- Helgens Göteborg Horse Show

börjar med ett inlägg om helgens göteborg horse show.

Hade biljetter fredag eftermiddag, lördag för- och eftermiddag, söndag förmiddag. Biljetterna för söndag förmiddag sålde vi då vårat tåg gick hem vid den tiden.

Det har varit en sjukt rolig stämning i scandinavium, speciellt när Roffe hoppade Grand Prix igår kväll ! Obeskrivligt, man behöver inte ens gilla hästar eller hoppning för att leva sig in i dom minutrarna han är på banan, både grunden och omhoppningen. Hoppar med bindel på armen om att han leder världscupen, då kan man ju inte vara annat än stolt svensk. Att han sedan river sista omhoppningshindret med snabbast tid i mål går det inte att beskriva alla i arenans ''besvikelse-ljud''. Men han bjöd på något extremt och slutade ändå i ärevarv och ljudet runt om honom så fort han kommer in i arenan, filmas eller något är som sagt obeskrivligt, det vet man inte förens man upplevt det.

Vi kollade även på familjeunderhållningen igår förmiddag ju, riktigt roligt och fartfyllt det också med stafetter av något slag, rolig speaker, musik, agillity och GP-ponny.


prisutdelning GP-ponny

agillity med snabba bordercollys som påminner om söta zingo

Grand Prix, Roffe till höger på Ninja La Silla, Ehning tog en vinst.

startlista



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback