vi en snabbis till johanna mitt i natten för lite ärenden eftersomsom hon drog iväg till göteborg imorse.

Idag (lördag) har vi haft ett litet möte nere på stan med fika och därefter blev det kak och bullfika till en film. riktigt mysigt i detta väder. sedan blev det åter en förlust till sverige, denna gång i handboll så satt och gömde oss av nervositet bakom kudden, ja, sverige missar handbolls vm för dom som missade det..

Imorgon (söndag) ska jag med min mor och handla de sista kläderna inför resan. ska inhandla mig sommarskor, lite tröjor och annat nyttigt. mor min ska även handla lite klänningar och sådant. sedan ska jag träffa bella en snabbis för att hämta min kjol då hon drar till grekland på måndag.

 
 
 

- onsdag

Kom hem från stallet för ett tag sedan. Hunnit trycka i mig en pan pizza och lite plock är på väg ner i magen nu samtidigt som jag kollar på ett avsnitt av one three hill. Senare kommer Bella sen bär det av till stallet igen, men lektion.

Puss


- pannkaksfrukost

Vaknade upp med bella vid min sida. Åkte ner på stan och handlade lite bär och sedan bestämde vi oss för att göra en pannkaks frukost ! Färska körsbär vid sidan om också, kärlek. Vi förtjänade detta efter gårdagen då, iallafall jag gick hem till henne och tillbaka, (hon försov sig, vi skulle mött varandra) över en mil.. igår efter långpromenaden körde vi med färska frallor till frukost, lite lyx får det vara. Det är ju faktiskt sommarlov även om vädret inte tänkte erkänna det.


 


- sommar känsla

lyssna några gånger och ni kommer att älska den !

Gusttavo Lima – Balada (Tchê tcherere tchê tchê)


- niornas lunch





 
























- kvällen på världshuset

bilder från världshus kvällen med klassen i tisdags .

mycket kärlek på denna otroligt roliga kväll som avslutades med skräckfilm hemma hos ida ♥












- sommarlov

igår fick jag sommarlov och kan ju även säga att det kom en hel del tårar från olika håll innan jag och lite vänner gick ner till stan och fikade. nöjd med mina betyg, höjde mig med 25 poäng, så i fem ämnen och slutar på 275 poäng med ett ämne borträknat.

kvällen bestod utav grillning med åtta andra hemma hos mig och spelade hög musik, sedan träffade vi massor av folk i hjorthagen men det slutade med att vi bara var fyra kvar så vi drog oss mot stan och hittade andra fina människor på vägen.

tack till dom som gjorde kvällen värd ! ♥

kommer snart upp bilder från torsdagen, matildas kameras verision.


den goda planksteken får stå för bilden


Otrolig kväll, puss !

Bild från niornas lunch och avslutningen, puss!


- niornas lunch

Sista lunchen i grundskolan. Det kom tårar från alla håll efter lunchen och lär bli likadant imorgon på avslutningen.
Kommer sakna min underbara klass och en hel del lärare, måste säga att vissa av dom är otroligt sköna och bjuder på sig själva, haha. Låtarna dom sjöng som var omgjorda och måste även säga tt mitt och fias bildspel som vi jobbade på blev en succe ! Gruppbilderna vi tog efter lunchen ligger på matildas kamera men här kommer ett litet smakprov.






magister kören dansade och sjöng sean banans nya låt.


barfota lärare med svarta tånaglar sjunger ''jag reser mig igen'', och så är låten omskriven så den handlade om oss.





kärlek


- never regret something that once made you smile




- volleyboll

haft en fantastisk dag med en fortsatt underbar kväll
dagen har bestått utav ''lekar'' och tävlingar hela dagen och med en traditionell avslutning med volleyboll mellan 9:orna. Den bästa 9:an får möta lärarna i en match och ja, det var min klass då som mötte lärarna. dock står dom fortfarande obesegrade trotts våran starka inledning.
ni får höra mera om kvällen i ett annat inlägg

skåpen städades även ut och åt min sista riktiga lunch i grundskolan idag.








- klass 9B

klasströjor



- avslutningsoutfit är klara!

min söndag har spenderats i södertälje för att hitta ett par skor till avslutningen och lunchen. Och lyckligt nog tillät min fot ett par lagom höga klackar utan att ta död på mig, så för säkerhetsskull ska jg inte träna fram tills torsdag och fredag så att det inte blir värre i foten och fortsätta styrketräna den. även en ring och ett armband fick komma hem. Allt detta får ni se i min torsdags och fredags outfit! fram tills dess är det en hemlis ! ♥

imorgon är det sovmorgon till 09.20 och då börjar vi dagen med ''lyx fika'' med Ida på SO lektionen. åh, inte långt kvar till sommarlov nu !!


- haha, så sant


- lag partaj

hade en lag-träff igår (handbollslaget) för dom i laget som kunde. åt mat tillsammans, åt massa onyttigheter, dansade, sjöng karaoke, fia och johanna badade och snackade en hel del. kom hem vid halv två tiden iallafall och var mycket nöjd med kvällen ! ♥


 

 


- love it or leave it




Instagram


- time for fit

har en otrolig träningsverk i muskler jag inte visste att jag hade. mesta dels i överkroppen efter trx:en med petri igår på gympan. tog ju även en spring tur på fyra kilometer i snabbt tempo och gjorde gamla vanliga 60 intervall utfall på balansbräda och 60 intervall tåhävningar. nu inom snar framtid är bella min nya tränings kompis,
behöver någon som kan ge mig lite motivation! ♦


- fredag

Haft en otroligt seg elevens val dag som jag gick hem från vid ett tiden med Bella, gjorde fredagen lite bättre med frukt och choklad och ikväll tar jag mig till Sally och Johanna och kollar let's dance finalen. Puss


"